12 Aralık 2013 Perşembe

Yılbaşı Gecesinin Kahve Kokusu Siemens'ten

Siemens yeni TE506209RW EQ.5 macchiatoPlus tam otomatik espresso ve kahve makinesini sunuyor.

Yılbaşında sevdikleri için ideal hediyeyi arayanlara ya da yeni yıla evde, kahve tutkusunu doyasıya yaşayarak girmek isteyenlere Siemens yeni TE506209RW EQ.5 macchiatoPlus tam otomatik espresso ve kahve makinesini sunuyor.

Yeni kahve makinesi kahveye daha fazla lezzet katan fonksiyonları, zengin donanımı, kolay kullanım, yüksek konfor ve hijyen sunan özellikleriyle kahve keyfini evlere getiriyor.

Siemens Ev Aletleri'nin yeni TE506209RW EQ.5 macchiatoPlus tam otomatik espresso ve kahve makinesi Yılbaşı gecesi ve yılın her günü evde, kolay ve eşsiz bir kahve keyfi vaat ediyor. Makine, sensoFlow sistemi, ısıtma işlemi boyunca en uygun kaynatma derecesinin korunmasını sağlıyor. Makinenin, yenilikçi özelliklerinden biri olan ve her fincanın aynı özen ile doldurulmasını sağlayan aromaPressure sistemi ile espressolarda mükemmel aroma elde edilebiliyor. TE506209RW EQ.5 macchiatoPlus'ın en önemli özelliklerinden biri, farklı beğeniler için farklı seçenekler sunabilmesi. Makinenin 3 kademeli su sıcaklığı ve kahve sertliği ayarlama fonksiyonu ile her beğeniye uygun lezzette kahveler hazırlanabiliyor.
Siemens TE506209RW EQ.5 macchiatoPlus'ta tek bir tuş ile 2 espresso veya 2 cafe creme için kahve çekip hazırlanabiliyor. Kahve, her kahve öncesi öğütülebiliyor. Dahili autoWhirl süt köpürtme özelliği ile tek dokunuşla sütlü kahve yapılabiliyor. Makinede yine tek tuşla cappucino ve latte macchiato hazırlamak mümkün. Makine, 150 mm yüksekliğine kadar ayarlanabilir kahve ve süt akış başlığı sayesinde özel latte bardaklarının kullanılabilmesine olanak tanıyor.
Süt köpüğü, sıcak süt ve sıcak su hazırlama seçenekleri de bulunan Siemens TE506209RW EQ.5 macchiatoPlus, hızlı süt durulama fonksiyonuna da sahip. Tek fincan hızlı temizleme özelliği ile her seferinde ideal hijyen ve mükemmel lezzet elde ediliyor.

TE506209RW EQ.5 macchiatoPlus
Ayarlanabilir kahve öğütme seçenekleri
Yüksekliği ayarlanabilir kahve akış başlığı
2 döner düğme ile doğrudan kontrollü metin/grafik gösterge paneli
Farklı dil seçenekleri
Su tankı ve çekirdek haznesi boş göstergeleri
Elektronik filtre değiştirme göstergesi
Yana doğru kolayca çıkartılabilen 1.7 litre su tankı
Özel aroma koruyucu kahve haznesi
Çıkartılabilir damlama tepsisi ve kahve posası kabı
Öğütülmüş kahve için ikinci kahve haznesi
Enerji tasarrufu için belirlenen saatten sonra otomatik kapanma özelliği
Aydınlatmalı tuş takımı ve fincan bölmesi
Kablo saklama bölmesi (bağlantı kablosu uzunluğu: 1 m)
Dahili aksesuarlar 1 x Ölçme kaşığı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder