4 Aralık 2013 Çarşamba

Golden Rose Vitamin Booster 05

Merhaba,
Tırnaklarım birazcık uzasa en ufak darbede kırılır. Oje sürdüğüm zamanlar ise sertleştiğinden dolayı kırılmalar yarı yarıya düşüyor fakat sürmediğim zamanlarda bu kırılmalar iki kartı artıyor. 
Bende zavallı tırnaklarım kırılmasın, yıpranmasın diye kivi özlü vitamin desteği olan Golden Rose Vitamin Booster'ı denemek istedim.


Golden Rose Vitamin Boosterkivi özlü vitamin desteği olan 2 fazlı bu ürün çalkalandığında tam bir vitamin deposuna bürünüyor. İçerisinde bulunan A, E, B5, C vitaminleri ve kizi özleri ile tırnaklarınız güçleniyor.


Resimde de gördüğünüz gibi şişenin üst tarafı yeşilimsi alt tarafı daha farklı bir renk. Bu vitaminlerin birbirine karışması ve sağlıklı bir sonuç alabilmek için  ürünü mutlaka çalkalamak gerekiyor.

Eğer ojenizin kalıcılığını arttırmak istiyorsanız oje sürmeden önce bir kat Golden Rose Vitamin Booster sürerek ojenizin kalıcılığını arttırabilir ve tırnaklarınızı koruyabilirsiniz.

Naturel bir görünüm için temiz ve kuru tırnağa iki kat uygulayın. Parlatıcı niyetine bol vitaminli Golden Rose Vitamin Booster'ı tercih etmek daha mantıklı...

Sevgiler,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder