7 Aralık 2013 Cumartesi

Bausch + Lomb Biotrue Çok Amaçlı Solüsyon

Merhaba, 
Miyop ve Astigmat belası üzerine 2 ay gözlük deneyiminden sonra 3 yıldır da lens kullanıcısıyım. Gözlük yerine lensi tercih etmeme sebep; estetik durmuyor, yağmurda yürüyemiyorsun, cay doldururken gözlüklerin camı buharlasıyor, yemek yaparken yine aynı durum...  Şuan saymaya üşendiğim bir çok sebebi var :)

Lens ise cok rahat olmasına rağmen bakımı zor. Steril olmak gerekiyor. Dikkat etmek gerekiyor bunları yaptıktan sonra hiç bir sorun da kanımca teşkil etmiyor.

Doktorlar her ne kadar gözlükten yana olsada ben LENS diyorum!! Lens bakımımda da Bausch + Lomb Biotrue Çok Amaçlı Solüsyonu tercih ediyorum.
Biotrue çok amaçlı solüsyonun gözlerinizin biyolojisinden esinlenmiş ileri lens bakımını deneyin. Biotrue, gözün kendini doğal olarak nasıl temizlediği, nemlendirdiği ve sağlığını koruduğu üzerinde kapsamlı bir çalışmanın sonucunda geliştirilmiştir.
Biotrue çok amaçlı solüsyon, üç biyo-esinlenmiş yeniliği bir araya getiren tek solüsyondur ve mükemmel dezenfeksiyon sağlar.
  • Sağlıklı gözyaşı pH'ı ile uyumludur.
  • Gözde doğal olarak bulunan bir kayganlaştırıcıyı kullanır.
  • Bazı yararlı gözyaşı proteinlerini aktif olarak tutar.
Biotrue, lenslerin 20 saat boyunca nemli kalmasını sağlar, bu nedenle Biotrue kullanan kişilerin %97’si solüsyondan memnundur. Biotrue, önde gelen çok amaçlı solüsyonlara göre 3:1 oranında tercih edilmektedir.


Bu şirin kitin içerisinde minik bir Biotrue Çok Amaçlı Solüsyon, minik bir ayna, lens kabı ve çok amaçlı çanta bulunuyor.


Çantamda sürekli solüsyon ve lens kabımı taşıdığım için hepsi biyerde olmuyordu. Şimdi ise şirin çantasıyla hem daha kullanışlı hemde derli toplu dolaşıyoruz! =)

 Sevgiler,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder