2 Aralık 2013 Pazartesi

Yeni Yılın En Organik Hediye Alternatifi Atelier Of Love’dan

Yeni Yılın En Organik Hediye Alternatifi Atelier Of Love’dan

Atelier Of Love’ın aşkla dokunmuş organik kumaşlarla hayata geçirilen tutkuyla tasarlanmış kıyafetleri bu yılbaşı sevdiklerine özel bir hediye vermek isteyenler için harika bir seçenek!  2014 koleksiyonunda yer alan bayan grubunun yanısıra bebek ve çocuk  seçenekleri de en değerli varlıklarımız için özenle hazırlandı. Sağlık, rahatlık ve stil vaad eden koleksiyona  www.atelieroflove.com ‘dan ulaşmak mümkün.
Atelier Of Love, yalın ancak küçük detaylarla sürprizler sunan, zamansız bir stile sahip. Bedene oturan modellerin yanısıra bol kesimlerin de bulunduğu koleksiyondaki parçaları kendi stilinize göre taytlarla, eteklerle, düşük bel pantalonlarla ya da yeni sezonun gözde alternatifleri arasında yer alan yüksek bel pantalonlarla kombinleyebilirsiniz. Kış’14 sezonu icin hazırlanan ve kök boyalarla renklendirilen bayan koleksiyonunda siyah, antrasit, bordo, lacivert, haki, kırık beyaz gibi renkler hakimken, bebek/çocuklar için hazırlanan koleksiyonda uçuk tonlarda mavi, pembe, gri, kırık beyazlar hakim…
Markanın hayata geçiriliş amacı; kıyafetleri giyinenlerin bedenleri nefes alırken kendilerini sağlıklı, mutlu, yalın, rahat ve aynı zamanda da şık hissetmelerini sağlamak.




Atelier Of Love hakkında…
Yalın ve organik bir marka olan Atelier Of Love markasının yaratıcıları tamamen kendi ihtiyaçlarından yola çıkarak markaya hayat verdi. Giderek herşeyin kimyasallar kullanılarak üretildiği günümüz dünyasında mümkün oldugunca! doğal beslenmeye çalışıyoruz. Markanın yaratıcıları, vücudumuzun içine aldığımız yiyeceklere göstermeye çalıştığımız özeni bedenimizin de hak ettiğini düşünüyor.  Günümüz koşullarında bedenimizin nefes alması bir lüks haline gelmişken ona nefes alma fırsatı sunmak isteyen Atelier Of Love markası yaratıcıları, tasarımlarını tamamen doğal koşullarda yetiştirilen, kimyasala bulanmamış, sertifikalı %100 organik pamuktan dokunan kumaşlarla, aşkla hazırlıyorlar. Koleksiyonun hazırlık sürecinde kök boyalar ile organik baskı yöntemlerini kullanırken,  aksesuar seçimlerinde organik düğmeler, nikel içermeyen çıtçıtlar tercih ediyorlar.


Fiyat Bilgisi :
Markanın yaratıcıları doğal ve sağlıklı beslenmenin herkesin hakkı olduğu gibi doğal ve sağlıklı giyinmenin de herkesin hakkı olduğuna inaniyorlar. Bu nedenle fiyatlarını mümkün olduğunca erişilebilir tutmak konusunda hassaslar.
Bayan Bluzlar -  54,90 TL – 64,90 TL
Bebek Body & Tulumlar – 44,90 TL – 59,90 TL
Çocuk T-shirtleri – 49,90 TL – 52,90 TL

Online alışveriş için : www.atelieroflove.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder