11 Aralık 2013 Çarşamba

Philips Lumea ile Etkili Epilasyon

Philips, Lumea IPL Tüy Alma Sistemi ile tüylerin yeniden uzamasını engelleyen ve ev konforunda kullanılabilen yeni bir epilasyon çözümü sunuyor.

Her gün pürüzsüz bir cildin keyfini yaşayabilmeniz için tüylerin yeniden uzamasını engelleyen ve 4 kullanımda tüyleri yüzde 80'e varan oranda azaltan Philips Lumea, hassas ciltlerde ve vücudun hassas bölgelerinde bile kullanılabilecek kadar da güvenli ve nazik…
Dünyanın önde gelen dermatologlarıyla birlikte, tüy çıkmasını uzun süre engelleyebilecek ve evde uygulanabilecek güvenli ve etkili bir çözüm için 10 yıldır çalışan Philips, 2000'den fazla kadınla yapılan kapsamlı klinik araştırmaları sonucunda Lumea'yı geliştirdi. Philips Lumea, koltuk altında, bikini bölgesinde, bacaklarda ve hatta yüzde istenmeyen tüyleri temizleyerek geriye pürüzsüz ve ipeksi bir cilt bırakmanın en etkili ve kalıcı yöntemlerinden biri olan Yoğunlaştırılmış Işık Teknolojisinden (IPL) yararlanıyor. Epilasyon için profesyonel güzellik endüstrisi tarafından kullanılan IPL teknolojisi, şimdi Philips Lumea ile evde kullanıma uygun hale geliyor.

Philips Lumea, hassas fakat bir o kadar da etkili sonuç için beş kademeli ışık enerjisi seçeneğine sahip. Farklı cilt tonları (beyaz, buğday, hafif esmer, esmer ve koyu esmer) ve tüy renklerinde (koyu sarıdan siyaha) hassas ve ağrısız bir uygulama sunan Philips Lumea, hafif ışık atışlarını doğrudan tüylere uyguluyor. Saçtaki ve saç kökündeki melaninin (saça rengini veren madde), ışığı emmesi sonucunda da tüyler doğal olarak dökülüyor ve tüylerin yeniden uzaması engelleniyor. Philips Lumea ile koltuk altı ve bikini bölgesi için her iki haftada bir yapılacak basit ve hafif bir uygulama, tüy köklerinin tekrar aktifleşmesini engelleyerek yeni tüylerin tekrar büyümesini önlüyor.
Philips Lumea'nın, gelişmiş bir dizi güvenlik özelliği bulunuyor. İstenmeyen ışık yanmalarını önleyen güvenlik halkasının ve temas düğmeleri içeren güvenlik sisteminin yanı sıra, cildi UV ışınlarından korumak için entegre bir filtreye ve aşırı ısınmayı önlemek için de otomatik kapanma işlevine sahip.

Philips Lumea'nın "Hazır" ışığı, cilt üzerinde doğru pozisyonda olunduğunu gösteriyor. Güvenli yüz uygulaması için hassas bölge ba?lığına, hızlı uygulama için de daha büyük vücut aparatına sahip Philips Lumea'nın, daha rahat bir uygulama için "Kaydırarak Uygulama" ve "Kaldırarak Uygulama" modları bulunuyor. Kaydırarak Uygulama modu, daha hızlı bir uygulama için bacak ve kol gibi geniş bölgelerde kullanılırken Kaldırarak Uygulama modu ise dirsek ve diz gibi bölgelerde kullanım kolaylığı sağlıyor. Philips Lumea, kablosuz olduğu için rahatlıkla kullanılabiliyor.

Amerikalı dermatolog Vic. A. Narukar, Philips Lumea'yı yenilikçi özelliklerini şu sözlerle vurguluyor: "Benim alanımdaki hastalar, kullanımı güvenli; etkinlik, rahatlık ve güvence sunan en yeni epilasyon cihazlarını arıyor. Philips, Lumea ile bu çözümü, birçok alandaki onlarca yıllık bilim ve teknoloji uzmanlığından da destek alarak evlerde sunuyor. Lumea, tüylerin büyümesini önlemeye olanak tanıyan, iki ve dört haftada bir kullanılan yenilikçi bir el cihazı".
Philips Lumea, profesyonel - ışık bazlı uygulamalarla karşılaştırıldığında da daha ekonomik ve pratik… Güzellik salonlarına gitmek yerine evinizin konforunda size çözüm sunan Philips Lumea'yı kullanırken koruyucu gözlük takmanız veya koruyucu jel sürmeniz de gerekmiyor.

Philips Lumea; Boyner ve Evkur mağazalarında ve www.hepsiburada.com'da, 1.399 TL'den satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder