12 Aralık 2013 Perşembe

Yeni Yılda Sevdiklerinizi Zeckıe ile Şımartın

Yeni yıl hediyenizi alırken shop.zeckie.com adresine veya Nişantaşı Ihlamur yolu dükkanına bakmadan karar vermeyin.

Zeckie'nin farklı tasarımlara sahip takıları, kardeşinizden, annenize, sevgilizden, en yakın arkadaşınıza kadar tüm sevdiklerinize pırlanta ile bezenmiş kare yüzükler, bronz bir kolye veya ince zincirli bilezik hediye alternatifleri sunuyor. Yeni yıl hediyenizi alırken http://shop.zeckie.com/ adresine veya Nişantaşı Ihlamur yolu dükkanına bakmadan karar vermeyin.

Markanın yaratıcısı Zekiye Koçarslan, koleksiyonuyla klasik ve modern tarzı bir araya getiriyor. Zeckié sonbahar-kış koleksiyonu, retro modellerden bükülme, kırılma ve form bozulmalarıyla şekillenen post modern modellere uzanan zengin hediye seçenekleri sunuyor.
Rock &Chic koleksiyonuyla hem alternatif hem şık tarzı birleştiriyor. Parıldayan plakalarla bronzun ve gümüşün yansımalarının farkedildiği tasarımlar, en sade kıyafetleri bile değiştiriyor.

Art-Nouveau stilin modern köşelerle yorumlandığı Saf Enerji koleksiyonunda, garnet, yeşil quartz, polayt gibi renkli taşların kullanıldığı roze altın koleksiyonundaysa, Zeckié kışa canlı bir giriş yapıyor.
Zümrüt, safir, siyah pırlanta, yakut gibi değerli taşların kullanıldığı modeller klasik ve şık hediye seçenekleri arasında yer alırken yeni yıl dilekler taşıyan kolyeler, siz ve sevdikleriniz için anlamlı bir yeni yıl sürprizine dönüşüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder