4 Kasım 2013 Pazartesi

Lancôme Ombre Hypnôse Star Eyes by Alber Elbaz (Işıltılı Renkler) Göz Farı #S205

Merhabaa,
Ünlü tasarımcı Alber Elbaz'ın, Lancome için tasarladığı Hypnose Show'u geçtiğimiz aylarda hepimiz gördük, beğendik, sevdik...  =) Tabi ne gerek vardı diyenleride görmedim değil hani. Bence her zaman yenilik güzeldir. Lancome'da klasik tasarımlarından hafif çılgınlığa geçiş yapmış. Çok da iyi yapmış. (-.-)
 


Ünlü tasarımcı Alber Elbaz birbirinden güzel farlar ve maskaralar tasarladı. Benim tercihim Lancôme Ombre Hypnôse Star Eyes (ışıltılı renkler) 'den yana oldu.


Lancôme Ombre Hypnôse Işıltılı Far' ın çok cici bir ambalajı var. Yıldız deseni ile farlarımın arasında farkını belli ediyor.


Lancôme Ombre Hypnôse Işıltılı Far'da ayna olması farın kullanışlı olduğunu gösteriyor. Biz bayanlar her an her yerde makyajımızı tazeleyebiliriz dolayısıyla + bir ayna taşımayı sevmeyenler için bu far oldukça pratik. Çantamda kolaylıkla taşıyabileceğim pratik farlar kategorisine kendisini eklemiş bulunmaktayım! =)


Far üzeri deforme olmaması açısından kalın şeffaf jelatin bulunmakta.Ürün satın alırken bende herkes gibi bu detayları oldukça önemsiyorum.

Prürüzsüz ve homojen bir yapısı var. Adından da (ışıltılı renkler) anlaşıldığı gibi simli bir far. Günlük makyajında simli ürünleri sevenler tercih edebilirler. Ürünün artı bi özelliği de ne kadar ürünü fırçanıza alırsanız  o kadar renk veriyor. Mesela ben parmak ucumla farı uyguladım sadece hafif doğal belli olmayan bir mavilikte pırıltılı oldu. Gece makyajınızda iki kat sürerseniz daha belirgin olacaktır.Bu durumda ikili kullanabilirsiniz hem gece hemde gündüz...


(Not: bu resim flaşlı olduğu için cırtlak çıktı fakat daha doğal ve belirsiz =) )


Sonuç olarak klasik farlardan sıkıldıysanız Lancôme Ombre Hypnôse Star Eyes!! hem gece hem gündüz kullanabileceğim bir far'ım olsun istiyorsanız Lancôme Ombre Hypnôse Star Eyes!!  Hem simli hemde doğal olsun istiyorsanız Lancôme Ombre Hypnôse Star Eyes!! diyorum...


Peki, Alber Elbaz'ın, Lancome için tasarladığı Hypnose Show ürünlerinde sizin enn beğendiğiniz hangisi? =)

Sevgiler,
Pelin=)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder