30 Kasım 2013 Cumartesi

Elidor Multidoz Serum Kökten Dökülmeye Son Veriyor

Elidor, Saç Dökülmelerine Karşı Çözüm Serisindeki temiz ve kuru saça uygulanan yeni Multidoz serumla saç dökülmesine "kökten" çözüm getiriyor.


Elidor Multidoz ile saç dökülmesi derdine elveda, daha güçlü saç kökleriyle yeni tarzlara merhaba!
Elidor, Saç Dökülmelerine Karşı Çözüm Serisindeki temiz ve kuru saça uygulanan yeni Multidoz serumla saç dökülmesine "kökten" çözüm getiriyor. Multidoz serum, yeni teknoloji sayesinde daha güçlü saç kökleri sağlayarak daha özgür saç modelleri yapılmasına imkan veriyor.
Elidor yeni Multidoz serumuyla saç dökülmesini dert etmeye çözüm getiriyor ve saç dökülmesine karşı yeni bir çözüm sunuyor. Dr. Fusco'nun Elidor için özel olarak geliştirdiği Root Lock teknolojisi ile saç köklerini güçlendiren saç köklerini güçlendirici bakım kompleksi, temiz ve kuru saça uygulanıyor. Elidor Multidoz serum, saç köklerine kolay nüfuz eden formülü ve güzel kokusuyla da rakiplerinden ayrışıyor.

Yeni saç şekillerine merhaba!
Elidor'un Saç Dökülmelerine Karşı Çözüm Serisinin yeni ürünü Multidoz serum, saç köklerini sabitleyerek saç dökülmesini azaltırken, derine nüfus eden mineralleriyle saç köklerini güçlendirerek nemlendiriyor. Modern şişe yapısıyla kolay kullanılan Elidor Multidoz serum Elidor'un geliştirdiği yeni teknoloji sayesinde daha güçlü saç kökleriyle daha özgür saç modelleri yapılmasına olanak sağlıyor. Multidoz serumun, Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Çözüm serisinde ki şampuan, saç kremi ve maske ile kullanılması en etkili sonucu veriyor.

En sık karşılaşılan saç sorunlarından bir tanesinin, saç şekillendirme aletlerinin aşırı kullanımı ve saç kreminin yetersiz kullanımı yüzünden tahrip olmuş, kuru ve seyrekleşen saçlar olduğunu söyleyen Dr. Francesca Fusco, "Özellikle saçlarınız konusunda maceraperest davranıyorsanız saç kökleri ve saç derisi üzerinde stres oluşturmanız kaçınılmaz ve bu durum da sağlıklı saç oluşumuna engel olmakta. Dolgunluk ve canlılığı kaybetmeden daha uzun ve daha güzel saçlara sahip olmak aslında o kadar da zor değil.
Saçlarınız dökülmeye karşı eğilimliyse mutlaka saç köklerini güçlendirecek ürünleri tercih etmeniz gerekli. Bu noktada Elidor'la birlikte geliştirdiğimiz Root Lock teknolojisiyle hayata geçirdiğimiz saç dökülmelerine karşı çözüm serisinin size en iyi sonucu sağlayacağını garanti verebilirim" diyor.

Basın Bülteni*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder