27 Eylül 2013 Cuma

KIŞ AYLARINDA KURUYAN VE ÇATLAYAN CİLDİNİZE BEBAK İLE ACI BADEM MUCİZESİ

KIŞ AYLARINDA KURUYAN VE ÇATLAYAN CİLDİNİZE
BEBAK İLE ACI BADEM MUCİZESİ
Cildiniz...
Cildiniz vücudunuzu dış etkenlerden koruyan bir sur gibidir adeta. Vücudunuz için gerekli olan mineral, vitamin ve önemli tüm elementler, cildinizde depolanır, gerekli olan her an vücudunuzun kendini yenilemesine yardımcı olur.

Bu yüzden, bedenin deposu olan cildinizi korumak, sağlığınız açısından büyük önem taşıyor. Günümüzün hızlı ve stresli yaşamında, ciltlerimiz yaş ve cinsiyet gözetmeksizin en önemli aksesuarımız haline gelirken, iç dünyamızı yansıtan bir pencereye gibi. Yaşamda ne kadar dinç kaldığımızın veya ne hızla yıprandığımızın ipuçlarını veriyor.

Peki, cildimize gereken özeni gösteriyor muyuz?

Hayır... Ta ki cildimiz kırışmaya başlayıncaya kadar! Ya da görmek istemeyeceğimiz bir sivilce, bir kızarıklık oluşuncaya kadar cilt sağlığımızın farkında dahi olmuyoruz.

Kleopatra’nın Güzellik Sırrı: Acı Badem

Kadim zamanlardan bu yana insanlık, iç güzellikten önce dış güzelliğin sırlarının peşinde oldu. Beğeninin büyüsü; keşfedilen kök boyaları ile başlayan bir süslenme ve görsel şöleni kutsarken, bu yolculuk günümüzün dev kozmetik evrenine kadar uzadı.

Özünü doğadan alan kozmetik çözümlerse, popülerliğini hiç kaybetmeden günümüze taşındı. Tıpkı güzeller güzeli Kleopatra'nın ve makyaj ehli kadınların sırlarından birisi olan Badem Yağı gibi…

Badem yağı, asırlardan bu yana içeriğindeki yoğun E vitamini ve A, B1, B2, B6 vitaminleri sayesinde cildi besliyor, nemlendiriyor ve ciltteki kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Badem, cilt dokusunu düzleştirirken, hassas ciltleri yapılandırıyor ve tüm cilt tipleri için cildi güzelleştiren mineralleri ve vitaminleri içinde barındırıyor.

Acı Badem’de 80 Yıldır Güvenilen Marka: BEBAK

Acı Badem’i neredeyse bir asırdır kullanan ve tüketicilerin vazgeçilmezi haline gelen BEBAK, özel formülü ve ürünleri ile hem cildinize hem de bütçenize fayda sağlamaya devam ediyor. Kış aylarına girdiğimiz bugünlerde, Kış Seti ile dikkatleri çeken BEBAK; Nemlendirici Kremi, Yüz Temizleme Sütü, Yüz Temizleme Mendili ve Nemlendirici Vücut Bakım Sütü ile karşınızda.

Havaların soğuması ile kuruyan ve çatlayan cildinizin bakımında Acı Badem özününün etkisi son derece önemli. Acıbadem yağı ilavesiyle yapılan Acıbadem Kremi’nin yoğun nemlendirici ve hızlı emilme özelliği sayesinde, kurumaya ve çatlamaya karşı cildinizi koruyabilirsiniz. Cilt temizliğinde de kullanılması önerilen Acı Badem Sütü, BEBAK markasının vazgeçilmez ürünleri arasında yer almakta. Özellikle hamilelik döneminde kullanılan krem, yırtıklar ve çatlakların giderilmesinde de oldukça faydalı. Kısa zamanda  cildinizi besleyecek ve güzelleştirecek bu ürünü denemelisiniz!

Faydası tartışılmaz Acı Badem’in kozmetik ile birleştiği, üç neslin güvenerek kullandığı BEBAK markası, tüketiciye sunduğu uygun fiyatlar ile herkes tarafından rahatlıkla alınabilmekte. Zincir marketler, eczaneler ve kozmetik dükkanlarında bulabileceğiniz BEBAK ürünleri, kış aylarında cildinizin en büyük dostu olacaktır.

Bebak Kış Seti Hakkında Kısa Kısa...

·         Bebak Bademli El ve Vücut Kremi (200 gr) : İçeriğindeki Badem Özü ve Badem Yağı’yla birlikte Jojoba Yağı ve E vitamini sayesinde yoğun besleyici ve nemlendirici özelliğiyle, ipek gibi taze ve canlı bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Cildinizi nemlendirir ve yoğun bir bakım sağlar. 


·         Bebak Acı Badem Makyaj Temizleme Sütü (120 gr ve 215 gr) : İçeriğindeki Acı Badem Yağı sayesinde suya dayanıklı makyajınızı dahi tek seferde çıkarırken aynı zamanda cildinizi besler ve nemlendirir. Süt formülasyonu ile Acı Badem’in cilt yenileme özelliği ile cildinize bakım yapar. Tüm cilt tiplerinin rahatlıkla kullanabileceği bir üründür.


·         Bebak Acı Badem Makyaj Temizleme Mendili (20’li Paket) : İçeriğindeki Acı Badem Yağı sayesinde suya dayanıklı göz makyajını dahi tek seferde çıkarabilen bu ürün, makyajınızı nazikçe temizlerken cildinizi yıpratmadan kurutup, gerginlik yaratmadan nemlendirir ve besler. 1 paket içerisinde 20 adet bulunmaktadır. Tüm cilt tipleri için uygundur.


·         Bebak Nemlendirici Tüp Krem (175 ml) : Cildinizi besleyen ve mükemmel yumuşaklık kazandıran bir güzellik sütüdür. İçeriğindeki acı badem yağı ve acı badem özü sayesinde cildinize canlılık ve tazelik verir. Tüm cilt tipleri için uygun bir üründür.



Ürünleri bulabileceğiniz noktalar: Eczaneler, ulusal ve yerel marketler, kozmetik mağazaları.

Basın Bülteni** 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder