30 Eylül 2013 Pazartesi

BEBAK BADEMLİ, GÜLLÜ VE ARGAN YAĞLI SABUN

BEBAK BADEMLİ, GÜLLÜ VE ARGAN YAĞLI SABUN

YÜZ TEMİZLEME SABUNU (BADEMLİ) 125g

(Acı Badem Yağı, Acı Badem Özü)

            Hassas ve Normal Ciltler İçin                       

Gün boyu cildinizde biriken kiri ve yağı nazikçe ve derinlemesine temizler. Cildinizi germeden kurutmadan kirden arındırır, cildinize tazelik  verir. Cildinizi nemlendirip canlandırarak pürüzsüz bir cilde sahip olmanı sağlar. Cildi kurutmayan çok iyi bir makyaj temizleyicidir.

YÜZ TEMİZLEME SABUNU (GÜLLÜ) 125g

(Gül suyu, Gül özleri)

           Cildin Nem Dengesini Korur                 

Hassas cildinizin nem dengesinin korunmasını sağlayan, makyaj temizliğinde rahatlıkla kullanabileceğiniz  hoş kokulu bir sabundur. İçeriğindeki gül özleri ve gül suyu ile sıkılaştırıcı ve tonik etkisi ile makyajın cilt üzerindeki yıpratıcı etkilerini gidermenize yardımcı olur. Etkili onarıcı özelliğe sahiptir. Cildinize canlılık kazandırır, rahatlatıcı ve antiseptiktir.

YÜZ TEMİZLEME SABUNU (ARGAN YAĞI) 125g

(Argan Yağı)

                        Cildin Yenilenmesini Destekler                           

Derinlemesine temizleyen bileşimi sayesinde cildi kirden arındırır. Hücrelerin yenilenmesini sağlayarak cildinizi canlandırır. Antibakteriyel özelliği sayesinde sivilce oluşumuna neden olan bakterilerin azalmasına yardımcı olur. Tıkanmış gözenekleri açmaya ve cildi siyah noktalardan arındırmaya yardımcı olur. Yumuşak formülü cildi tahriş etmez. Daha sıkı, genç  görünen bir cilt için cildinizin doğal yenilenmesini destekler.   

Basın Bültenidir**

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder