29 Nisan 2014 Salı

Mutlu Gelinler Kulübü Açıldı

Vivense.com, Mutlu Gelinler Kulübü ile iç mimarlar tarafından özenle seçilen kaliteli ve tasarım ürünleri, farklı paket alternatifleriyle beğeninize sunuyor.

 

Vivense.com Mutlu Gelinler Kulübü ile yeni hayatınıza muhteşem bir başlangıç yapın
Bir yandan düğün, gelinlik, davetliler, balayı ve daha birçok detayla uğraşırken ev kurmak zor zanaat. Peki, yepyeni bir hayata 'Evet' derken, biri yuvanız için tüm detayları düşünse nasıl olurdu?
Vivense.com, Mutlu Gelinler Kulübü ile iç mimarlar tarafından özenle seçilen kaliteli ve tasarım ürünleri, farklı paket alternatifleriyle beğeninize sunuyor. Üstelik düğün mekanlarından mücevhere, fotoğraftan makyaj ve kuaför hizmetine kadar farklı alanlarda çok özel indirimler de Mutlu Gelinler'i bekliyor.
Türkiye'nin online mobilya mağazası Vivense.com, evlilik telaşıyla uğraşırken zevkinize uygun mobilyaları en uygun fiyatlarla bulmak için mağaza mağaza dolaşmayın diye, kaliteli ve tasarım ürünleri 'Mutlu Gelinler Kulübü'nde bir arada sunuyor.
Yeni hayatına mobilya seçme telaşından arınmış, stressiz ve rahat bir başlangıç yapmak isteyenleri buluşturan Vivense.com Mutlu Gelinler Kulübü, dört farklı paket seçeneğiyle her zevke ve ihtiyaca yönelik alternatifler sunuyor. Mutlu Gelinler Kulübü'nün her bir paketinde evinizin her odası için dört farklı seçenek bulunuyor. Kendi düğün paketini kendi yaratmak isteyenler de sunulan ürünler arasından kendine en uygun paketi yaratabiliyor.
Mutlu Gelinler Kulübü ile 5.100 TL'den başlayan fiyatlarla yuvanızı kurun
Vivense.com, yeni evleneceklere özel bu hizmetiyle 5.100 TL'den başlayan fiyatlar, vade farksız peşin fiyatına 9 taksit imkanı ve tüm ürünlerde 2 yıl garanti ayrıcalığıyla tüm evinizi döşeme imkanı sunuyor. Üstelik tüm Mutlu Gelinler Kulübü paketlerinde, Türkiye'nin her yerine teslimat ve kurulum hizmeti de ücretsiz olarak sağlanıyor. Evini kurarken bir uzman görüşüne ihtiyaç duyan gelinler ise ücretsiz iç mimar hizmetinden yararlanarak evlerini profesyonel bir dokunuş ayrıcalığıyla dekore edebiliyor.
Vivense.com Mutlu Gelinler Kulübü, evinizi en kaliteli ve tasarım ürünlerle döşemekle kalmıyor; muhteşem bir düğün ve balayı için çok özel indirim ve fırsatlar da sunuyor. Düğün mekanlarından mücevhere, fotoğraftan makyaj ve kuaför hizmetine kadar birçok olanda özel fiyat ve indirimler de Vivense.com Mutlu Gelinler Kulübü'nde yer alıyor.
Vivense.com Mutlu Gelinler Kulübü hakkında detaylı bilgi için www.vivense.com/ mutlugelinlerkulubu adresini ziyaret edebilir; yepyeni hayatınıza şık, konforlu ve rahat bir başlangıç yapabilirsiniz.
Vivense Hakkında:
Mart 2013 yılında kurulan Türkiye'nin online mobilya sitesi Vivense.com, ev dekorasyon alanında pazarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Sunduğu ürünleri doğrudan üreticiden tüketiciye ulaştırma fikriyle yola çıkan Vivense.com, mağazadan ürün satın alınması durumunda fark edilmeden ödenen yüksek ücretleri ortadan kaldırıyor. İç mimarlar ile sunduğu ürün önerileri, mobilyaya odaklanmış seçilmiş ürün gamı ve operasyonel olarak üreticiden doğrudan evlere teslimat modeli ile büyümeye devam ediyor.
Açıldığı günden bu yana ciddi bir ziyaretçi sayısına ulaşan Vivense.com'da ürün, üretici tarafından paketleniyor ve doğrudan müşterinin adresine gönderiliyor. Bu süreçte Vivense operasyon merkezi tüm süreci yönetiyor.
Ürünün eve taşınmasını ve kurulumunu ise yine Vivense.com sağlıyor. Üstelik bu sırada da nakliye ve kurulum ücreti alınmıyor. Vivense Müşteri Hizmetleri ekibi dileğiniz ürünün renk kartelasını da ücretsiz olarak adresinize gönderiyor. Aynı zamanda, hayalinizdeki evi oluşturmak için Vivense.com'un iç mimarlarından ve tasarımcılarından fikir alabilirsiniz. Vivense.com'un yaratıcı ekibi sizin için farklı tarzlarda mobilya ve dekorasyon ürünlerini seçip bir araya getiriyor.

 

Cilt Bakımının Güzel Kokulu Seçeneği: Rhubarb&Rose

Molton Brown, Anneler Günü için sınırlı sayıda ürettiği ''Rhubarb&Rose'' koleksiyonunda bir araya getiriyor.

 

Molton Brown, 40 yıla yayılan ustalığını ve kullandığı birbirinden özel içerikleri Anneler Günü için sınırlı sayıda ürettiği ''Rhubarb&Rose'' koleksiyonunda bir araya getiriyor. Marka, ilhamını sevgiden alan bu özel koleksiyon ile en değerli varlıklarımız annelerimizin elleri için en mükemmel bakımı sunuyor.
Güllerin tazeliğini en sofistike içeriklerle bir araya getiren ve Molton Brown tarafından özel olarak hazırlanan hediye paketinde sunulan ''Rhubarb&Rose'' koleksiyonu el yıkama jeli, zenginleştirici el losyonu ve yenileyici el kremi olmak üzere üç ayrı üründen oluşuyor.
Ellerde yaz neşesi ve tazeliği... ''Rhubarb&Rose Hand Wash''
Taze güller, doğal bir anti bakteriyel ve A vitamini deposu ravent özü ve dünyanın dört bir yanından toplanan baharatların Molton Brown ustalığında harmanlanmasından oluşan ''Rhubarb&Rose El Yıkama Jeli'' annenizin elleri için mükemmel bir bakım sunuyor. Ravent özü ile cildi derinlemesine temizleyen ''Rhubarb&Rose El Yıkama Jeli'' baş döndüren gül kokusu ile de ellerinin uzun saatler güzel kokmasını sağlıyor.
''Rhubarb&Rose Enriching Hand Lotion'' ile genç ve bakımlı eller...
'Rhubarb&Rose Zenginleştirici El Losyonu'' doğal bir anti bakteriyel ve A vitamini deposu olan ravent özü ile cildi beslerken gül özleri ile de derinlemesine nemlendiriyor. Cildi çevresel etkilere karşı koruyup ciltteki yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olan ''Rhubarb&Rose Zenginleştirici El Losyonu'' zengin içeriği sayesinde annenizin ellerini ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturuyor.
Canlı ve ışıltılı eller için ''Rhubarb&Rose Replenishing Hand Cream''...
''Ruharb&Rose Yenileyici El Kremi'' nemlendirici gül özleri ve bir C vitamini deposu olan yuzu meyvesi ile elleri derinlemesine nemlendirip ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturuyor. Greyfurt ve mandalinanın baş döndüren aromaları ile cildi canlandıran ''Rhubarb&Rose Yenileyici El Kremi'' hızlıca emilen formülü ile annenizin ellerinin günlük bakımını yaparken ardında leziz kokulu bir yumuşaklık ve derinlemesine nemlenmiş bir cilt bırakıyor.
Kargo ve Hediye Paketi Seçeneği
Molton Brown, www.mbturkey.com üzerinden vereceğiniz siparişlerde alışveriş bedelinize bakılmaksızın ücretsiz kargo hizmeti sunuyor. Ayrıca bu özel ürünleri hediye etmek istediğinizde siparişiniz sırasında 'hediye paketi' seçeneğini işaretlemeniz yeterli! Molton Brown sizin için ürünleri Londra'dan gelen özel paketler ile şık bir hediyeye dönüştürüyor ve istediğiniz adrese teslimini gerçekleştiriyor.

 

25 Nisan 2014 Cuma

Eda Taşpınar ile Buluşma 26 Nisan’da Watsons’ta

Eda Taşpınar ile buluşma 26 Nisan’da Watsons’ta!

26 Nisan Cumartesi günü Cevahir AVM Watsons mağazasına uğrayanlar, Eda Taşpınar ile tanışıp bronzluğun altın kurallarını kendisinden dinleme ve  Eda Taşpınar’ın bronzlaştırıcı ürünlerini deneme fırsatı yakalayacak!  
Yaz yaklaşırken doğru ve kalıcı bronzlaşmanın püf noktalarını öğrenmek, cildinize en uygun bronzlaştırıcı seçimini nasıl yapacağınızı görmek ve Eda Taşpınar’ın cildinizi bronzlaştırırken korumaya yardımcı olan yepyeni bronzlaştırıcı ürünleri ile tanışmak için 26 Nisan Cumartesi Watsons Cevahir mağazasına uğrayın.

Ayrıca Eda Taşpınar’ın Watsons mağazalarında satışa sunulacak, selüliti doğal yollarla yenmenize yardımcı olacak “Doğal At Kılı Fırçası”nı keşfedin.

Vücudunuzu plajlara hazırlamanın ipuçları 26 Nisan Cumartesi saat 13.00’den itibaren Eda Taşpınar’la Watsons’ta!

18 Nisan 2014 Cuma

Joker’de Bahar Şenliği Başladı!

Joker’de Bahar Şenliği Başladı!
http://minipedi.com/image/cache/data/minipedi-urun/Zincir-Ma%C4%9Fazalar/joker-logo-109x53.jpg
A’dan Z’ye tüm bebek ve çocuk ihtiyaçlarına cevap veren Joker Mağazaları’nda, kaçırılmayacak avantajlar ile “Bahar Şenliği” başladı.  Kaliteli ürünleri ön plana çıkaran Joker, 11 Nisan-18 Mayıs tarihleri arasında 300’den fazla üründe ailelere birbirinden özel fırsatlar sunuyor.

Joker’in gelenekselleşmiş Nisan ayı şenlikleri kapsamında aileler bebek ve tekstil ürünlerindeki her 300 TL’lik alışverişe 100 TL, Soobe ürünlerinde de her 75 TL alışverişe 25 TL’lik hediye çeki kazanma şansı yakalıyor. Birçok ürünün özel fiyatlarla sunulduğu şenlik, alışveriş keyfinizi ikiye katlayacak.

En kaliteli ürünleri en iyi fiyatlarla ailelerle buluşturan Joker ayrıca birçok markada inanılmaz fırsatları sizlere sunuyor.

Fırsatlarla dolu tüm ürünler bebek ve çocuklara yönelik Türkiye’nin en zengin ürün yelpazesini ve marka çeşidini tüketiciye sunan Joker mağazalarında gülümseten fiyat garantisiyle aile ve çocukları bekliyor.

Detaylar için joker.com.tr’yi ve facebook.com/jokerlerbuyuyorum sayfasını ziyaret edebilir, yenilikler ve kampanyalardan anında haberdar olma şansı yakalayabilirsiniz.

17 Nisan 2014 Perşembe

Evliliğe Diva Pırlanta’yla İlk Adım

 Evliliğe Diva Pırlanta’yla İlk Adım

Birbirine sevgiyle bağlı iki insan için yeni bir hayata birlikte başlamanın ilk törensi adımıdır düğünler.. Beyaz bir duvak içerisinden gülümseyen gelinlerimiz, sevdikleri ile bu anı  paylaşırken, kullandıkları mücevheri de yanlarında geleceğe taşıyarak bu günü ölümsüzleştirirler .Biz “Diva Pırlanta” imzası taşıyan sertifikalı ürünlerimizle sizlerin  bu mutlu anlarında yanınızda olmak istiyoruz... Sadece bir tıkla divapirlanta.com'dan beğendiğiniz mücevhere ulaşabilir, sevinebilir ya da sevdiğinizi sevindirebilirsiniz.

Kadınların  vazgeçilmez tutkusu Tektaş Yüzük Diva Pırlanta'dan...

Işıldamak İçin Sadece 3 dakika Yeterli Olabilir

Havaların ısınmasıyla ışıltılı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak daha fazla önem kazanır.

 

Fem Tüy Dökücü Kremler birbirinden eşsiz bitkisel içeriği sayesinde istenmeyen tüylere pratik ve hızlı bir çözüm sunar.
Hassas, normal ve kuru ciltlerin ihtiyaçlarına göre farklı bitkisel özlerle zenginleştirilmiş Fem Tüy dökücü Krem, cildi besleyip yumuşaklığını korumasına yardımcı olur. Formülündeki A, B, D ve E Vitamin deposu olan Avokado yağı ve doğal Özler sayesinde cildi yoğun bir şekilde nemlendirir. Böylece daha uzun süre yumuşak ve pürüzsüz bir cilde kavuşursunuz.
Uygulama sonrası kullanılan Jojoba yağı ve Aloe Vera ile zenginleştirilmiş özel formüllü pH Dengeleyici Cilt Bakım Losyonu ssayesinde cildiniz doğal nemini korurken, uygulama sonrası hissettirdiği rahatlama ile size bir ilki yaşatabilir.
Etkisi uzun süre devam eden Fem Tüy Dökücü Krem sayesinde istenmeyen tüylerden acısız kurtulmanın keyfini sürebilirsiniz.
Tavsiye edilen raf fiyatı: 9,75 TL

 

Phytoplage ile Yazın Saçlarınız Hep Canlı ve Parlak

Bitkilerle saç bakımı konusunda uzman Fransız PHYTOSOLBA Laboratuvarları tarafından üretilen PHYTOPLAGE, kuru ve yıpranmış saçları canlandırıyor.

Yaz boyunca deniz, güneş, kum ve klorun etkisiyle yıpranan saçlarınızı PHYTOPLAGE koruma altına alıyor. İlk koruyucu yağ unvanlı PHYTOPLAGE, içeriğindeki güneş filtresi ile saç rengini ve saç kütiküllerini direkt güneş ışığından korumaya yardımcı oluyor.
Koruyucu yağ içeriğindeki zeytin balmumu sayesinde saçları beslerken hint yağı ile saçın nem seviyesini dengeliyor ve saçı yumuşatıp anında parlaklık veriyor. Nemli ve kuru saçlara uygulanan ürün, tüm saç tipleri için kullanılabiliyor.
PHYTOPLAGE YIPRANMIŞ VE KURU SAÇLAR İÇİN KORUYUCU YAĞ, 65 TL

 

İlhamını Sevgiden Alan Yepyeni Bir Koleksiyon

Molton Brown, Anneler Günü için sınırlı sayıda ürettiği ''Rhubarb&Rose'' koleksiyonunda bir araya getiriyor.

Molton Brown'dan Anneler Günü'ne Özel İlhamını Sevgiden Alan Yepyeni Bir Koleksiyon
''Rhubarb&Rose''
Molton Brown, 40 yıla yayılan ustalığını ve kullandığı birbirinden özel içerikleri Anneler Günü için sınırlı sayıda ürettiği ''Rhubarb&Rose'' koleksiyonunda bir araya getiriyor. Marka, ilhamını sevgiden alan bu özel koleksiyon ile en değerli varlıklarımız annelerimizin elleri için en mükemmel bakımı sunuyor.
Güllerin tazeliğini en sofistike içeriklerle bir araya getiren ve Molton Brown tarafından özel olarak hazırlanan hediye paketinde sunulan ''Rhubarb&Rose'' koleksiyonu el yıkama jeli, zenginleştirici el losyonu ve yenileyici el kremi olmak üzere üç ayrı üründen oluşuyor.
Ellerde yaz neşesi ve tazeliği... ''Rhubarb&Rose Hand Wash''
Taze güller, doğal bir anti bakteriyel ve A vitamini deposu ravent özü ve dünyanın dört bir yanından toplanan baharatların Molton Brown ustalığında harmanlanmasından oluşan ''Rhubarb&Rose El Yıkama Jeli'' annenizin elleri için mükemmel bir bakım sunuyor. Ravent özü ile cildi derinlemesine temizleyen ''Rhubarb&Rose El Yıkama Jeli'' baş döndüren gül kokusu ile de ellerinin uzun saatler güzel kokmasını sağlıyor.
''Rhubarb&Rose Enriching Hand Lotion'' ile genç ve bakımlı eller...
'Rhubarb&Rose Zenginleştirici El Losyonu'' doğal bir anti bakteriyel ve A vitamini deposu olan ravent özü ile cildi beslerken gül özleri ile de derinlemesine nemlendiriyor. Cildi çevresel etkilere karşı koruyup ciltteki yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olan ''Rhubarb&Rose Zenginleştirici El Losyonu'' zengin içeriği sayesinde annenizin ellerini ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturuyor.
Canlı ve ışıltılı eller için ''Rhubarb&Rose Replenishing Hand Cream''...
''Ruharb&Rose Yenileyici El Kremi'' nemlendirici gül özleri ve bir C vitamini deposu olan yuzu meyvesi ile elleri derinlemesine nemlendirip ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturuyor. Greyfurt ve mandalinanın baş döndüren aromaları ile cildi canlandıran ''Rhubarb&Rose Yenileyici El Kremi'' hızlıca emilen formülü ile annenizin ellerinin günlük bakımını yaparken ardında leziz kokulu bir yumuşaklık ve derinlemesine nemlenmiş bir cilt bırakıyor.
Kargo ve Hediye Paketi Seçeneği
Molton Brown, www.mbturkey.com üzerinden vereceğiniz siparişlerde alışveriş bedelinize bakılmaksızın ücretsiz kargo hizmeti sunuyor. Ayrıca bu özel ürünleri hediye etmek istediğinizde siparişiniz sırasında 'hediye paketi' seçeneğini işaretlemeniz yeterli! Molton Brown sizin için ürünleri Londra'dan gelen özel paketler ile şık bir hediyeye dönüştürüyor ve istediğiniz adrese teslimini gerçekleştiriyor.

 

10 Nisan 2014 Perşembe

Lıerac Premıum'la Yorgun Anneniz İçin Zamanın İzlerini Silin

Fransız dermokozmetik markası Lierac, Premium serisiyle anneler için zamanı durduruyor.

 

Fransız dermokozmetik markası Lierac, Premium serisiyle anneler için zamanı durduruyor. İyi bir anne, iyi bir eş, başarılı bir iş kadının olmaya çalışırken yorgun düşen anneler için zamanın bıraktığı izleri silmeye yardımcı oluyor. İşte Lierac'tan bakımlı anneler için 4 hediye önerisi:
PREMIUM REGENERATING SERUM (Yeniden yapılandırıcı serum)
Premium yeniden yapılandırıcı serum, kırışıklıkları doldurucu özelliği sayesinde cilde dolgunluk kazandırır. İçeriğindeki mikro küreler sayesinde görülmemiş bir hücresel yenilenme sağlayan Premium serum, DNA'yı onarıp cildi pürüzsüzleştirir.Cildin canlanmasına ve yenilenmesine yardımcı olan serumu sabah-akşam düzenli kullanın. FİYATI: 365 TL
PREMIUM EYE CARE (Göz çevresi kremi)
Göz çevresindeki kırışıklıkları doldurarak kırışık görünümünü azaltan Premium, içeriğindeki yaban mersini ve frenk üzümü sayesinde gözaltı şişliklerini azaltır. Gözaltı halkalarının da azaltan krem, göz çevresinde sağlıklı bir aydınlanma sağlar. FİYATI: 215 TL
PREMIUM FLUID DAY & NIGHT (Karma ciltler için yaşlanma belirtilerine karşı gece ve gündüz kremi)
Premium Fluid, içeriğinde antioksidan özelliği bulunan siyah çiçekler-siyah orkide, siyah gül, siyah gelincik, papirüs ve karabiber sayesinde derin kırışıklıkları doldurarak yaşlanmanın izlerini siler. Aynı zamanda sıkılaştırma özelliği bulunan Premium Fluid, cildi besle ve pürüzsüzleştirir. FİYATI: 385 TL
PREMIUM CREAM DAY & NIGHT (Kuru ciltler için yaşlanma belirtilerine karşı gece ve gündüz kremi)
Daha genç görünen bir cilt için gerçek bir kırışıklık bakımı sağlayan Premium Cream Day&Night, içeriğindeki antioksidan siyah çiçekler sayesinde cildinizi derinlemesine besler. Ayrıca, yaşlanma nedeniyle ciltte oluşan sarkma ve nem kaybı problemlerini gidermede büyük rol oynar. Derin kırışıklıkları doldurarak kırışıklık görünümünü azaltan krem, cildin dolgunluk kazanmasını ve pürüzsüzleşmesini sağlar. Besleyici etkinin yanı sıra inanılmaz bir rahatlık hissi verir. FİYATI: 385 TL

 

8 Nisan 2014 Salı

Sıradışı Konseptiyle Porio Yepyeni bir Dünyanın Kapılarını Açıyor

Sıradışı Konseptiyle Porio Yepyeni bir Dünyanın Kapılarını Açıyor
Birbirinden şık hediyelik ürün grupları ve İtalyan tasarıma sahip porselen yemek takımları ile Porio, 9. İdeal Home Fuarı’nda görücüye çıkıyor.


GoldMaster’ın hediyelik eşya markası Porio, yeni ürünlerini 17-20 Nisan 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek 9. İdeal Home Fuarı’nda tanıtacak. Sıradışı konsepti ile yepyeni bir dünyanın kapılarını açan Porio, 12. hall B-06’da yer alan standına tüm katılımcıları bekliyor.

1 Nisan 2014 Salı

Cilt Bakımınızı Organik Yağlar ile Yapın!

Tatlı Badem, Kayısı Çekirdeği, Üzüm Çekirdeği, Jojoba, Argan gibi Cilt Bakım Yağları cilt üzerinde çok olumlu etkilere sahip.

Meyve çekirdeklerinin sıkılmasıyla elde edilen bu yağlar, Vitamin bakımından çok zenginler. Örneğin Tatlı Badem Yağı A, B1, B2, B6 ve E vitaminleri, Argan Yağı E Vitamini, Kayısı Çekirdeği Yağı A, B1, B2, B6 ve E vitaminleri açısından çok zengindir.

Cilt bakım yağları ayrıca oleik, linoleik, palmitik, stearik asitler ve antioksidanlar bakımından da çok kıymetlidir. Doymamış yağ asitleri ve antioksidanlar cildin daha sağlıklı olmasını destekler.
Elde edildikleri meyvelerin çekirdeklerinin tüm yaşamsal yapıtaşlarına sahip oldukları için fayda ve etkileri açısından çok değerli olan bu yağların, cilt üzerinde de çok önemli etkileri var.

Ciltte oluşan yaşlanma belirtileri ile mücadelede, nem dengesinin yeniden sağlanmasında, yumuşak ve pürüzsüz bir özellik kazanmasında son derece etkili olan bu yağlar, hücreleri uyararak dokuların yenilenmesini de hızlandırıyor.

Cilt Bakım Yağları alanında faaliyet gösteren Happy Moments, bu alanda %100 organik ve güvenilir ürünler sunuyor.

Tüm Happy Moments ürünleri %100 saftır (daha ucuz ya da daha kolay elde edilen başka bir yağ ile seyreltilmemiş) ve %100 organiktir (tümü ECOCERT tarafından sertifikalandırılmış).

Happy Moments, ürünlerinin hiçbirinin paraben ve fenoksietanol, silikon ya da GDO, sentetik renklendirici ya da aroma içermediğini; hayvanlar üzerinde test edilmediğini ve tamamen organik hammaddelerle ve yöntemlerle elde edildiğini garanti ediyor. Bu nedenle ürünler, çocuklarda da güvenle kullanılabilir

Botoks Etkisi Yaratan Doğal Maske

Bu maskeyi hazırlamak çok kolay ve ucuz!

Malzemeler
- 1 yumurta sarısı
- 1 tatlı kaşığı süt
- 1 tatlı kaşığı bal
- 1 çimdik tuz
- 1 tatlı kaşığı limon suyu
Hazırlanışır
Tüm malzemeleri karıştırın ve önceden temizlediğiniz cildinize, hazırlamış olduğunuz karışımı, göz altlarınız hariç tüm yüzünüze yayacak şekilde tek kat sürün.
10 dakika bekledikten sonra üstüne bir kat daha sürün ve işlemi tekrarlayın. Toplamda, 3 kat maske sürdükten sonra maskeyi cildinizde 30 dakika bekletin ve yüzünüzü ılık suyla yıkayın.
Kaynak: haberler.com