18 Nisan 2014 Cuma

Joker’de Bahar Şenliği Başladı!

Joker’de Bahar Şenliği Başladı!
http://minipedi.com/image/cache/data/minipedi-urun/Zincir-Ma%C4%9Fazalar/joker-logo-109x53.jpg
A’dan Z’ye tüm bebek ve çocuk ihtiyaçlarına cevap veren Joker Mağazaları’nda, kaçırılmayacak avantajlar ile “Bahar Şenliği” başladı.  Kaliteli ürünleri ön plana çıkaran Joker, 11 Nisan-18 Mayıs tarihleri arasında 300’den fazla üründe ailelere birbirinden özel fırsatlar sunuyor.

Joker’in gelenekselleşmiş Nisan ayı şenlikleri kapsamında aileler bebek ve tekstil ürünlerindeki her 300 TL’lik alışverişe 100 TL, Soobe ürünlerinde de her 75 TL alışverişe 25 TL’lik hediye çeki kazanma şansı yakalıyor. Birçok ürünün özel fiyatlarla sunulduğu şenlik, alışveriş keyfinizi ikiye katlayacak.

En kaliteli ürünleri en iyi fiyatlarla ailelerle buluşturan Joker ayrıca birçok markada inanılmaz fırsatları sizlere sunuyor.

Fırsatlarla dolu tüm ürünler bebek ve çocuklara yönelik Türkiye’nin en zengin ürün yelpazesini ve marka çeşidini tüketiciye sunan Joker mağazalarında gülümseten fiyat garantisiyle aile ve çocukları bekliyor.

Detaylar için joker.com.tr’yi ve facebook.com/jokerlerbuyuyorum sayfasını ziyaret edebilir, yenilikler ve kampanyalardan anında haberdar olma şansı yakalayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder