1 Nisan 2014 Salı

Cilt Bakımınızı Organik Yağlar ile Yapın!

Tatlı Badem, Kayısı Çekirdeği, Üzüm Çekirdeği, Jojoba, Argan gibi Cilt Bakım Yağları cilt üzerinde çok olumlu etkilere sahip.

Meyve çekirdeklerinin sıkılmasıyla elde edilen bu yağlar, Vitamin bakımından çok zenginler. Örneğin Tatlı Badem Yağı A, B1, B2, B6 ve E vitaminleri, Argan Yağı E Vitamini, Kayısı Çekirdeği Yağı A, B1, B2, B6 ve E vitaminleri açısından çok zengindir.

Cilt bakım yağları ayrıca oleik, linoleik, palmitik, stearik asitler ve antioksidanlar bakımından da çok kıymetlidir. Doymamış yağ asitleri ve antioksidanlar cildin daha sağlıklı olmasını destekler.
Elde edildikleri meyvelerin çekirdeklerinin tüm yaşamsal yapıtaşlarına sahip oldukları için fayda ve etkileri açısından çok değerli olan bu yağların, cilt üzerinde de çok önemli etkileri var.

Ciltte oluşan yaşlanma belirtileri ile mücadelede, nem dengesinin yeniden sağlanmasında, yumuşak ve pürüzsüz bir özellik kazanmasında son derece etkili olan bu yağlar, hücreleri uyararak dokuların yenilenmesini de hızlandırıyor.

Cilt Bakım Yağları alanında faaliyet gösteren Happy Moments, bu alanda %100 organik ve güvenilir ürünler sunuyor.

Tüm Happy Moments ürünleri %100 saftır (daha ucuz ya da daha kolay elde edilen başka bir yağ ile seyreltilmemiş) ve %100 organiktir (tümü ECOCERT tarafından sertifikalandırılmış).

Happy Moments, ürünlerinin hiçbirinin paraben ve fenoksietanol, silikon ya da GDO, sentetik renklendirici ya da aroma içermediğini; hayvanlar üzerinde test edilmediğini ve tamamen organik hammaddelerle ve yöntemlerle elde edildiğini garanti ediyor. Bu nedenle ürünler, çocuklarda da güvenle kullanılabilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder