17 Nisan 2014 Perşembe

İlhamını Sevgiden Alan Yepyeni Bir Koleksiyon

Molton Brown, Anneler Günü için sınırlı sayıda ürettiği ''Rhubarb&Rose'' koleksiyonunda bir araya getiriyor.

Molton Brown'dan Anneler Günü'ne Özel İlhamını Sevgiden Alan Yepyeni Bir Koleksiyon
''Rhubarb&Rose''
Molton Brown, 40 yıla yayılan ustalığını ve kullandığı birbirinden özel içerikleri Anneler Günü için sınırlı sayıda ürettiği ''Rhubarb&Rose'' koleksiyonunda bir araya getiriyor. Marka, ilhamını sevgiden alan bu özel koleksiyon ile en değerli varlıklarımız annelerimizin elleri için en mükemmel bakımı sunuyor.
Güllerin tazeliğini en sofistike içeriklerle bir araya getiren ve Molton Brown tarafından özel olarak hazırlanan hediye paketinde sunulan ''Rhubarb&Rose'' koleksiyonu el yıkama jeli, zenginleştirici el losyonu ve yenileyici el kremi olmak üzere üç ayrı üründen oluşuyor.
Ellerde yaz neşesi ve tazeliği... ''Rhubarb&Rose Hand Wash''
Taze güller, doğal bir anti bakteriyel ve A vitamini deposu ravent özü ve dünyanın dört bir yanından toplanan baharatların Molton Brown ustalığında harmanlanmasından oluşan ''Rhubarb&Rose El Yıkama Jeli'' annenizin elleri için mükemmel bir bakım sunuyor. Ravent özü ile cildi derinlemesine temizleyen ''Rhubarb&Rose El Yıkama Jeli'' baş döndüren gül kokusu ile de ellerinin uzun saatler güzel kokmasını sağlıyor.
''Rhubarb&Rose Enriching Hand Lotion'' ile genç ve bakımlı eller...
'Rhubarb&Rose Zenginleştirici El Losyonu'' doğal bir anti bakteriyel ve A vitamini deposu olan ravent özü ile cildi beslerken gül özleri ile de derinlemesine nemlendiriyor. Cildi çevresel etkilere karşı koruyup ciltteki yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olan ''Rhubarb&Rose Zenginleştirici El Losyonu'' zengin içeriği sayesinde annenizin ellerini ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturuyor.
Canlı ve ışıltılı eller için ''Rhubarb&Rose Replenishing Hand Cream''...
''Ruharb&Rose Yenileyici El Kremi'' nemlendirici gül özleri ve bir C vitamini deposu olan yuzu meyvesi ile elleri derinlemesine nemlendirip ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturuyor. Greyfurt ve mandalinanın baş döndüren aromaları ile cildi canlandıran ''Rhubarb&Rose Yenileyici El Kremi'' hızlıca emilen formülü ile annenizin ellerinin günlük bakımını yaparken ardında leziz kokulu bir yumuşaklık ve derinlemesine nemlenmiş bir cilt bırakıyor.
Kargo ve Hediye Paketi Seçeneği
Molton Brown, www.mbturkey.com üzerinden vereceğiniz siparişlerde alışveriş bedelinize bakılmaksızın ücretsiz kargo hizmeti sunuyor. Ayrıca bu özel ürünleri hediye etmek istediğinizde siparişiniz sırasında 'hediye paketi' seçeneğini işaretlemeniz yeterli! Molton Brown sizin için ürünleri Londra'dan gelen özel paketler ile şık bir hediyeye dönüştürüyor ve istediğiniz adrese teslimini gerçekleştiriyor.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder