21 Mayıs 2013 Salı

Organik Couleur Caramel Mat Göz Farı ( No:03 Chocolate Brown )

Merhaba,
Bu minik çanta görünümünde ki far artık benim! Aslında göz far'ı kullanmasını sevmem, günlük makyajımda  da pek nadir kullanırım.Simliler günlük makyaj için bana göre çok fazla. Bu yüzden mat olması tercihim.

Ürünün %13’ü Aktif Bileşenler’den,
%100’ü işlenmemiş doğal malzemelerden,
Minimum %11,12’si işlenmemiş organik malzemelerden oluşmaktadır. 



Couleur Caramel Mat Göz Farının organik olması, son derece sağlıklı olması benim için gerçekten çok önemli. Hergün lens kullanan biri olarak gözlerim çabucak mikrop kapabiliyor. Bu yüzden far'lar da organik ve belli başlı markalar tercih ediyorum.



Kontrollü üretim süreci/Özellikleri I-305 standardına göre belgelendirilmiştir. www.qualite-france.com  adresinde bulabilirsiniz.
Yüksek miktarda pigment içeren Mikronize pudra.

"Ürünün Amacı: Gözlerinizi bir ışıltı ile biçimlendirmek, vurgulamak ve aydınlatmak için farklı renk tonları kullanmanın ve hafif kontrastlar yaratmanın tadını çıkartın. Cesur, doğal veya gölgeli göz makyajınızla çeşit çeşit renkler ve kontrast tonları kullanarak göz alıcı olun. "



"Ürün Avantajları: Geniş bir yelpazede sunulan yüksek miktarda pigment içeren parlak renkler / İpeksi ve pürüzsüz doku/ Kullanımı oldukça kolay tonlar/ Mükemmel kalıcılık"
 
"Kullanım Şekli: Mat göz farlarını uygulamak için gölgelendirme fırçanızı kullanın. İnci ışıltılı ya da pırıltılı göz farlarınızı
Uygulamak için sünger uçlu fırçanızı kullanın. Renkleri birbirine harmanlamak ve keskin çizgileri gidermek için yuvarlak uçlu göz fırçanızı kullanın. Kirpik çizgisine yapacağınız uygulamalarda  (eyeliner sürme gibi) eğik uçlu göz farı fırçanızı kullanın. Daha fazla renk yoğunluğu için ise göz farına uygulamadan önce fırçanızı nemlendirin. "

 Aktif Bileşenler:
  1. Zeytinyağı (Skualen): Cildinizi nemlendirerek* yumuşaklık ve ipeksi bir pürüzsüzlük hissi verir.
  2. Organik soya yağı (Glycine soja): Filmogenic ve yaşlanma karşıtı özellikleri ile cildinizi nemlendirir * ve yeniler.
  3. Karanja yağı (Pongamia glabra): Cildinizi nemlendirir *.
  4. Afrika Kızıl Çayı ekstresi veya Roybos (Apalathus linearis):  Cildinizin yaşlanmasına neden olan serbest radikallerin oluşmasını engelleyen bitki bazlı bir anti-oksidandır.
  5. Organik üzüm çekirdeği yağı (Vitis vinifera): Cildinizi korumanız için esansiyel yağ asitleri, E vitamini ve polifenoller açısından zengin bir içeriğe sahiptir.
  6. Organik Karite (Shea) Yağı (Butyrospermum parkii): Doğal A, E ve F vitaminleri açısından oldukça zengin bir içeriğe sahiptir; cildinizi nemlendirir*, canlandırır ve yeniler.
  7. Organik kayısı tozu (Prunus armeniaca): Cildinize ipeksi ve pürüzsüz bir görünüm kazandırırken yumuşaklık ve sağlıklı bir ışıltı verir.
* Epidermisin üst katmanlarını nemlendirir.
Organik: içeriğindeki maddeler Organik Tarım ürünüdür.

içerik bilgisi cosmed'den alıntıdır.


Günlük kullanacağım için toprak tonlarında bir renk seçtim. İyi de etmişim hani :) Cok sevdim! Çanta şeklinde arkasinda bir lastiği var onu açıyorsunuz ve minik çantanız açılıyor. :) isterseniz far kısmını çıkartabiliyorsunuz , istemezseniz o şekilde de kolaylıkla kullanabilmeniz mümkün.
Görünümü şıklığı, minnak çanta görüntüsü makyaj çantamı süsledi.

Oldukça pigmentli ve sürümü kolay...  Diğer farlar gibi üfleseniz uçacak cinsten değil bunu kolaylıkla söyleyebilirim.

Detaylı bilgi için Glorika.Com'a bakabilirsiniz. Tık tık!

Sevgiler,
Pelin=)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder