24 Nisan 2012 Salı

Oriflame Beauty Eyeliner Stylo

Oriflame Beauty Eyeliner Stylo aynı ilkokulda resim derslerinde kullandığımız keçeli kalemlere benziyor :) Hem kullanımı kolay hem de Eyeliner ’ı ince çekmekte zorlananlar için ideal.



İlk Eyeliner kullanmaya başladığımda direk fırça olanlar ile başlamıştım fakat düzgün sürmek için epey bir alıştırma yapmak gerekiyor. Kalem Eyeliner ile sürekli alıştırma yapmaya gerek yok.  2–3 kez denemede bile kolaylıkla herkesin sürebileceğini düşünüyorum.





Tabi eliniz alıştıktan sonra da fırça ile sürmek istiyorsunuz bir süre sonra :) Ki şuan ben mac’in krem Eyeliner ‘ını tercih ediyorum.

Oriflame Beauty Eyeliner Stylo nun diğer bir avantajı da kalıcı olması. Birçok kalem Eyeliner kullandım fakat bazıları öyle ki insana eziyet etmekten başka bir işe yaramıyor. Renkleri soluk, yapısı su gibi birde kuruduktan sonra pul pul döküleniyle karşılaştım.

Oriflame Eyeliner Stylo nun renk sıkalasında 3 renk var; siyah, yeşil ve  kahverengi. Ben yeşilini de çok beğendim.
Ürün Fiyatı 21 TL civarıydı. Ama sık sık indirime giren bir ürün olduğu için çok acelesi yoksa indirime girmesini beklemenizi tavsiye ederim.

Sevgiler,
Pelin=)

3 yorum:

  1. dediğin gibi bu tarz linerların sürümü çok kolay. ama çok çabuk kuruyorlar ne yazık ki :(

    YanıtlaSil
  2. çok iğrençti yaa hemen kayboldu sürdükten sonra böyle kalıcı durmadı :/

    YanıtlaSil
  3. @Adsız : göz kapağınız yağlıysa daha az kalıcılık gösterebilir. Eyeliner sürmeden önce pudra sürerseniz eyelinerınızı daha kalıcı kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil