23 Nisan 2012 Pazartesi

OLAY Essentials Tonik , Gentle Cleansers Göz Makyaj Temizleyicisi ve Active Hydrating Nemlendirici

Sürekli makyaj yapanların kullanması gereken ürünlerden bir tanesi tonik ve göz makyaj temizleyicisi.
OLAY markasını bu konuda başarılı buluyorum. Özellikle içeriklerinin alkolsüz olması tercih nedenlerimden bir tanesi. Eğer tonik alacaksanız özellikle alkolsüz olmasına dikkat edin. Cildimize zarar gelsin istemeyiz.

OLAY ESSENTIALS canlandırıcı tonik ( Normal / Kuru/ Karma Ciltler)



Hassas ciltler için birebir. Aslında parfümsüz olsa benim için daha kullanışlı olurdu. Sonuçta parfümlü olması da kimyasal olarak zarar verebiliyor.
Aloavera ve salatalık özleri içeriyor. Kokusu hoş… Rahatsız edici bir kokusu yok hoşlanmadığınız bir kokuyu yüzünüz de hissetmek istemezsiniz herhâlde. Önem verdiğim diğer konu da bu, kokusu…

Kullanımı; diğer toniklerle aynı… Makyaj temizleme pamuğunuza sürerek,  boynunuza ve yüzünüze uygulamanız yeterli.

OLAY ESSENTIALS canlandırıcı tonik ile gözenekleriniz tıkanmadan cildinizi canlı ve ferah tutmanız mümkün.

OLAY GENTLE CLEANSERS (Göz Makyaj Temizleyicisi)


Olay nemlendiricisi ile zenginleştirilmiş kremsi bir yapıya sahip göz makyaj temizleyicisi parfümsüz tam istediğim gibi…
Göz makyajınızı kolaylıkla çıkartabilirsiniz. Özellikle benim gibi lens kullananlar daha çok dikkat etmeli parfümsüz olması bizler için önemli bir detay.


Kullanımı;  parmak uçlarınızla gözleriniz kapalı iken göz kapağınıza ve kirpiklerinize nazikçe masaj yapın.  Pamukla bastırmadan hafifçe silin.

Olay gentle cleansers in bir diğer güzel özelliği ise suya dayanıklı makyaj malzemelerini bile kolaylıkla çıkarabilmesi…

OLAY ACTIVE  HYDRATING (Nemlendirici Gündüz Kremi)


Normal ve kuru ciltleri korumaya alan severek kullandığım bir diğer olay kremi de active hydrating .=)
Yağsız güzel bir yapıya sahip makyaj yapmadan önce bu kremi kullanabilirsiniz. Zemin olarak cildinize makyajın zarar vermesini engelleyecektir.

Ayrıca OLAY GENTLE CLEANSERS canlandırıcı tonik ile temizledikten sonra active hydrating ile boynunuza ve yüzünüze masaj yaparak cildinizin nefes almasını sağlayabilirsiniz.
Farkı göreceksiniz… J


Sevgiler,
Pelin=)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder