28 Ağustos 2011 Pazar

B32 Diskimle Kiraz Deseni


Ramazan beni mahfeettiiiiiii. Uykularım gittiiiiiiiiiii, gecelerimmmmmmmm gündüz oldu. Dengesizleştim. Saat 3 te oje sürdüm.  Noluyor bana dersiniz? Nasıl düzeleceğim. Yarından itibaren erken uyuyup, erken uyanmaya başlamam gerek sanırım.

Bugün sıkıldım az dışarı çıkayım dedim. Bayram öncesi kuaföre ugradım. Aman derim bayram ayağında gitmeyin ana-baba günü. Çocuk ağlamasımı dersiniz, kuyruk sırasımı dersiniz, acil işim var sıranı bana verirmisin mi dersiniz herşey var oluyor. Kısacası paranızla rezil oluyorsunuz:)  Birde kuafor malzemeleri satan depoya gittim. 3 tane flormar oje aldım. Ama resim çekmeye unuttum. Biraz üşengeçlikte oldu:)

Disklerimden hangisini denesem diye düşünüyodum ki, bugün flormarın neon ojelerinden aldım yeşil renk. Hazır almışken kiraz desenini deneyeyim dedim.

Öncelikle kullandığım ojeleri göstereyim.


Özellikle bitmeye yakın olan ojelerimi kullanmak istedim. Bitsinlerki yenilerini alayım. Hemde kuruyup boşuna çöpe atmayayım.

1 Numara : Frenç yaparken kullandığımız klasik rakı beyazı dediğimiz flormar oje.
2 Numara : Colleen diye bir marka nerden aldığımı bile hatırlamıyorum:)
3 Numara : Flormarın Neon kategorisinden, sırf disklerimle yaprak yapmak amaçlı aldığım 7 No'lu oje.
4 Numara : Yine Flormarın klasikleşmiş parlatıcısı..

B32 Numaralı Diskim ve Kiraz Deseni.


Resimde de göründüğü gibi bu ciciş kirazı yapmaya koyuldum. Yaprak ve sap kısmına Flormarın neon 7 numaralı yeşil ojesinden sürdüm. Kırmızı kısma ise collen marka kırmızı ojeden sürdüm.


Sonucu ben çok beğendim.  Tırnak süsleme setimle 2. yapışım ve sanırım yavaş yavaş daha güzell yapmaya başladım. Kirazımı yaptıktan sonra üzerine parlatıcı sürüp elimi suya sokmayıda ihmal etmedim:)

Bu gecelik benden bu kadar. Son sahur ve yarın son iftarımızı yapacağız.Allah oruçlarımızı kabul etsin.  Herkesin şimdiden bayramını kutluyorum. Yeni bir desenle görüşmek üzere :)

Not: Resimlerin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.

5 yorum:

  1. çok tatlı olmus bence cnm :) ne kadar zaman harcıyorsun peki bunun için

    YanıtlaSil
  2. @Oje Delisi(: seninkilerin yanında hiç kalır:) beğendiğine sevindim.

    @emk87 sağol kuzum. kuruması falan bi 25 dk alıyor sanırm:))

    YanıtlaSil
  3. kiraz delisi birisi olarak bayildim diyebilirim, yanlizca nereden temin edebilicegimiz soyleyebilirmisiniz, sevgiler.....
    http://tatlikiraz.blogspot.nl/

    YanıtlaSil
  4. Merhaba @selva kiraz
    bu postumda nereden aldığımı yazmıştım detaylara buradan bakabilirsin... Teşekkürler :) http://kozmetikkutusu.blogspot.com/2011/08/yakaladinyakaladincomdan-siparis.html

    YanıtlaSil