19 Şubat 2014 Çarşamba

YENİ Gliss Günlük Saç Bakımı Yağ İksiri

Türkiye'nin en çok tavsiye edilen saç bakım markası Gliss'ten, saçları ağırlaştırmayan muhteşem bakım.
Cansız saçların hayatına yeni bir soluk getiren mükemmel ürünü bulmak bazen zordur. Yağ içerikli bakım ürünleri saçların beslenmesinde çok etkili olurlarken saçı ağrılaştırabilir ve yağlı bir görünüm de bırakabilirler. 50 yılı aşkın süredir, Gliss saç onarım uzmanları mükemmel görünen saçlar için mükemmel çözümler yaratıyorlar ve şimdi muhteşem görünen şaçlar için saçları ağırlaştırmadan besleyen günlük Gliss günlük bakım yağ iksirini keşfettiler. Eşsiz Buharlaşma Teknolojisi ve besleyici yağların yüksek yoğunluğu ile Gliss'ten olağanüstü bir yenilik: yeni Gliss Günlük Bakım Yağ İksiri, saçları ağırlaştırmadan her bir saç telini pürüzsüzleştirerek, zengin parlaklık ve esneklikle dolu muhteşem görünümlü saçlar ortaya çıkarır.

Devrim yaratan teknoloji Yağ İksiri - Saçları ağırlaştırmadan besleyici bakım

Gliss Günlük Bakım Yağ İksiri'nin yeni formülü, saçlara bakım yapan, pürüzsüzleştiren ve parlaklık veren yüksek yoğunlukta kaliteli bakım yağları içerir. Geçmişte saç bakım yağları kullanmanın başlıca dezavantajı saç yüzeyi üzerinde eşit olarak yaymanın zor olmasıyla birlikte saçın ağırlaşması ve saçta yağ kalıntılarının oluşmasıydı. Her zamanki yağ bakımlarına kıyasla Gliss Yağ İksiri'nin büyük avantajı; formülünün saça kolayca nüfus ederek ve eşit dağılarak saçı ağırlaştırmadan derinlemesine bakım yapar ve parlaklık verir.

Yeni İksir'den sadece 1-2 damla, gözle görünür bir şekilde onarılan saçlar için görünmez bir koruma tabakası yaratması açısından yeterlidir. Özel Buharlaşma Teknolojisi sayesinde Gliss Günlük Bakım Yağ İksiri saçlarda herhangi bir kalıntı bırakmaz. Yeni hafif dokunuşlu formülü, saçları en iyi durumda tutmak için bakımı her gün kullanmayı mümkün kılar.

Gliss Günlük Saç Bakımı Yağ İksiri kuru ve yıpranmış saç tipleriyle birlikte özellikle ekstra bakıma ihtiyacı olan bütün saç tiplerinde kullanılabilir. Saçlar uzun süre güneş ışınlarına maruz kaldıysa, kurutma, düzleştirme, şekil verici mekanik ve kimyasal işlemlerden dolayı yıpranmışsa ya da doğal olarak kuru bir yapıya sahipse, Gliss'in yeni Yağ İksiri saçların güzel, parlak ve sağlıklı görünmesini sağlayan derinlemesine bakımı sunar.

Yeni Gliss Günlük Saç Bakımı Yağ İksiri nasıl kullanılır?

Gliss Günlük Saç Bakımı Yağ İksiri'nin güzelliği; saçların doğal parlaklığını ve esnekliğini eski haline getirmek için birçok farklı biçimlerde kullanılabilir olmasıdır.

- Yıkama öncesinde kullanılabilir – ekstra bakım sağlar ve şampuanlama sırasında saçların karışmaması için hazırlık yapar. Yıpranmış saçları olan insanlar için özellikle önemlidir.

- Yıkama sonrası kullanılabilir – saçları besleyen ve pürüzsüzleştirmek için durulanmayan saç bakımı gibi. Özellikle saçları kırıklara karşı korumak için saç uçlarına uygulanır.

- Son bir güzellik işlemi olarak ya da saçlara ekstra yumuşaklık, parlaklık vermek ve gün boyunca çevresel etkilerden korumak için kullanılabilir. Bu ayrıca saçların karışmasına engel olur.

Saçların bakım ihtiyacı düzeyine bağlı olarak, Gliss'in saç uzmanları yeni Gliss Günlük Saç Bakımı Yağ İksiri'nin her gün ya da en azından haftada 2-3 kere kullanılmasını tavsiye ediyor. Değerli argan yağı ve ayçiçeği yağı içeren formülüyle derinlemesine nüfus ederek saçları ağırlaştırmadan bakım yapar ve kolay şekil almasını sağlar.

Yoğunlaştırılmış formülü sayesinde, gözle görülür bir şekilde saç onaran bakımlar için sadece 1-2 damla yeterlidir.

Gliss, 50 yılı aşkın bir süredir en zorlu saçlar için yenilikçi saç onarım çözümleri sunmaktadır. Yeni Gliss Günlük Bakım Yağ İksiri- mükemmel güzel görünümlü saçlar için etkili bakım. Saçlarını önemseyen herkes için büyülü bir bakım sağlar ve saçları ağırlaştırmadan, zengin parlaklık ve esneklik için mükemmel günlük saç rutinine son bir güzellik ekler.

Tavsiye Edilen Raf Fiyatı
Gliss Günlük Bakım Yağ İksiri (Normal ve Boyalı Saçlar) 75 ml - 19,9 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder