26 Şubat 2014 Çarşamba

The Body Shop'un Yeni Ürünü: Vıtamın E Serum Yağı

The Body Shop'un cilt bakımına yeni bir yorum getiren son ürünü Vitamin E Serum Yağı ile yenilenmiş bir ciltle uyanmak artık hayal değil!


8 SAATLİK GÜZELLİK UYKUSU
The Body Shop'un cilt bakımına yeni bir yorum getiren son ürünü Vitamin E Serum Yağı ile yenilenmiş bir ciltle uyanmak artık hayal değil! Serumun gücüyle yağın besleyiciliğini birleştiren bu yeni teknoloji desteğiyle cilt gece boyunca tazeleniyor ve yenileniyor. Kullanılmaya başlandığı ilk günden itibaren etkisini göstermeye başlayan ürün cildi eskisine oranla daha taze ve daha canlı bir hale getiriyor.
Vitamin E Serum Yağı sekiz saatlik uyku sonrası dinlenmiş ve tazelenmiş cilt görünümünün korunmasını sağlıyor. Serum ve yağın etkin karışımıyla bu ürün adeta güzellik uykusundan uyanmanın mutluluğunu yaşatıyor. Vitamin E Serum Yağı ilk günden itibaren cilde dinlenmiş ve yenilenmiş bir his veriyor.
İleri teknolojiyle üretilen ve çok kuvvetli içeriklerle zenginleştirilen bu ürün kolay emilimi, rahat uygulanması ve ciltteki pürüzsüzlük hissiyle de göze çarpıyor. VitaminE Serum Yağı'nı deneyen kadınların %90'ı ürünün ciltlerinde hafiflik hissi yarattığını belirtiyorlar. Ayrıca ciltlerinin nemi 24 saate kadar koruduğunu da ekliyorlar.
DAHA TAZE VE DAHA DİNÇ BİR CİLT
Ürünü deneyen kadınların %84'ü ciltlerinin ilk kullanım sonrası ertesi gün daha yenilenmiş bir görünüm kazandığını, %87'si ise ciltlerinin daha yumuşak bir his kazandığını belirtiyor. Ayrıca ürünü deneyen kadınların %80'i ciltlerinin tazelendiği, %73'ü dinlendiğini ve %76'sı ise daha parlak bir görünüme kavuştuklarını belirtiyor.
DOĞA VE GÜZELLİĞİN KESİŞME NOKTASI
Buğday tohumu yağı doğadaki en yüksek E vitamini içeren antioksidanlardan biridir. Bu formül, The Body Shop'un E Vitamini serisi tarafından cildi yumuşatma özelliği bulunan buğday çekirdeği yağının güçlü içeriğiyle zenginleştirilmiştir.
KOLAYCA UYGULAYIN, YENİLENMEYE HAZIRLANIN
Tüm cilt tipleri için kullanılabilen Vitamin E Serum Yağı, her gece cildi nemlendirmeden önce kullanılabilir veya cildi daha canlı bir hale getirmek için bakım amaçlı da uygulanabilir.
Uygulama Önerisi: Vitamin E Nemlendirici Kremi alın ve içerisine iki – üç damla Serum Yağı ekleyerek elinizde ısıtın. Yüz ve boyun çevresinde kullanılabilecek bu ürünü parmaklarınızın ucuyla ve döngüsel hareketlerle yapacağınız masajla alın, yanaklar, ağız çevresi ve çene bölgesine uygulayın.
The Body Shop mağazalarında Mart ayında satışa sunulacak olan Vitamin E Serum Yağı'nın fiyatı 49,90 TL.
UZMAN GÖRÜŞÜ – JASON MATTHEWS (The Body Shop International, cilt bakımı konusunda AR-GE uzmanı)
Neden bir yağı serumla birleştirdiniz?
Serumun içeriği normal bir durumda bile güçlü etkiler yaratabilecek bir bileşim. Bu ürünü yağlarla birleştirerek hem cilde daha yararlı hem de çabuk emilen bir hale getirdik.
Genellikle yağ kullanımında ciltte döküntüler olmasından endişe edilir, gerçekten bu olur mu?
Bu ürün tüm potansiyel cilt reaksiyonlarına uygun olarak hazırlanmış ve nefes alabilen bir serum – yağ. Ürünü deneyen kadınların %70'i ciltlerinde herhangi bir sivilce veya döküntüye rastlamadıklarını belirttiler.
Tüm cilt tipleri için uygun mudur?
Evet, tüm cilt tiplerinde test edildi ve hepsinde olumlu sonuçlar alındı.
Tüm hava koşullarına uygun mudur?
Kullanıcının cilt tipine, hava koşullarına ve kullanım şekline göre değiştiği için biz kullanıcıların inisiyatifine bırakıyoruz.
Doğadan bilim için nasıl ilham alıyorsunuz?
Bir cilt için sağlıklı nem dengesini korumak ve canlı görünümünü sürdürmek çok büyük önem taşır. Cildin nemini korumak için en önemli koşullardan biri sıvı (yani yağlarla) cilt üzerinde bir emilim katmanı oluşturarak nemi hapsetmektir. Bu katmandaki nem tutulma seviyesi ve cilt yenilenmesi kişinin temizleme alışkanlıklarına, yaşına ve hava koşullarına göre de değişim göstermektedir.
Bu üründe cilt için gerekli olan başka hangi içerikler bulunuyor?
Bu üründe buğday çekirdeği, ayçekirdeği, jojoba yağlarının karışımını kullandık. Bunun yanısıra ürün Yerel Adil Ticaret kapsamında elde edilen marula, susam ve soya yağlarını da içermektedir.
The Body Shop Hakkında
Dünyaca ünlü cilt bakımı ve güzellik markası The Body Shop sosyal hayat, çevre ve insan haklarına karşı olan duyarlılığı ile farklı bir konuma sahip. The Body Shop, çevreye ve insan haklarına duyarlı, ihtiyaç sahibi toplumlarla ticaret ilişkilerini geliştiren, kozmetik endüstrisinde hayvanlar üzerinde yapılan testlere karşı çıkan, hem çalışanlarını hem de müşterilerini bilgilendirerek farkındalık ve toplumsal duyarlılık kazandıran bir markadır. The Body Shop, hayvanları denek olarak kullanmanın gereksiz ve acımasız olduğuna inandığından, ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmiyor. "Kendine güven, bireysel özgürlüğe giden çıkış kapısıdır" diyen The Body Shop, müşterilerine ve çalışanlarına sağlık ve zindelik ideolojisini aktarıyor. 1988 yılından bu yana insan haklarına saygılı olmayı en önemli kurumsal prensiplerinden biri haline getiren The Body Shop, dünyayı korumanın gerekliliğini de savunuyor. Bundan yirmi beş yıl öncesinde başlattığı Adil Yerel Ticaret programı ile küreselleşmenin olumsuz etkilerinin en aza indirilmesini hedefleyen The Body Shop, bu program çerçevesinde dünya üzerindeki yirmiden fazla ülkede zor şartlarda yaşayan topluluklardan doğal içerikler, aksesuarlar ve hediyeler satın alıyor.
65 ülkede 2600'dan fazla mağazası bulunan The Body Shop Türkiye'de Shaya Mağazacılık A.Ş. tarafından temsil edilmekte olup İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa,Antalya, ve Kayseri'de olmak üzere toplam 31 mağazasıyla hizmet vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder