26 Şubat 2014 Çarşamba

Perfume Jewels İndirimi ile Tüm Kadınlar Mutlu

Perfume Jewels tüm kadınları, kendini özel hissettirecek büyülü dünyasına davet ediyor.


Yürüdüğünüz her yerde kokunuzu bırakarak unutulmaz olmaya hazır mısınız? Peki ya kendi masalınızın prensesi olmaya?
Kadınlar Günü'ne özel Vücut Spreyi, Duş Jeli, Vücut Losyonu ve Eau de Parfum'den oluşan Perfume Jewels 4'lü ürün setlerinden 1 adet alana 2.'si yüzde 50 indirimli!
Perfume Jewels tüm kadınları, kendini özel hissettirecek büyülü dünyasına davet ediyor. Kadınlar Günü kampanyasıyla 8 Mart'a kadar 1 adet Perfume Jewels 4'lü ürün seti satın alan herkese, dilediği 2. çeşit Perfume Jewels 4'lü ürün setini yüzde 50 indirim ile sunuyor. Tek yapmanız gereken kendiniz veya sevdikleriniz için birbirinden özel 25 hoş koku seçeneği arasından en beğendiğinizi seçmek.
Perfume Jewels ile kendi masalınızın prensesi siz olun…
Kaynağı yıldızların ışıltısı olan Perfume Jewels, düşlerin gücünden alınan ilham ve kusursuz bir estetik anlayışıyla tasarlanarak özgün ve yenilikçi bir kreasyon olarak oluşturuldu. Her biri özenle seçilen birbirinden değerli koku profiline sahip parfüm, duş jeli, vücut spreyi ve vücut losyonundan oluşan kişisel bakım setleri sizi yıldızların ötesindeki masal diyarına taşıyarak kendi masalınızın prensesi yapacak.
Dünya trendlerinden esinlenilerek oluşturulan Perfume Jewels 4'lü setleri birbirinden hoş kokuları ile sizi gün boyu çekici kılacak. Anti-alerjen özellikteki Perfume Jewels Eau de Parfum kaynağını yüksek esans oranı ve içeriğindeki doğal yağlardan alarak gün boyu koku kalıcılığı sağlıyor. Perfume Jewels Duş Jeli yoğun nemlendirici özelliği ile cildinizi kurutmadan, doğal dengesini bozmadan derinlemesine temizliyor ve nemlendiriyor. Duş jelinin ardından temiz cildinize uygulayacağınız vücut losyonu ve vücut spreyi Perfume Jewels ürün serisinden en etkili sonucu almanıza yardımcı oluyor. Perfume Jewels Vücut Losyonu, her duştan sonra sizi rahatlatıyor, yüksek nemlendiricili ve cildi besleyici Vitamin içeriği ile tüm vücudunuza uzun süreli satensi bir his kazandırıyor. E vitamini içeriği ile de hücreleri koruyup onararak güçlendiriyor. Perfume Jewels Vücut Spreyi ile tazeliği her an yanınızda taşıyıp ihtiyacınız olduğunda kendinizi ve kokunuzu yenileyebilirsiniz. Değerli Özler içeren Perfume Jewels Vücut Spreyi yoğun nemlendirici özelliği, yüksek esans oranı ve içeriğindeki doğal yağlar sayesinde koku kalıcılığı sağlıyor. Dilediğiniz zaman kullanarak taze ve nemlenmiş cildinizin keyfini çıkarabilirsiniz.
Perfume Jewels serisinde kadınlar için hazırlanan Blue Nights, By Chance, Cherry Pie, Cutie Pie, Empress, Euphony, For Her, Hot Kisses, Nuit De Noir, Passionate Love, Potion of Love, Pretty Women, Pure Love, Silky Touch, Silver Rain, Summer Dream, The Adventure, The Due, Time Million, Try 2 Love gibi farklı ve hoş koku seçenekleri bulunuyor. Perfume Jewels kampanya sürecinde erkeklere özel tasarlanan Mid Point, Guilt Less, Hero, Myth ve Wild Ideas 4'lü ürün setleri de indirimli ürünler arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder