26 Şubat 2014 Çarşamba

Favori'den Yeni Evlenecek Çiftlere Özel Bilezikler

Favori'nin 14 ayar yeni koleksiyon bilezikleri, düğün hazırlıkları yapanların ya da hediye almak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

Altın ve mücevherat denildiğinde ilk akla gelen marka olan Favori'nin 14 ayar yeni koleksiyon bilezikleri, düğün hazırlıkları yapanların ya da evlenecek çiftlere hediye almak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.
Yenilikçi, modaya uygun ve kaliteli tasarımların yaratıcısı Favori'nin yepyeni 14 ayar bilezik koleksiyonu kalitesi ve şıklığıyla dikkatleri üzerinde topluyor. Favori, zengin bilezik modelleri ile yeni evlenecek çiftlere en özel hediyeyi sunmanızda yardımcı oluyor.
Kadınların güzelliğinden esinlenerek, en ince desenlerin hayat bulduğu yeni koleksiyon bileziklerin üzerindeki işlemeler ise ürünlere farklı bir hava katıyor. Özel olarak tasarlanıp kaliteli işçilikle harmanlanan Favori'nin birbirinden şık bilezikleri, evlenen akraba ve dostlarınız için de tercih edebilirsiniz.
Avrupa'nın en büyük ve modern kuyumculuk tesisine sahip Favori, birer sanat eserini andıran ürünlerinin tamamını kendi tesislerinde üretiyor. Ab ve TSEstandartlarına uygun olarak ömür boyu ayar ve kalite garantisi ile satılan veTürkiye'nin dört bir yanındaki Favori mağazalarından ulaşılabilen bu seçkin ürünler, uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor. Ürünleri incelemek için en yakın Favori mağazasını ya da www.favori.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder