17 Ağustos 2011 Çarşamba

Alix Avien Nail Deco (Çatlayan Oje) - Kahverengi

Günlerdir konad tırnak süsleme setinden aradım taradım sadece internet üzerinden satış olduğunu öğrendim. İçimden Eminönünde vardır demiştim ama yok sanırm. Ardından Özgürce Pazarlama ile görüştüm ofisleri bize yakınmış elden gidip alacağım inşallah.

Konad'ı elime geçirmeden önce kendim çatlamadan, çatlayan ojeyi deniyim dedim. Malum heryerde bulunmayan bir ürün. Ümr. T-Shopa gittim. Bir flormar, birde Alix Avien'in alacaktım fakat Flormar kalmamış :| Alix Avien'den ise mavi,pembe ve kahverengi kalmış. Siyah almak için gitmiştim oysa:) Kapış kapış gidiyor çatlayan ojeler :) Sırf merakım gitsin diye kahverengi Alix Avien Nail Deco'dan aldım.


Aslında iyiki kahverengi Alix Avien Nail Deco almışım diyorum. Siyahtan bir farkı yokmuş:) Ayrıca renklerlede güzel uyum sağladı.

Kahverengi Alix Avien çatlayan ojeme bu rengi uygun gördüm:) aslında neden seçtim bilmiyorum ama gözüme ojelerimin arasından ilk olarak bu çarptı:)

Bu şekilde tamamladıktan sonra bal rengi alix avien ojemi sürdüm. Kurumasını beklerken az kalsın ben çatlayacaktım. Dayanamadım sürdüm hemen.

İlk kez denediğim için sanırım korktum:) az mı sürmüşüm ne? sürer sürmez kurumaya başladı kalakaldım:))))))) ama çok heyecanlı ya.

Sağ elime daha bol sürdüm yinede aynı oldu:) İlk sürüş için fena olmadı diyelim.


Son olarakta üzerine sabitlensin diye Essie To Dry For sürdüm. ( hem kurutucu hemde parlatıcı) acaba omu böyle yaptı çatlaklıgını azalttı bilemedim:) yoksa normali bu mu ? onu da bilemedim.

Sonuç olarak çatlayan oje maceramdan aldıgım bi kaç ders var. Kesinlikle çatlayan ojeniz çatlamadan önce siz çatlamayın. Heyecan yapıyor:)
Çatlayan ojenizi sürerken, ojeyi silmeden direk ucunda baya bi kalmışken sürün hızlı bi şekılde. zaten sizden hızlı bi şekılde çatladıgı için yetişemiyorsunuz.

Beğendin mi çatlayan ojeyi diye sorarsanız. şokk şevdimm:)

2 yorum:

  1. Ben çatlamadan postu yetiştirdiğine çok sevindim :D
    En kısa zamanda denenecekk tarafımdan :-*

    YanıtlaSil
  2. :) dene canım ben cok mutlu oldm çatlayan ojemle:D

    YanıtlaSil