24 Ocak 2014 Cuma

Sevgililer Günü İçin Binlerce Seçenek Koçtaş Mağazalarında

Koçtaş Sevgililer Günü alışverişi için her bütçeye ve her tarza uygun sunduğu hediye seçenekleriyle alışverişin vazgeçilmez noktası oluyor.

Evinizin güzellik merkezi Koçtaş, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, bir yandan sevdiğinizi mutlu edecek bir yandan da onun ihtiyaçlarını karşılayacak binlerce hediye alternatifiyle mağazalarında sizleri bekliyor. Koçtaş Sevgililer Günü alışverişi için her bütçeye ve her tarza uygun sunduğu hediye seçenekleriyle alışverişin vazgeçilmez noktası oluyor.
Sevgililer Günü'nde hayatınıza değer katan sevgilinize ne kadar önemli olduğunu hissettirmek ve ona en kıymetli ve anlamlı hediyeyi almak isteyenler için Koçtaş, birbirinden güzel ürün çeşitleriyle hediye arayışınıza son veriyor.

Koçtaş mağazalarında yer alan mumlar kalplerin sıcaklığını evlere taşırken, fotoğraf çerçeveleri zarafetleriyle göz dolduruyor. Çerçeveler, kalp şeklinde süsler, yumuşacık kalpli yastıklar ise diğer hediye seçenekleri arasında yerini alıyor.
Koçtaş'ta çiçekten dekorasyon ürünlerine, mutfakta kullanılacak küçük ev aletlerinden çeşitli boy ve ebatta ısıtıcılara ve erkeklerin vazgeçilmez ihtiyacı olan el aletlerine kadar pek çok ürün kalite farklı ve uygun fiyat avantajıyla sizleri bekliyor.

1 yorum: