24 Ocak 2014 Cuma

Favori'den Sevgililer Günü'ne Özel "Sonsuz Aşk" Bilekliği

Altın takı sektörünün lider markası Favori, Sevgililer Günü'ne özel yapacağınız 1000 TL ve üzeri alışverişlerde, "Sonsuz Aşk" bilekliği hediye ediyor.


Modaya uygun, yenilikçi, üstün kaliteli ve estetiğiyle sıra dışı takılar tasarlayan Favori, Sevgililer Günü'nde çok özel hediye seçenekleri sunuyor. Bu kampanya kapsamında; hem 1000 TL'ye pırlantalı tektaş yüzüklere sahip olabilirsiniz hem de 1000 TL üzeri pırlanta ve 14 ayar altın alışverişlerinizde hediye edilen "Sonsuz Aşk" bilekliğini bu özel günde sevdiğinize armağan edebilirsiniz. Favori'nin Sevgililer Günü'ne özel tasarlanan pırlantalı tektaş yüzükleri ve 'Sonsuz Aşk' bilekliği ışıltısıyla hanımların beğenisini kazanmaya aday!
Favori'nin 14 Şubat'a kadar geçerli olan 1000 TL ve üzeri alışverişlerde 'Sonsuz Aşk' bilekliğine sahip olabilmek için en yakın Favori mağazasını ya da www.favori.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Avrupa'nın en büyük ve modern kuyumculuk tesisine sahip Favori, birer sanat eserini andıran ürünlerinin tamamını kendi tesislerinde üretiyor. TSE güvenceli olan ve kalite garantisiyle satılan bu seçkin ürünler, uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder