10 Ocak 2014 Cuma

BIO BRIGHTENING LEKE SERİSİ ile ELMAS ve İNCİNİN SAFLIĞI...



GÜNEŞ LEKELERİNE  ELVEDA!
Bileşiminde 24 karat saf altın tozlarının yanı sıra elmas ve inci tozları da barındıran OROGOLD'un leke tedavisini amaçlayan ' Bio - Brightening' serisi ile cildinizden yaz ışınlarının  izlerini silin! Peeling, serum ve kremden oluşan eşsiz ürün,ciltte oluşan kahverengi güneş lekeleri ve çilleri silerek oluşan renk dalgalanması sorununu çözüyor. 

Bio – brightening peeling serisi ise cillteki ölü hücreleri yok ederek narin bir şekilde temizleyerek aydınlık bir pürüzsüzlüğe kavuşturuyor. 
Göz kamaştırıcı ışıltı yaratan serinin son sihirli ürünü ise; ' Bio - brightening ' serumu, güneşin zararlı etkilerine maruz kalmış deride meydana gelen çil ve lekelerin hiper - pigmentasyon ve yaşlılık belirtilerini azaltarak ciltte renk dengesini sağlıyor.

Elmas inci ve altın tozlarının işlenmemiş  en saf hallerinden oluşan 'Bio - brightening' serisi ürünleri cildinizi saflaştırmak ve temizlemek üzere tasarlanmıştır. Yüzeydeki ölü deri ve kiri yok ederek, cildin daha genç tabakasını ortaya çıkaran ürünler sayesinde artık güneşten ve güneş sonrası etkilerinden korkmayacaksınız...

Bileşimindeki 24 ayar altın, dokuların kaybettiği elastikiyetin tekrar kazanılması, kolajen kaybının azalarak mümkün olduğunca yavaşlatılması ve cilt sarkmasını önleyici olması açısından kaçınılmaz bir çözüm.Kleopatra'nin 5.000 yıl öncesinde cilt hücrelerini canlandırmak için kullandığı altın içeriğini ürünlerinde kullanan OROGOLD Cosmetics, sağlıklı cilt hücreleri yaratmak için bazal tabakanın hücresel gelişimini uyarıp cildi tedavi ediyor. Aynı zamanda hücresel yenilenmenin canlanarak hızlanmasını sağladıktan sonra cilltte sıkılaştırma etkisi de yaratıyor.
  

Tüm cilt tipleri için ideal çözümler sunan OROGOLD, altının doğadaki en saf ve işlenmemiş haliyle  bayanlar için doğallığı  ve ışıltıyı en ön planda tutuyor. 

OROGOLD Ürün satış noktaları : Harvey Nichols ( İstanbul - Ankara )
Brandroom ( Nişantaşı, Suadiye )
Beymen ( Zorlu AVM )
 Debenhams ( Cevahir AVM )
Douglas ( Kanyon, Cities, Capacity, İzmir  Borniva, Antalya, Bursa, Ankara Cepa)


Not: Ürünlerimiz için doğa dostu çok sevdiğimiz hayvanlar üzerinde asla test yapılmamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder