24 Eylül 2011 Cumartesi

Essie Carry On

Selam,
Bi süredir yazamıyorum. Yeni bir şehire, yeni bir okula alışma sürecindeyim. Bu sırada oje sürdüm ama yoğunluktan resimlemeye unuttum:)

Kaç gündür tırnagımda olan bozulmamak için inat eden, ve benimde üşengeçliğim sebebiyle yeni bir oje süremeyişim sonucu resimledim:)

Okula geç kalmamak için vites 3 modunda sürdüm ojemi:)


Essie' nin sonbahar serisinden olan Carry on rengini cok beğendim. çoook koyu patlıcan moru rengine benzettim ben :)

Vites 3 te disklerimden pati desenini seçtim bildiğiniz ayak deseni işte:)
Beyaz pati desenini Alix Avienin kireç beyazıyla yaptım. Bugün başka bir desen yapacağım resimlemeye unutmazsam onuda ekleyeceğim.


Görüşmek üzere:)

13 Eylül 2011 Salı

Flormar #410 ve Golden Rose #206

Bir kaç gündür tırnaklarımı dinlendiriyordum. Sararna olmaya başlamıştı nemlendirip 2 gün beklettim.
Düzeldi şükür:)

Disklerimi elime alınca hala ne yapsam diye düşünüp duruyorum. Seçmesi cok zorr:) Yine daha önceden yaptığım bu deseni seçtim.


Flormar #410 ve Golden Rose #206 ojeleri ile komnbin yaptım. Artık hiç kullanmadığım ojelerimide denemek istiyorum içim gidiyor vallahi :) Rahat edemiyorum hepsinle birşeyler yapmak istiyorum.

11 Eylül 2011 Pazar

Aromel BLADE Faster For men


BLADE | faster hızlanmak için!
Köşeli hatlı güçlü şişe. Şişe tasarımında özellikle köşeli ve erkeksi hatlar tercih edildi. Her varyantta baskın olan renk, şişenin altından yansıyarak, köşeli şişede güçlü bir görsellik yaratıyor. Kutudaki çekici renk ve tasarımlar şişe üstüne de yenilikçi bir teknolojiyle basıldı. Şişeyi tamamen kavrayan ve hatlarıyla tamamlayan siyah renkli kapak ise şişe tasarımını bütünleyen en önemli detay.

Oryantal koku ailesinin fresh ve odunsu notlarla çarpıcı birleşimi. Baştan çıkarıcı özelliğiyle, günün her saati güçlü ve farkedilir erkeğin simgesi.Hız tutkunu erkeklere.

KOKU YÖNÜ
Oryantal - Odunsu
» Üst Not:
Bergamot, mandalina, karabiber
» Orta Not:
Sedir yaprağı, portakal çiçeği, tonka
» Alt not:
Sedir ağacı, sandal ağacı, vanilya
Yanında erkeklerin ellerinde taşıdığı siyah çantada vardı. Kokusuna diyecek yok hafif ve güzel.

10 Eylül 2011 Cumartesi

Essie 20 Blogger'ı Sevindirdi. :)

 Essie Turkey Facebook Sayfasında Blogger'lara sürpriz yapmıştı. O gün görmem imkansızsızdı açıkcası sağolsun bir arkadaşım mesaj atmış. Yettim dakikasında:))


Essie,benim ojeye aşık olmama sebep. İlk Essie ile sevdim oje sürmeyi.. Zaten oje postlarımda ilk essie ile başlıyor.

Essie 2 tane cici oje yollamış. Üstelik şehirdışındaydım. Kargocu evde bulamayınca Essie den aradılar. Kargom geri gitmeden aldırdım. İlgilerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.


Birtanesi Sonbahar serisinden Carry On.  Diğer fuşya rengi gibi olan Super Bossa Nova 757 .
Bu ojelerin fiyatı 27,50.
Satın almak isterseniz web sitelerinden bu mümkün.

7 Eylül 2011 Çarşamba

Flormar Neon Mavi Oje N002 Ve B21 Diski

Bugün şehir dışına gidiyorum bir kaç günlüğüne. Bu sabah erken kalkıp ojemi sürdüm. Niyeyse içimden mavi oje sürmek geldi.. Daha ne giyeceğimi bile düşünmedim oysa.

 Flormar Neon Mavi Oje N002 Ve Alix Avien beyaz oje kullandım.



B21 Diskimdeki çiçek desenini uyguladım.  Acele ettim biraz daha küçük bir valiz hazırlamam gerek :)


Şimdilik bu kadar geldiğimde görüşmek üzere Hoşçakalınnnnnnnn:)

Alışveriş & Oje

Günaydın Blogcanlar,
Dün evraklarımı ve banka işlerimi tamamlarken kozmetik deposuna uğradım her zamanki gibi.. Normalinden daha ucuz oluyor orası. Hemde seviyorum tüm kozmetik ürünleri detayıyla mevcut:)

Golden Rose 206 Numara.

Lila rengi ojem yoktu mor ojemle kombin yaparım düşüncesiyle aldım:)

Kuaf Aseton  aldım malum aseton yetiştiremiyorum kendime.


Son olarak da Gabrinin desen ojelerinden aldım ince uçlu :) disklerimde denedim ama olmadı cabuk kuruyor bu ojeler.


Golden Rose oje: 1 TL
Kuaf Aseton : 2 TL
Gabrini Desen Ojeleri Tanesi 1 TL.

3 Eylül 2011 Cumartesi

Nivea

Sevgili Blogcanlar,
Odamda bakınırken karşımda duran makyaj köşemde Nivea ürünlerim gözüme çarptı. Çoğusu daha yeni gıcır gıcır:) Resimleyeyim dedim..
Nivea'yı hayatında hiç kullanmayan yoktur. Özellikle sürekli olarak kullandığım vişneli dudak koruyucusu ve güneş yağları. Çok memnun olmakla birlikte fiyatı normal ürünlere göre daha pahalı.

Nivea 100. yılına özel Rihanna imzalı kutusu.

Kutu kullanışlı ve güzel fazlalık ruj yada makyaj malzemelerinizi koymak için ideal bir kutu .

Kutunun içeriği;
  • Nivea Fruity shine çilek ( çilekli dudak koruyucusu )
  • Nivea pearl&beauty ( inci ışıltılı vücut şampuanı )
  • Nivea Milk ( Besleyici Vücut Sütü )
  • Nivea Fresh Natural ( deodorant )
  • Nivea Nemlendirici Krem
 Nivea Çilekli Dudak Koruyucusu
Bundan öncesinde hep vişneli kullanıyordum. İlk kullanmaya başladığımdan Golden Rose'un çileklisi almıştım fakat renk vermeyip sadece parlatmıştı. Sonra Niveanın vişnelisini almıştım memnun kalıp çilekli almaya yeltenmemiştim hiç.. Bu sefer bunu deneyeceğim. Bakalım çilekli 'si vişneli gibi kırmızı yapacak mı ?


Nivea Milk ( Besleyici Vücut Sütü )
Bir kaç yıl önce annemin aldığı vücut sütünden kullanmıştım fakat daha sonra üşengeçlikten kullanmayı bıraktım. Bunu da denemek için sabırsızlanıyorum ama nereye kadar bir süre sonra köşede durup kalıyor. Kuru ciltler için  bu kışın gerçekten çok işime yarayacak. Malum kış gelince nemlendirici falan sürmediğimde pul pul dökülüyor .

Nivea pearl&beauty ( inci ışıltılı vücut şampuanı )
En merak ettiğim ürünü inci ışıltılı duş jeli. Arkadasım bildiğin parlatıyor demişti. Acaba gerçekten öylemi deneyince göreceğim. Ama kokusunu sorarsanız harika diyebilirim. İçimi ferahlatan bir koku huzur veren bir kokusu var gerçekten.

Nivea Nemlendirici Krem

Nivea nemlendirici kremini küçükten beri her evde görüyorum özellikle bu mavi kutulardan olanları:) Birde bunların kocaman boyutlu olanları vardı kullan kullan bitmezdi sülale boyu:))) Anneannemin bile vardı düşünün artık. Kocaman kutunun içine girip kremleri her yerimize sürerdik. İyi bişey olmasa zaten anneanem alıp odasında koymazdı diye düşünüyorum :)))

Nivea Fresh Natural ( deodorant )

Resimde ortada olan kutunun içine dahil diğer iki tanesi Ayselin yaptığı blog kampanyasından geldi.. Kokularını çok beğendim. Diğer deodorantlarım bitmediğinden kullnmaya başlamadım henüz..

Nivea Islak Mendil

Islak mendiller olmazsa olmazım.. Odamda kocaman bir paket durur. Ani durumlarda iyi oluyor. Ayrıca evin diğer bölümlerinde de kolaylıkla ıslak mendil paketleri bulabilirsiniz. :) Her derde deva misali ıslak mendil..


Ayrıca Nivea Güneş Koruyucularıma buradan bakabilirsiniz.

Hoşçakalın:)

2 Eylül 2011 Cuma

Rahatlamak, sakinleşmek ve mor oje..

Merhaba Blogcanlar,
Dün gece ojelerimi sildim. Tırnaklarım azıcık hava alıp dinlensin dedim.. Bu akşama kadar keyifleri yerindeydi güzelce ilgilendim onlarla:) Gecede ojemi sürdüm.

Biraz sinirliydim oje sürerken. Malum etrafımızda her ne kadar görmek istemesekte protez beyinli insanlarla karşılaşıyoruz. Evet protez beyinli insancıklardır onlar. Bildiğiniz yapay zeka işte. Hanii şu yüzünüze gülüp, canım, gülüm, bebeğim diyerek melek görünümüne bürünüp şeytan olanlardan söz ediyorum. Bu protezlerden uzak durun derim aman aman.. Aksi taktirde yalancı, terbiyesiz, ahlaksız siz olursunuz. Böyle insanlara pabuç bırakmayın gerekirse hakikaten terbiyesiz siz olun. Ok dusty ;)

Gel gelelim ojeme.. Sinirim yatışsın rahatlıyım diye mor sürdüm. Mor rahatlatan, sakinleştiren ve huzur veren bir renktir. Buna istinaden diskimden güzel bir desen beğendim ve mor ojemi 2 kat sürdüm.


Bu şekilide böyle yaptım. Aslında renkli ojelermin üstüne zıt renkerle yapmak istiyorum fakat renkler belli olmuyor. Güzel canlı renkler almak gerekecek.


Bugünüde böyle atlattım.. Yarına düşmanlar çatlaya :)
Hoşçakalın.

1 Eylül 2011 Perşembe

Çiçek Deseni

Disklerimi karıştırırken bu  desen gözüme çarptı. Hiç bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim. Kelebekten daha çok sevdim..


Flormarın 413 numaralı toprak rengi ojemi kullandım. Çiçek desenimi Alix Avien'in beyaz ojesi ile yaptım. Toprak rengi ile beyaz çok güzel uyum sağladı. Darısı diğer renklerin başına:)