13 Mart 2014 Perşembe

Yenilenen Molton Brown Koleksiyonları ile Cildinizi Bahara Hazırlayın

Molton Brown, yenilenen koleksiyonları ile komple bir bakım sunarak cildinizi bahara hazırlıyor.


Dünyanın birçok farklı bölgesinden elde ettiği egzotik bitki esanslarını ve yağları, 40 yıla yayılan tecrübesi ile harmanlayarak yaşamı daha keyifli ve ayrıcalıklı kılan birbirinden özel ürünlere dönüştüren Molton Brown, yenilenen koleksiyonları ile komple bir bakım sunarak cildinizi bahara hazırlıyor.
70'den fazla ülkeden titizlikle seçilen dünyanın en özel 31 içeriği ile zenginleştirilen Molton Brown ürünleri ile cildiniz canlı, sıkı ve ışıltılı görünümü ile bahara merhaba diyor.
Egzotik kokular eşliğinde ışıldayan bir cilt için
''GİNGERLİLY BODY WASH VE BODY LOTİON''
Zencefil ve kakulenin sıcak aromaları, nemlendirici özlü beyaz zambak ve zengin tamanu fındığı özleri Gingerlily Duş Jeli'nde cildinizi şımartmak için bir araya geldi. Cildi mükemmel şekilde temizlerken tamanu fındığı yağı ile besleyen ve beyaz zambak özü ile nemlendiren bu özel duş jeli cildinizin pürüzsüz ve canlı görünmesini sağlıyor. Gingerlily Vücut Losyonu ise, cildinizi derinlemesine nemlendirip beslerken özel içeriği sayesinde de sıkılaşmasına ve canlanmasına yardımcı oluyor. Baş döndüren kokusu ise teninizde ve ruhunuzda romantik bir esinti yaratıyor.
Capcanlı bir cilt, güne enerjik bir başlangıç için
''SUMA GİNSENG BODY WASH VE BODY LOTİON''
Suma Ginseng Duş Jeli, cildinizi nazikçe temizlerken içerdiği sardunya yağı ve tarçın özleri ile cildinizi yenileyip canlandırıyor. Brezilya suma ginsengi ile cildinizi besleyen Suma Ginseng Duş Jeli yorgunluğunuzu alarak yeni güne dinlenmiş ve enerjik bir başlangıç yapmanıza yardımcı oluyor. Suma Ginseng Vücut Losyonu ise, özel içeriği sayesinde cildinizi yaşlanma etkilerine karşı korurken, canlı, ışıltılı ve ipeksi bir görünüme kavuşturuyor. Çiçek ve baharatların ustalıkla harmanlanmasından oluşan dengeli kokusu sayesinde ise teninizde çarpıcı bir etki yaratıyor.
Ellerinize özel beyaz dut bakımı
''MULBERRY&THYME HAND WASH VE HAND LOTİON''
Kekik ve adaçayı ile Fransız beyaz dutunun birleşimi dağların tepesinden gelip elleriniz ile buluşuyor. Mulberry&Thyme El Yıkama Jeli özel formülünde bulunan adaçayı yağı, saf kekik ve taze yeşil çay özleri ile elleri temizlerken çiçeksi kokusu ile de bahar tazeliğini ellerinizde hissetmenizi sağlıyor. Mulberry&Thyme Zenginleştirici El Losyonu ise, özel içeriği sayesinde ellerinizi derinlemesine nemlendirirken tırnaklarınıza da mükemmel bir bakım yapıyor. Beyaz dut özleri ile cilt renk tonunu dengeleyip cildi sıkılaştıran bu özel el losyonu ellerinizin bakımlı, genç ve göz alıcı görünmesini sağlıyor.
Molton Brown'da neler değişti?
Kargo ve Hediye Paketi Seçeneği
Molton Brown, www.mbturkey.com üzerinden vereceğiniz siparişlerde alışveriş bedelinize bakılmaksızın ücretsiz kargo hizmeti sunuyor. Ayrıca bu özel ürünleri hediye etmek istediğinizde siparişiniz sırasında 'hediye paketi' seçeneğini işaretlemeniz yeterli! Molton Brown sizin için ürünleri Londra'dan gelen özel paketler ile şık bir hediyeye dönüştürüyor ve istediğiniz adrese teslimini gerçekleştiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder