19 Mart 2014 Çarşamba

Goldmaster’dan Yeni Sorbe Sürahi Blender

Sağlığına Önem Verenler İçin Cam Hazneli Sorbe Sürahi Blender
Goldmaster’dan Yeni Sorbe Sürahi Blender
Kalitesi ve tasarımıyla öne çıkan GoldMaster, hanımların mutfakta daha kısa süre geçirerek kendilerine zaman ayırmalarını sağlayan küçük ev aletlerinde yeniliklerine devam ediyor. GoldMaster, yeni ürünü geniş cam haznesi ile sağlıklı bir kullanım sağlayan Sorbe sürahi blenderı, tüketicilerin beğenisine sunuyor.

GoldMaster Sorbe sürahi blender, 1,5 lt kapasiteli geniş cam haznesi sayesinde yiyeceklerin sağlıklı bir şekilde parçalanmasını sağlıyor. Paslanmaz çelik gövde ve paslanmaz yüksek kaliteli çelik bıçaklara sahip Sorbe, hem blender hem parçalayıcı hem de karıştırıcı özelliği ile birçok işlevi yerine getiriyor.

GoldMaster Sorbe sürahi blenderın 600 W güçlü motoru sayesinde, meyve ve sebzeler kolayca parçalanırken, karıştırma fonksiyonu ile meyve suyu, milkshake gibi içecekler de kolayca hazırlanıyor.

2 farklı hız ayarı bulunan sürahi blenderın ayrıca anlık çalıştırmayı sağlayan pulse özelliği ve buz kırma özelliği bulunuyor.

GoldMaster ürünlerine GoldMaster yetkili satıcılarından ulaşabilir, www.goldmaster.com.tr adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder