25 Ekim 2013 Cuma

Saçlar için Kerastase’tan yepyeni bir ürün; Lift Vertige

Yepyeni bir ürün; Lift Vertige…


Kérastase'ın yeni stil ikonu Kate Moss'dan ilham alarak yarattığı ikonik şekillendirici ürünleri ile saçlar özgürce akıyor ve hacim kazanıyor.
Designer Serisine ait, hafif dokusuyla saç diplerinde hacim yaratan jel "Lift Vertige" ile saçlar, her zamankinden daha özgür ve etkileyici. Tıpkı top modelin kendisi gibi göz alıcı...
Kérastase, 2013'te mutlak mükemmeliyete ulaşmak için cesur bir adım attı. Yıllar boyunca zamana ve ihtiyaçlara ideal bir şekilde yanıt vermiş olan marka, şimdi 50 yıllık deneyimiyle şekillendirme kavramını bir adım ileri taşıyor…
Kérastase, saça yeni boyutlar kazandırmak için tasarlanmış ve saç şekillendirmeyi yeniden keşfeden ikonik ürünlerden oluşan yeni bir seri sunuyor.

Hafif dokusuyla saç diplerinde hacim yaratan jel; Lift Vertige…

Lift Vertige ile yükselen arzuların karşısında hiçbir şey duramaz! Bu yüksek performanslı ürün saç diplerine anında hacim, dolgunluk ve esneklik kazandırır. Yüksek teknoloji formülü sayesinde hareketsiz ve katı etki yaratmadan saç diplerinde "yükselme" sağlar.
Şekillendirme sonuçları: Daha "yüksek" saçlar için muhteşem yumuşaklık ve parlaklık

Tutuş Gücü: Orta
Luigi Dokunuşu: Nemi alınmış saç diplerine, parmaklarınızla saçları yukarı çekerek, az miktarda uygulayın.Kuruturken bir fırça ya da tarakla diplerden yukarı kaldırmaya devam edin.

Tüketici fiyatı: 70TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder