4 Mart 2013 Pazartesi

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NDE FAVORİ DORE ÇORAP'INI SEÇ, TWEETLE VE KAZAN!

Favori Dore Çorap’ını seç,
tweetle ve kazan!
Kaliteli, dayanıklı ve zevkli çorapların adresi Dore Çorap, Dünya Kadınlar Günü’nü twitterdaki özel yarışması ile kutlamaya hazırlanıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bu yarışmada, katılımcılar Dore Çorap’tan seçtikleri favori ürünü kazanma şansı yakalayacak. Sadece bir gün sürecek kampanyada hızlı ve şanslı twitterlılar kazanacak. 
Dore Çorap’ın düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yarışmasına katılmak çok kolay. Tek yapmanız gereken 8 Mart’ta www.dorecorap.com online alışveriş sitesine girip favori Dore Çorap ürününüzü belirlemek ve bu ürünü sayfanın sağ üst köşesindeki twitter butonu ile @dorecorap hesabını ve #DoreileDünyaKadınlarGünü hashtagini ekleyerek tweetlemek. Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilecek yarışmada saat 9.00’dan 21.00’e kadar @dorecorap hesabına #DoreileDünyaKadınlarGünü hashtagi ile atılan tüm tweetler yarışmaya katılmaya hak kazanacak. Yarışma sonunda 10, 20, 30, 40 ve 50’inci tweet sahipleri tweetledikleri favori ürününü kazanacak. Herkesin sadece bir tweet hakkı olduğu yarışmada birden fazla tweet gönderenlerin ilk tweet’i dikkate alınacak. Kazananlar 11 Mart Pazartesi günü Dore Çorap’ın Twitter ve Facebook adreslerinden ilan edilecek.
Dünya Kadınlar Günü’nde şansını denemek biraz da eğlenmek isteyen her kadının hediyesi bir Dore Çorap olabilir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi ve gelişmeleri Dore Çorap’ın twitter.com/dorecorap Twitter ve facebook.com/dorecorap Facebook sayfalarından takip edebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder