21 Şubat 2013 Perşembe

imPress Takma Oje

Merhaba,
imPress Takma Oje özel günlerde kurtarıcınız olabilir. Kendisiyle ani olan bir düğün de tanıştım. Tırnaklarımı epey kısaltıp dinlenmeye bıraktığım zaman da imdadıma yetişti diyebilirim :)
Kutusu gördüğünüz gibi çok şirin. Ambalajı oje şişesine benzetilmiş ve içerisinde 24 adet mevcut. Renk skalası oldukça geniş. Çatlayan oje ve desenli modelleri de oldukça güzel ve dikkat çekici.

Pakette 12 farklı ölçüde 24 adet takma oje bulunmakta. Kullanım şekli ise bir o kadar pratik ve kolay… Öncelikle dikkat etmeniz birkaç detay var.  Ambalaj içerisinde boy boy tırnaklar olduğu için bunları tırnak boyutunuza göre ayarlamanız gerekiyor. Daha sonra kutu içerisinden çıkan mendil ile tırnaklarınızı siliyorsunuz. Bu tırnakların daha uzun kalması için uygulanan basitleştirici. Daha sonra tırnağın altındaki koruyucu tabakanın görünen kısmı tırnak dibine gelecek şekilde hizalayın. Koruyucu tabakayı çekerek çıkartın, iyice bastırarak yapıştırın. Kullanıma bağlı olarak rahatca 1 hafta kadar kullanabilirsiniz. 
Benim düğünde kurtarıcım oldu. Gerek kullanımı, gerekse pratikliğiyle herşeyiyle memnun kaldım. Çıkartma işlemini de bir kabın içerisine tırnak boyunuz kadar aseton koyarak içine bandırıp bir kaç saniye bekledikten sonra yandan hafifçe ittirerek çıkartabilirsiniz.
fiyatı 22 TL
sevgiler,
Pelin=)

4 yorum:

  1. e kolaymış benim tırnak boyumdan kısa kaldıkları için kullanamıyorum bir türlü..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş bende de aynısı var bir yakınımın düğününde kullanacağım çıkardıktan sonra tırnakta iz,kalıntı vs bırakmıyor dimi

    YanıtlaSil
  3. Kozmetik Dosyası - Ezgi : Merhaba, ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım:) umarım sende bir sıkıntı yaşamazsın.

    audrey : haklsınız, ben epey kucultmuştum tırnakları :)

    YanıtlaSil
  4. bende de var canım. benim tırnaklarım küçük apıdadır. bende kesip öyle kullanıyorum senin gibi. bloğunu takibime aldım bana da beklerim:))

    YanıtlaSil