12 Ekim 2012 Cuma

N.Y Beauty Oje 03

Merhaba,Durur mu Pelin… Hemen oje mi denedim! N.y Beauty 03  mavi-laci tonlarında ki rengimi denedim. İlk olarak renginden ziyade minik mi minik, şirin mi şirin şişesinden söz edeyim.Hiç ojesini kurutmadan bitiren var mı aramız da? Valla benim 60’a yakın ojem var fakat hiç birini deli gibi kullanıp sonunu görmek nasip olmadı. Eminim ki bri çoğumuz da benim durumumdadır.  İşte bu minik şişeler sayesinde hem ojemiz kurumayacak hem de bir oje şişesini bitirmenin verdiği mutluluğu tadacağız. :)




Şişesinin ve fırça boyutunun kısa olmasına rağmen sürerken zorluk çekmedim. Oysa ilk başta sürümü zor olacak diye düşünmüştüm.  Kıvamı sanki diğer ojelere göre daha farklı ikisi bir aada hem yoğun hem akışkan . Aslında anladığım kadarıyla bu durum çabuk kurumasını sağlıyor. Çünkü bu oje inanılmaz hızlı kuruyor.

Renginin de hakkını veriyor. Sürdüğünüz de cam gibi parlak bir renk ortaya çıkıyor. 

Detaylı bilgi için Beliz Kozmetik !
Sevgiler,
Pelin=)

2 yorum:

  1. renk çok güzelmiş..fiyatı nedir bunun sitede fiyat veya renk görünmüyorki..

    YanıtlaSil
  2. http://www.buycosmo.com/?kategori-138-Oje.html=&cid=138&mrk=&_src=Marka&_var=NY%20BEAUTY&_f1=&_f2= buradan renk ve fiyatlarına bakabilirsiniz. İleride Beliz kozmetik üzerinden detaylı bilgiye ulaşıp size haber vereceğim.

    YanıtlaSil