22 Ekim 2012 Pazartesi

BİODER Bio Epilation Duş Jeli

Bio Der’den Bir İlk Daha;Temizlerken Tüy Azaltan Duş Jeli
İstenmeyen tüylere kalıcı çözümler sunan BİODER , Bio Epilation ailesinin yeni üyesi Tüy Azaltıcı Duş Jelini piyasaya sundu. Klinik testlerle onaylanmış ilk ve tek tüy azaltıcı duş jeli olan Bio Epilation, nemlendirici ve canlandırıcı özelliğiyle de banyoların vazgeçilmez ürünleri arasında yer almaya hazırlanıyor.

İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmayı hayal edenlere BİODER’den sevindirecek bir haber daha: BİODER Bio Epilation Duş Jeli. Vücut bakımına önem veren aynı zamanda istenmeyen vücut tüylerinden kurtulmak isteyenler için geliştirilen BİODER Bio Epilation Duş Jeli aromatik 3’lü etkisiyle tek üründe farklı çözümler sunuyor.

Ferahlatıcı ve hoş kokulu duş jeli Turunç ve Bitkisel Complex B ile de tüylerin azalmasını, incelmesini ve geç çıkmasını sağlarken, meyve asitleri ile ciltteki ölü hücrelerin temizlenmesine yardımcı oluyor. Duş jeli içerisinde ki gliserin ise cildi nemlendirirken aynı zamanda yatıştırıcı ve ferahlatıcı bir etki sağlıyor. BİODER Bio Epilation Duş Jeli aromatik vanilya ve lavanta ile dengelenmiş turunçgillerden gelen hoş kokusuyla keyifli bir duş keyfi yaşatıyor.

İstenilen sıklıkta ve miktarda kullanılabilen jelin tüy azaltıcı etkisini arttırmak için serinin diğer ürünleriyle birlikte kullanımı tavsiye ediliyor. Bio Epilation serisinde Tüy Azaltıcı Krem&Jel, Tüy Azaltıcı Serum, Tüy Azaltıcı Roll On ve Tüy Azaltıcı Masaj Yağı bulunuyor. BİODER Bio Epilation Duş Jeli eczanelerde 19 TL fiyatla satışa sunuluyor.
www.bioder.com/tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder