17 Ekim 2012 Çarşamba

DORE ÇORAP’TAN ÇİFTE BAYRAM KAMPANYASI

Kurban ve Cumhuriyet bayramlarına özel
yüzde 10 indirim Dore Çorap’ta… 
Zaman bazen öyle hızlı akıp gidiyor ki sevdiklerimize bile vakit ayıramaz hale geliyoruz. Fakat bu hıza inat bizi sevdiklerimizle bir araya getiren, bütün ailenin keyifli bir masanın etrafında uzun uzun sohbet ettiği zamanlar da var: Bayramlar…  Eski bayramların olmazsa olmazı hediyeleşme ise yine zamanın hızına yenik düşüp unutulmaya yüz tutmuş… Kaç sene oldu bayramda bir mendil ya da bir çorap almayalı? Bir çocuğa horoz şekeri vermeyeli?
Ürünleri ve kalitesiyle çorap sektöründe 45’inci yılına imza atan Dore Çorap, yeni kampanyası ‘Çifte Bayram’ ile bayram nostaljisi yapmak isteyenlere sesleniyor. Bir araya gelen Kurban ve Cumhuriyet bayramlarında çifte bayram sevinci yaşatmak isteyen kampanyada, 15-31 Ekim tarihleri arasında www.dorecorap.com’dan BAYRAMX2 promosyon kodu ile alışveriş yapanlar 50 TL ve üzeri alışverişlerinde yüzde 10 indirim fırsatı yakalıyor. Üstelik 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan ücretsiz kargo avantajı bu kampanyada da devam ediyor.



Dore Çorap’ın ‘Çifte Bayram’ kampanyası 50 TL ve üzeri alışverişlerde yüzde 10 indirim ile bayramın neşesine neşe katıyor. Kampanyaya katılmak için online alışveriş anında belirtilen kutucuğa BAYRAMX2 kodunu girmek yeterli.
Kimilerimiz ‘Nerede o eski bayramlar?’ dese de, sevdikleriyle beraber şeker tadında bir bayram geçirmeyi planlayanlar, tüm sevdiklerine bir bayram hatırası vermek isteyenler ve çorapla kendini şımartmak isteyenler ‘Çifte Bayram’ kampanyası için www.dorecorap.com’u ziyaret edebilir. 

1 yorum:

  1. Ürünleri ve kalitesiyle çorap
    sektöründe 45’inci yılına imza atan Dore Çorap, yeni kampanyası ‘Çifte Bayram’ ile bayram nostaljisi yapmak isteyenlere sesleniyor.

    YanıtlaSil