19 Nisan 2013 Cuma

Dore çorap’tan 23 nisan’a özel twıtter kampanyası

23 Nisan mesajını tweetle,
Dore Çorap’ını kazan!
     
Çorap sektörünün 45 yıllık duayenlerinden Dore Çorap, 23 Nisan’a özel yepyeni bir twitter kampanyası düzenliyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusuna dahil olmak ve Twitter’daki takipçilerini de bu coşkuya dahil etmek isteyen Dore Çorap, herkesi 23 Nisan’da vermek istediği mesajı paylaşmaya davet ediyor. Mesajını paylaşan şanslı twittercıları Dore’den beğendikleri çoraplar bekliyor.
Dore Çorap’ın 23 Nisan’da gerçekleştireceği kampanyaya katılmak için öncelikle Dore Çorap’ı Twitter’da takip etmek gerekiyor. Ardından tek yapmanız gereken 23 Nisan’da vermek istediğiniz mesajı #çocuklargeleceğimizdir hashtagini ve @dorecorap hesabını da ekleyerek tweetlemek. 23 Nisan sabahı saat 9.00’da başlayacak kampanya aynı gün saat 19.20’de son bulacak. Kampanyada 23 Nisan mesajını #çocuklargeleceğimizdir hashtagi ve @dorecorap hesabı ile tweetleyen ilk 500 kişiden her 50’inci kişiye www.dorecorap.com online alışveriş sitesinden beğeneceği bir çorap hediye edilecek.
Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi ve gelişmeleri Dore Çorap’ın twitter.com/dorecorap Twitter ve facebook.com/dorecorap Facebook sayfalarından takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder