24 Ocak 2013 Perşembe

YENİ! YENİ! YENİ!
UPLIFTING SERUM EYELIDS DEFINITION
Yüzün en narin ve önemli bir bölgesi olan göz çevresinin, diğer bölgelerde kullanılanlardan farklı ve özel ürünlere ihtiyacı var. Bu nedenle hedefe yönelik sonuçlar ve nazik koruma sağlayabilen ürünler tavsiye ediliyor. 
Darphin’in yeni göz serumu UPLIFTING SERUM EYELIDS DEFINITION cildin destekleyici dokularını yeniler, sıkılaştırır ve korur, gözkapaklarının yapısını yeniden şekillendirmeye yardımcı olur. Gözkapaklarındaki sarkmalar ve göz çevresindeki kırışıklıklar üzerinde etkili göz serumu;  daha etkili bakışlar ve daha genç bir görünüm sağlar!
Darphin’e özel kullanılan SMART FIRMING SYSTEM TM formülü göz çervesindeki elastikiyeti geliştirir, gözkapaklarının sarkmasını önler, kırışıklıkları görünümünü hafifletir.
Bu başarının sırrı doğal içeriklerde gizli:
Palmitoil Tripeptid daha fazla kolajen üretilmesini sağlar.
Dereotu özü esnek ve oldukça yumuşak bir ağ yaratmak elastikiyeti kuvvetlendirir.
Soya Proteinleri kolajen ve elastin üretimini arttırır.
Acı Yonca yeni dokuları koruyan kalkan görevi görür.
Buğday proteinleri ve Tatlı badem yağı göz çevresini yeniden sıkılaştırır, gözkapaklarında lifting etkisi yaratır.
Fiyat:169 TL

Darphin
Darphin Estée Lauder Companies’in profesyonel SPA markası olarak Nisan 2008 itibariyle Estée Lauder Companies Türkiye bünyesine katılıldı. Organik Aromatic Care serisi, güçlü anti-aging ürünleri ile öne çıkan marka, her ürününde yaşattığı nazik kokuları, muhteşen yapıları ve cilt ile uyumlu bitkisel aromaterapik içerikleri ile yarım yüzyıldır Fransız kadınlarının güzellik sırrı. Terzi dikişi cilt bakım reçeteleri ile tüm cilt itiyaçlarına profesyonel ve keyifli çözümler sunuyor. Seckin eczane ve sayılı SPA’larda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder