24 Temmuz 2011 Pazar

Avon Advance Techniques Saç Boyası

Avon, saç boyasında yepyeni bir dönem başlattı. Avon Advance Techniques Saç Boyası 13 Mayısta satışa sunuldu.

Uzun süredir saç boyası kullanmadığımdan annemin saçında denedik, gerçekten profesyonel bir kuafor'un elinden çıkmış gibi oldu:) Biz Avon Advance Techniques 6.0 Light Brown olanı kullandık. Diğer boyalarda beyazlar kapanmıyor, kapansada saç uçlarına göre 2-3 ton açık olup parlama oluyor. Bu boyada bu olay olmadı.

Avon Advance Techniques  serisinde tam 23 renk var..


Avon Advance Techniques Saç Boyas'nda dikkatimi çeken birşey oldu, boyamı işlemi 3 adımda gerçekleşiyor. İlk adımda bir gün önceden yıkanmış olan saça "Uygulama Öncesi Bakım Ürünü" boyama öncesi tüm  saça uygulanarak ( saç dipleri hariç ) masaj yapılıyor. Bu ürün sayesinde boya saça eşit dağılıyor.
İkinci adımda, “Krem boya ve oksidasyon losyonu” aplikatör şişesinde karıştırılıyor ve uygulanacak saç boyası elde ediliyor. Saç boyası beyazların %100’e kadar kapanmasını sağlıyor ve saçlarınıza kalıcı, canlı renkler kazandırıyor.
Üçüncü adım olan son adımda ise, “Uygulama Sonrası Bakım Ürünü”, içeriğindeki Lock–In Teknolojisi saç rengini hapsederek saçın parlaklığını ve canlılığını uzun süre korumasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki shea yağı ise saça sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.

Gerçekten mükemmel bir ürün. Şuan Avonun katalogunda deneme fiyatı 9,90 TL.. Rağbet görürse epey bir pahalanır sanırım :) Stok yapmak lazım acucuk:)

2 yorum:

  1. sonucu nasıl oldu acaba çok merak ettim. kutudakine çok yakın bir renk elde ettiniz mi ?

    YanıtlaSil
  2. Kullandığım en kalıcı boya diyebilirim. Birde ben bunu açık kumral ile karıştırdım cok daha güzel oldu:)
    Aynı rengi tutması saç renginizle alakalı biraz ama ben begendım

    YanıtlaSil