24 Kasım 2014 Pazartesi

DİVA İLE AŞKA DAVET - Diva'dan yepyeni bir mutluluk kampanyası


DİVA İLE AŞKA DAVET
Kendinizi özel hissettiren duyguların sembolü  Pırlanta’nın kalıcı adı Diva Pırlanta
Dünya’daki trendleri yakından takip ederek, hedef kitlesine uygun tasarım ve teknolojinin gücüyle özel; mini set, küpe, set, bileklik ve inci  takı ürün koleksiyon tasarımlarıyla fark yaratan Diva Pırlanta  aşkın, bağlılığın, sembolü olan pırlantalı yüzükleriyle en mutlu anlarınızda yanınızda olmaya ve bu güzel hatıralarınızda yer alarak onları ölümsüzleştirmeye ve hayatınızda iz bırakmasını sağlamaya DİVA İLE AŞKA DAVET kampanyası ile devam ediyor.

20 Kasım - 20 Aralık tarihleri arasında  gerçekleşecek bu  DİVA İLE AŞKA DAVET kampanyası süresince www.divapirlanta.com'dan satın alacağınız tektaş ve alyansların * içlerine sizin için özel bir tarihi, sözcük veya ismi yüzüğün içine yazılacak, böylece hem anı hem de arzu ettiğiniz detayı ölümsüzleştireceksiniz. Ayrıca bu kategorideki yüzüklerden ilk alışverişi gerçekleştirene Diva'dan bir tektaş hediye!

Bu güzel mutluluk yüzüklerinden birine sahip olmak için www.divapirlanta.com'a tıklamanız yeterli, hem de  tüm ürünler peşin fiyatına 4 taksitle..!

 * Kampanyaya dahil edilen yüzük kolleksiyonunda yer alan tasarımlarda yazım yapılabilecektir.

7 Kasım 2014 Cuma

TEK TAŞINIZ DİVA'DAN

TEK TAŞINIZ DİVA'DAN

Romantik teklifi bekleyen genç kızların ilk hayalini kurduğu bir tek taş yüzüktür. Uzun zamandır arzu edilen tektaş yüzüğü eşine veya sevgilisine almak isteyenler onu  www.divapirlanta.com adresinde bulabilirler. Her bütçeye uygun fiyatlarıyla, sarı, yeşil veya pembe  renkteki altın montürlere sahip yepyeni tasarımlar ve  taşların o özel ışıltısı göz kamaştırırken çiftlere güzel başlangıçların kapılarını açıyor.


Sonsuz aşkı simgeleyen tek taş ile www.divapirlanta.com'da  siz de hayallerinizi gerçekleştirin!

*Diva Pırlanta mücevher sevenler için  her ay farklı kampanyalar yürütmekte ve kampanya süresince özel fiyatlar uygulamaktadır. www.divapirlanta.com adresinden ilgilendiğiniz ürünlerin güncel fiyatlarını takip edebilirsiniz.

SR010052 : 1250 TL (beyaz altın)

SR010072: 1169 TL (yeşil altın)

5 Kasım 2014 Çarşamba

Pembe Heyecanın Sen de Bir Parçası Ol!

Meme Kanseri Farkındalığı’nı arttırmak için yapılan hoş sürpriz tüm kadınları harekete geçirdi. Sen de bir parçası olmak için videoyu izle!

Bir boomads advertorial içeriğidir.