24 Temmuz 2014 Perşembe

HOBBY SAÇ KÖPÜĞÜ- Daha parlak ve hacimli saçlar…


Hobby Saç Köpüğü yenilenen formülüyle saçlarınız için şekillendirme ve korumayı bir arada sunuyor.


Yaz mevsiminde sık yıkanan saçlar için kısa sürede şekil vermek ve bakımlı, parlak, hacimli saçlara sahip olmak daha fazla önem kazanır.

 Hobby Saç Köpüğü yenilenen ve zenginleştirilmiş formülü ile saçınızın dört mevsim her türlü koşlulunda uzun süre korunmasını sağlar. içeriğindeki Pro-Vitamin B5, saçta  koruyucu bir tabaka oluşturarak saçları besler ve nemlendirir, dolgun ve hacimli saçlar yaratır.

Ultra Güçlü, 2 Ekstra Hacim,, Canlı Bukleler, Ekstra Parlaklık olarak 4 farklı çeşidi olan Hobby saç köpüğünün “Ekstra Parlaklık” ve “Ekstra Hacim” çeşitleri şimdi sıvılaştırılmış keratin ve ipek proteini içeriyor.

Hobby Esktra Hacim saç köpüğü saça kökten uca hacim verirken  dolgun ve doğal bir görünüm kazandırır. Hobby Esktra Parlaklık saç köpüğü de saçı besler ve korurken ekstra parlaklık ve canlılık kazandırır.

Hobby saç köpüğü saçta kalıntı bırakmadan kolay şekil almasını ve nemli hava koşullarında dahi saçın şeklinin uzun süre korunmasını sağlar.

TESF:  7,99TL

23 Temmuz 2014 Çarşamba

DİVA’DAN YEPYENİ IŞIL IŞIL RENGARENK BİR KOLLEKSİYON “IŞILTININ RENGİ KOLLEKSİYONU”

DİVA’DAN YEPYENİ IŞIL IŞIL RENGARENK BİR KOLLEKSİYON “IŞILTININ RENGİ KOLLEKSİYONU”


Sade ve asil bir çizgide  tasarlanmış modern tasarım izlerini taşıyan bu kolleksiyonun tüm ürünlerinde hastaşlar kullanılmıştır.  ve elişçiliği ile üretilmiştir.
Birbirinden şık kolye ve küpelerden oluşan  yeni kolleksiyon sizleri ışıltının rengarenk dünyasına taşırken sadelikteki asaleti yakalamanızı  sağlayacak  ve şıklığınızı tamamlayacak.
Diva Pırlanta’nın Işıltının Rengi kolleksiyonu ile  mutluluğu yakalayın.

www.divapirlanta.com

DİVA PIRLANTA GRANAT TAŞLI KOLYE : 605 TL
DİVA PIRLANTA GRANAT TAŞLI KÜPE: 1145 TL

YENİ HOBBY TRENDZ SERİSİYLE KONTROL SENDE!

YENİ HOBBY TRENDZ SERİSİYLE KONTROL SENDE!

Saç şekillendirici pazarının önde gelen markalarından Hobby, Trendz markası altında yenilikçi saç şekillendirici ürünlerini pazara sürdü.

Saçı besleyen mineral ve keratinler ile zenginleştirilmiş özel formülüyle Hobby Trendz, her türlü hava ve yaşam koşulunda saçınızın şeklini korumanızı sağlıyor.

Bakımlı, dinamik, trendleri takip eden gençler için tasarlanan Hobby Trendz Saç Şekillendirici Jöleler, farklı ihtiyaçları göz önünde bulunduran dört farklı ürün ile tüketici ile buluşuyor:
 
Trendz Active, Suya ve Tere Dayanıklı Saçlar, sıcak hava koşullarında ve sürekli hareket halindeyken bile erimez.
 
Trendz Easy Style, Kolay Şekil Alan Saçlar, saçınızı sertleştirmeden kolay şekil verir, saçınızda ağırlık yapmaz.
 
Trendz Natural Look,  Doğal Görünümlü Saçlar, saçlarınıza doğal ve zahmetsizce yapılmış bir görünüm kazandırır. Saçlarında parlaklık istemeyenler için uygundur.
 
Flexy, Yeniden Şekillendirilebilir Saçlar, saçlarınıza yumuşaklığını ve esnekliğini kaybetmeden şekil verir. Saçınızı tarayıp yeniden şekil verebilmenizi sağlar.

DİVA “IŞILTININ RENGİ KOLLEKSİYONU”NDA BEREKETİN TAŞI MAVİ TOPAZ!

DİVA “IŞILTININ RENGİ KOLLEKSİYONU”NDA BEREKETİN TAŞI MAVİ TOPAZ!

Bolluk ve bereket getirdiğine inanılan mavi topaz bereket taşı olarak bilinir. Topaz mücevher olarak çok tercih edilen taşlardan biridir. Bu değerli ve şifalı taş göz alıcı renkte ve güzelliktedir.
Sade ve asil bir çizgide  tasarlanmış modern tasarım izlerini taşıyan bu kolleksiyonun tüm ürünlerinde olduğu üzere kolye ve kupede de göz alıcı ışıltısıyla pirlanta ve doğal taş kullanılmıştır.
Birbirinden şık kolye ve küpelerden oluşan  yeni kolleksiyonun bu güzel mavi topaz seti sizleri ışıltının rengarenk dünyasına taşırken sadelikteki asaleti yakalamanızı  sağlayacak  ve şıklığınızı tamamlayacak.


Diva Pırlanta’nın Işıltının Rengi kolleksiyonu ile  mutluluğu yakalayın.

www.divapirlanta.com

PIRLANTA  BLUE TOPAZ KOLYE: 625TL
PIRLANTA BLUE TOPAZ KÜPE: 1120 TL

4 Temmuz 2014 Cuma

Garnier BB Krem'in yeni ve güçlü versiyonu: Garnier BB Krem Saf & Temiz

Garnier’nin BB Kremini uzun süredir kullanıyorum. Hatta bu ürün sayesinde normal fondöten kullanmaktan vazgeçtim. Normalde kızarıklıklara ve sivilcelenmeye çok yatkın bir cildim vardır. O yüzden etkili bir kapatıcı krem her zaman ihtiyaç duyduğum bir şey. Garnier’nin klasik BB Kremi, yani “Miracle Skin Perfector” fazla şikâyet duymadığım bir ürün. Şu anda zaten dışarı çıkmadan önce bu ürünü kullanmaya devam ediyorum.
Garnier BB Kremin yepyeni versiyonu “Saf & Temiz” ya da global adıyla “Pure Active” ise benim için tam bir sürpriz oldu. Pure Active, Garnier’nin geliştirdiği yeni bir formül. Başta akneli, kızarıklı ciltler olmak üzere çeşitli sorunlardan muzdarip ciltleri hedef alıyor. Güçlü anti bakteriyel özellik taşıyan salisilik asit ile cilt tonunu eşitleme özelliğine sahip mineral pigmentler bu formülün içeriğinde bulunuyor. Ayrıca cildi güneşin zararlı etkilerinden korumak için 15 GKF de üründe yer alıyor. “5i 1 Arada Teknolojisi” ile cilt nemleniyor, rengi eşitleniyor, mat bir görünüm kazanıyor, gözenekleri sıkılaşıyor ve genel problemleri onarılıyor.
Kremin kapatıcı özelliğini yeterince etkili buldum. Kremin temiz cildi nemlendirici krem uygular gibi uygulanması tavsiye ediliyor. Kapatıcı etkisini arttırmak için bir kat daha sürülebiliyor.
Kremin iki versiyonu var. Açık tenliler için “Light” versiyonu ile orta/koyu tenliler için “Medium” versiyonu. Yukarıda görüldüğü üzere Medium versiyon kolumda daha uyum sağlamış gibi görünüyor. Ama yüzümün rengi kollarıma göre daha açıktır o yüzden yüzümde Light versiyon bana daha çok uydu.
Aslında her ne kadar Light (Açık) versiyon bana daha fazla uysa da, yazın Medium (Orta) versiyonunu kullanarak tatil yerlerinde daha bronz bir görüntü elde edebilirim. Çünkü Rosacea sorunundan dolayı yüzümü bronzlaştıramıyorum, dolayısıyla bronz görünüm için kremlerden medet umduğum oluyor. Garnier BB Krem Saf & Temiz Medium (Orta) versiyonu da açık tenlilerin cildine güneşte bir iki saat kalıp hafif yanmış havası verecektir. Gece içinse Light (Açık) versiyonunu, loş ışıklarda daha fazla göze çarpmak için kullanmayı düşünüyorum.
Kısacası, akneli, geniş gözenekli, siyah noktalı ve başka sorunlar barındıran bir cildiniz varsa bu ürünü mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.
İçerik: www.modagrafya.com
Bir boomads advertorial içeriğidir.