24 Ocak 2014 Cuma

Kış renklerinin asaleti, Zoya Cashmeres & Satins serisinde

Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak sıcacık renkler, ZOYA Cashmeres & Satins Serisi ile ellerinizde…
 


Zoya Oje’nin yeni kışlık serisi Cashmeres & Satins ile soğuk kış günlerinde sıcak renkleri ellerinizde taşıyarak şıklığınıza şıklık katın.
Kaşmir yumuşaklığı ve saten parlaklığı ile Zoya Oje’nin yeni kış serisi, içinizi ısıtacak renkleri ile kışın daha renkli geçmesine yardımcı olacak.
Siyahlarla kullanacağınız sıcak şarap kırmızısı Zoya Livingston, karamel tonlarına uyum sağlayan sütlü kahve Zoya Flynn, kahverengine çok yakışan çikolata rengi Zoya Louise, kamuflaj yeşili Zoya Hunter, jean ile kullanacağınız Zoya Sailor ve ışıltılı kırmızılar, simlerle Zoya Cashmeres & Satins serisi bu kış ellerinizde modayı yaşatacak.

Sevgililer Günü İçin Binlerce Seçenek Koçtaş Mağazalarında

Koçtaş Sevgililer Günü alışverişi için her bütçeye ve her tarza uygun sunduğu hediye seçenekleriyle alışverişin vazgeçilmez noktası oluyor.

Evinizin güzellik merkezi Koçtaş, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, bir yandan sevdiğinizi mutlu edecek bir yandan da onun ihtiyaçlarını karşılayacak binlerce hediye alternatifiyle mağazalarında sizleri bekliyor. Koçtaş Sevgililer Günü alışverişi için her bütçeye ve her tarza uygun sunduğu hediye seçenekleriyle alışverişin vazgeçilmez noktası oluyor.
Sevgililer Günü'nde hayatınıza değer katan sevgilinize ne kadar önemli olduğunu hissettirmek ve ona en kıymetli ve anlamlı hediyeyi almak isteyenler için Koçtaş, birbirinden güzel ürün çeşitleriyle hediye arayışınıza son veriyor.

Koçtaş mağazalarında yer alan mumlar kalplerin sıcaklığını evlere taşırken, fotoğraf çerçeveleri zarafetleriyle göz dolduruyor. Çerçeveler, kalp şeklinde süsler, yumuşacık kalpli yastıklar ise diğer hediye seçenekleri arasında yerini alıyor.
Koçtaş'ta çiçekten dekorasyon ürünlerine, mutfakta kullanılacak küçük ev aletlerinden çeşitli boy ve ebatta ısıtıcılara ve erkeklerin vazgeçilmez ihtiyacı olan el aletlerine kadar pek çok ürün kalite farklı ve uygun fiyat avantajıyla sizleri bekliyor.

Favori'den Sevgililer Günü'ne Özel "Sonsuz Aşk" Bilekliği

Altın takı sektörünün lider markası Favori, Sevgililer Günü'ne özel yapacağınız 1000 TL ve üzeri alışverişlerde, "Sonsuz Aşk" bilekliği hediye ediyor.


Modaya uygun, yenilikçi, üstün kaliteli ve estetiğiyle sıra dışı takılar tasarlayan Favori, Sevgililer Günü'nde çok özel hediye seçenekleri sunuyor. Bu kampanya kapsamında; hem 1000 TL'ye pırlantalı tektaş yüzüklere sahip olabilirsiniz hem de 1000 TL üzeri pırlanta ve 14 ayar altın alışverişlerinizde hediye edilen "Sonsuz Aşk" bilekliğini bu özel günde sevdiğinize armağan edebilirsiniz. Favori'nin Sevgililer Günü'ne özel tasarlanan pırlantalı tektaş yüzükleri ve 'Sonsuz Aşk' bilekliği ışıltısıyla hanımların beğenisini kazanmaya aday!
Favori'nin 14 Şubat'a kadar geçerli olan 1000 TL ve üzeri alışverişlerde 'Sonsuz Aşk' bilekliğine sahip olabilmek için en yakın Favori mağazasını ya da www.favori.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Avrupa'nın en büyük ve modern kuyumculuk tesisine sahip Favori, birer sanat eserini andıran ürünlerinin tamamını kendi tesislerinde üretiyor. TSE güvenceli olan ve kalite garantisiyle satılan bu seçkin ürünler, uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor.

22 Ocak 2014 Çarşamba

TuruncuKasa ile %50 indirim keyfi Kozmetik Kutusunda!

Tüm Avene, Ducray, Klorane, Elancyl ürünlerinde vereceğim kod ile turuncukasa'dan %50 indirimden faydalanabilirsiniz.


Fırsat kodu ---> kozmetikkutusu <--- tek yapmanız gereken www.turuncukasa.com'a üye olmak ve alışverişin tadını %50 indirim ile doya doya yaşamak!

21 Ocak 2014 Salı

The Body Shop'un Kış İndirimi Cildinize İyi Gelecek

The Body Shop'un doğal içerikli, nefis kokulu ve alışkanlık yaratan ürünlerini kaçırmamak için son fırsat.


The Body Shop mağazalarında kış indirimi günleri başladı.
Yerel Adil Ticaret protokolü ile elde edilmiş benzersiz içerikleri ve geniş ürün gamıyla The Body Shop, cilt, vücut ve makyaj ürünlerinde markanın takipçilerini sevindirecek büyük kış indirimine başladı. Tüm mağazalarda geçerli olacak bu indirim kapsamında, seçili ürünlerde %50 oranında indirimli fiyat avantajı sunuluyor. İkonik ürün body butterlardan, çiçeksi – meyvemsi kokularıyla hayran bırakan parfümlere, makyaj ürünlerinden el – ayak bakımı aksesuarlarına kadar tüm ürünlerde geçerli olacak bu indirim fırsatını kaçırmayın.

Güzelliğini Filtreleme

Merhaba,
Watsons'ın instagram kampanyasına katılarak 20 adet Max Factor Whipped Creme Fondöten kazananlardan bir tanesi olabilirsiniz. :)


Max Factor'un yeni nemlendirici formülüyle inceltilmiş, pürüzsüz yarı-mat krem fondöteni Whipped Creme'i denemenin tam zamanı. Bunun için tek yapman gereken güzelliğini filtrelemeden Instagram üzerinden bizimle paylaşmak. Yüzünün en doğal ve makyajsız halini #watsonsturkiye #filtresiz etiketleriyle Instagram'da paylaşarak Max Factor Whipped Creme Fondöten kazanma şansı yakalayabilirsin. 

Kampanya koşullarına bu linkten ulaşabilirsin: http://www.watsons.com.tr/filtresiz.asp 

En Etkileyici Parfümler

Özgür, duru, romantik, baştan çıkarıcı… Tarzınız ne olursa olsun kısa bir araştırmayla hayalini kurduğunuz parfüme ulaşmanız an meselesi. Parfüm seçiminde notaların tene uyumu ve uyandırdığı duygular kadar şişe tasarımının etkileyici olması da önemli. Parfümünüz bir bütün olarak sizi yansıtmalı. Bu amaçla sizler için en etkileyici parfüm şişelerini derledik.

Guerlain La Petite Robe Noire

Guerlain La Petite Robe Noire, küçük siyah elbisenin fenomen hikayesiyle romantik aynı zamanda yaramaz ve baştan çıkarıcı kadınlara sesleniyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Paco Rabanne Invictus

Sizi erkeklerin yeni güçlü dünyasına çağıran Paco Rabanne Invictus’un tasarımı da kendisi gibi yenilmez!

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Marc Jacobs Daisy

Zamanında yaratıcı tasarımıyla FIFI ödüllerini de kazanan Marc Jacobs Daisy, senelere meydan okuyor ve orijinalliğini koruyor. Şişe tasarımı parfümün adı gibi papatya şeklinde ve çok renkli! Enerjik ve cesur kadınların seçimi Marc Jacobs Daisy, meyveli notalarıyla bağımlılık yaratıyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Roberto Cavalli Just Cavalli

Piton, cam ve metalin birleşimiyle hayat bulan tasarım, Cavalli erkeğinin baştan çıkarıcı karakterini ve tutkusunu yansıtıyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Flower in the Air

Flower in the Air, şişe tasarımında her detayın ne kadar önemli olduğunu gösteren bir diğer parfüm. Çiçeklerin özgürlüğünden esinlenen tasarım, kırmızının enerjisinden yararlanıyor ve kısalığıyla Flower by Kenzo ile arasındaki bağı vurguluyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Lolita Lempicka Feminine

Lolita Lempicka Feminine, elma şeklindeki tasarımı ve mor rengiyle masallar kadar tutkulu!


Bu ürünü incelemek için tıklayın.

İçlerinden hiçbiri size göre değil mi? Ya da parfümünüzü değiştirmek mi istemiyorsunuz Hepsiburada’da 99,90 TL’den başlayan fiyatlarla alabileceğiniz yüzlerce parfüm modelini inceleyebilirsiniz veya kendi parfümünüzün Hepsiburada.com’daki fiyatına göz atabilirsiniz. Hepsiburada.com’daki parfümler için tıklayın. :)

Bir boomads advertorial içeriğidir.

18 Ocak 2014 Cumartesi

Golden Rose Impression 11

Merhaba,
Golden Rose Impression serisinden 11 numara morlu grili uzun simleri olan cicişi seçtim:) Simli ojeleri açıkcası pek sevmeyerek kullanıyordum. Galiba bunu sevdim. :)
uzun simleri sürüldükten sonra rahatsız edebilir bu yüzden sabitleyici yada parlatıcı sürerek daha güzel bir görünüme getirebilirsiniz.
Golden Rose Impression 11 numaralı ojeyi flormarın 112 numaralı lame rengiyle kombin ettim. Ben bu kombini sevdim. :)
Siz Golden Rose Impression 11 numaralı ojeyi hangi renkle kombin ederdiniz ? =)

16 Ocak 2014 Perşembe

Kış Soğuklarından Koruyan Ve Cildi Şımartan Kakao Bakımı

Avon Cocoa Butter Serisi



Avon, yeni yılda güzelliğe güzellik katmaya devam ediyor; kış aylarında kuruyan ciltler için ekstra nemlendirme sağlayan Cocoa Butter serisini kuru cilt problemi olanların beğenisine sunuyor. E vitamini ve kakao yağı içeren Avon Cocoa Butter serisi, kuruyan cildi ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturuyor.
Dünyanın önde gelen kozmetik markalarından Avon, yeni ürünleriyle bakımlı kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Avon, soğuk kış aylarında cildin nemini kaybetmemesi için geliştirilen yeni serisi Cocoa Butter ile cilde ekstra nemlendirme imkanı sağlıyor.
E vitamini ve kakao yağı ile zenginleştirilmiş Avon Cocoa Butter Rich Krem, el, vücut ve yüz için kullanılabiliyor. Cocoa Butter Vücut Losyonu, kuru cildi anında yumuşatıyor ve 24 saat boyunca nemli kalmasını sağlıyor. Cocoa Butter El Kremi; sertleşmiş ve kuru elleri gözle görülür şekilde yumuşatıyor.
Avon Cocoa Butter serisi ile ciltler sağlıkla parlıyor, mis gibi kakao kokusuyla şımartılıyor.

Avon Cocoa Butter Rich Krem, 400 ml, 7,90 TL.
Avon Cocoa Butter Vücut Losyonu, 400 ml, 7,90 TL.
Avon Cocoa Butter El Kremi, 100 ml, 3,90 TL

 

10 Ocak 2014 Cuma

BIO BRIGHTENING LEKE SERİSİ ile ELMAS ve İNCİNİN SAFLIĞI...



GÜNEŞ LEKELERİNE  ELVEDA!
Bileşiminde 24 karat saf altın tozlarının yanı sıra elmas ve inci tozları da barındıran OROGOLD'un leke tedavisini amaçlayan ' Bio - Brightening' serisi ile cildinizden yaz ışınlarının  izlerini silin! Peeling, serum ve kremden oluşan eşsiz ürün,ciltte oluşan kahverengi güneş lekeleri ve çilleri silerek oluşan renk dalgalanması sorununu çözüyor. 

Bio – brightening peeling serisi ise cillteki ölü hücreleri yok ederek narin bir şekilde temizleyerek aydınlık bir pürüzsüzlüğe kavuşturuyor. 
Göz kamaştırıcı ışıltı yaratan serinin son sihirli ürünü ise; ' Bio - brightening ' serumu, güneşin zararlı etkilerine maruz kalmış deride meydana gelen çil ve lekelerin hiper - pigmentasyon ve yaşlılık belirtilerini azaltarak ciltte renk dengesini sağlıyor.

Elmas inci ve altın tozlarının işlenmemiş  en saf hallerinden oluşan 'Bio - brightening' serisi ürünleri cildinizi saflaştırmak ve temizlemek üzere tasarlanmıştır. Yüzeydeki ölü deri ve kiri yok ederek, cildin daha genç tabakasını ortaya çıkaran ürünler sayesinde artık güneşten ve güneş sonrası etkilerinden korkmayacaksınız...

Bileşimindeki 24 ayar altın, dokuların kaybettiği elastikiyetin tekrar kazanılması, kolajen kaybının azalarak mümkün olduğunca yavaşlatılması ve cilt sarkmasını önleyici olması açısından kaçınılmaz bir çözüm.Kleopatra'nin 5.000 yıl öncesinde cilt hücrelerini canlandırmak için kullandığı altın içeriğini ürünlerinde kullanan OROGOLD Cosmetics, sağlıklı cilt hücreleri yaratmak için bazal tabakanın hücresel gelişimini uyarıp cildi tedavi ediyor. Aynı zamanda hücresel yenilenmenin canlanarak hızlanmasını sağladıktan sonra cilltte sıkılaştırma etkisi de yaratıyor.
  

Tüm cilt tipleri için ideal çözümler sunan OROGOLD, altının doğadaki en saf ve işlenmemiş haliyle  bayanlar için doğallığı  ve ışıltıyı en ön planda tutuyor. 

OROGOLD Ürün satış noktaları : Harvey Nichols ( İstanbul - Ankara )
Brandroom ( Nişantaşı, Suadiye )
Beymen ( Zorlu AVM )
 Debenhams ( Cevahir AVM )
Douglas ( Kanyon, Cities, Capacity, İzmir  Borniva, Antalya, Bursa, Ankara Cepa)


Not: Ürünlerimiz için doğa dostu çok sevdiğimiz hayvanlar üzerinde asla test yapılmamıştır.

6 Ocak 2014 Pazartesi

Pastel Oje #111

Merhaba,
Havaların soğumasıyla oje renkleri de doğal olarak koyulaşıyor. :) Bu ara favorim olan Pastel'in 111 numarası...


Entresan bir rengi var adını tam olarak belirtemesem de, kiremit rengi ile kahve rengi birleşimi gibi gözüküyor. Bazen bordo olduğunu düşünüyorum. Çözemedim :)


Pastelin ojelerini her zaman seviyorum. Kalıcılığı ise fiyatına göre gayet iyi.


İşte rengin güzelliği :)


Sizin Kış aylarında favoriniz hangisi ?

Negerek.Com ile Sevgililer Günü Hediyesi.

Merhaba,
Sevgililer günü yaklaşırken sizlere değerli sponsorumuz, negerek.com ile hoş bir kampanya yapmaya karar verdik.

Bildiğimiz gibi Fas’ın sıvı altını diye adlandırılan, Argan ağacının meyvesinden elde edilen Argan Yağı, son zamanların en çok konuşulan ürünlerinden bir tanesi.
Bizde Negerek.com sponsorluğunda 1 takipçimize 49 TL değerinde ki Argan Yağlı 4'lü set hediye ediyoruz. 


http://www.negerek.com/Argan-Yagi-Seti-Sampuan-Krem-Sabun-Yag-,PR-52166.html


Hediye içeriği ise,
Argan Yağı :
İstenilen bölgeye, cilt tarafından emilene kadar masaj yapılarak uygulanır.

Argan Kremi:
Cilde akşam ve sabah yeterli miktarda masaj yaparak sürünüz.

Argan Sabunu:
Argan sabunu ile saçlarınızı veya vücudunuzu masaj yaparak sabunlayınız. Daha sonra durulayınız.


Katılım Şartları:

Not: yorumlarda ad, soyad ve mail adresinizi yazmaya unutmayınız.

KARGO DEĞERLİ SPONSORUMUZ OLAN www.negerek.com 'a AİTTİR.
SON KATILIM TARİHİ: 10 ŞUBAT

ÇEKİLİŞ TARİHİ :14 ŞUBAT 00.00