30 Kasım 2013 Cumartesi

Simli Oje Çıkarma Tekniği

Merhaba,
Simli ojeyi sırf çıkarması zor diye kullanmayanlardan/dım. Biliyorum ki bir çoğumuz bu sorunsal yüzünden sürmeye cesaret bile edemiyor. 
Sizde simli oje seviyorsanız fakat defalarca asetonla silmenize rağmen çıkmıyorsa aşağıda ki adımları deneyin derim:) Biraz uğraştırıcı olsada bundan daha pratik bir yolunu bilen varsa yazsın bizde nasiplenelimm:)

Malzemeler:)
  • Pamuk
  • Aseton
  • Alüminyum folyo
Yapılışı:)
Pamuklara aseton dökün, Daha sonra pamukları her bir tırnağınızın üzerine koyun.

Daha önceden kesip hazırladığımız alüminyum folyoları tırnaklarımıza sarıp bekletiyoruz. 5 dakika kadar sarılı şekilde bekletip folyolu pamukla hafif bastırarak çıkarıyoruz.
Böylelikle simli ojelerden eser kalmıyor...




Sevgiler,
Pelin=)

Doğal Gelin Makyajı

Merhaba,
Gelin makyajında olay ya gözler de bitmeli ya da dudaklarda...  Dikkati bi bölgeye çekerseniz daha oturaklı abartsız bir gelin olursunuz.

 işte benim favorim olan gelin makyajları....






Sizin seçiminiz hangisinden yana ? =)

Sevgiler,
Pelin=)

Elidor Multidoz Serum Kökten Dökülmeye Son Veriyor

Elidor, Saç Dökülmelerine Karşı Çözüm Serisindeki temiz ve kuru saça uygulanan yeni Multidoz serumla saç dökülmesine "kökten" çözüm getiriyor.


Elidor Multidoz ile saç dökülmesi derdine elveda, daha güçlü saç kökleriyle yeni tarzlara merhaba!
Elidor, Saç Dökülmelerine Karşı Çözüm Serisindeki temiz ve kuru saça uygulanan yeni Multidoz serumla saç dökülmesine "kökten" çözüm getiriyor. Multidoz serum, yeni teknoloji sayesinde daha güçlü saç kökleri sağlayarak daha özgür saç modelleri yapılmasına imkan veriyor.
Elidor yeni Multidoz serumuyla saç dökülmesini dert etmeye çözüm getiriyor ve saç dökülmesine karşı yeni bir çözüm sunuyor. Dr. Fusco'nun Elidor için özel olarak geliştirdiği Root Lock teknolojisi ile saç köklerini güçlendiren saç köklerini güçlendirici bakım kompleksi, temiz ve kuru saça uygulanıyor. Elidor Multidoz serum, saç köklerine kolay nüfuz eden formülü ve güzel kokusuyla da rakiplerinden ayrışıyor.

Yeni saç şekillerine merhaba!
Elidor'un Saç Dökülmelerine Karşı Çözüm Serisinin yeni ürünü Multidoz serum, saç köklerini sabitleyerek saç dökülmesini azaltırken, derine nüfus eden mineralleriyle saç köklerini güçlendirerek nemlendiriyor. Modern şişe yapısıyla kolay kullanılan Elidor Multidoz serum Elidor'un geliştirdiği yeni teknoloji sayesinde daha güçlü saç kökleriyle daha özgür saç modelleri yapılmasına olanak sağlıyor. Multidoz serumun, Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Çözüm serisinde ki şampuan, saç kremi ve maske ile kullanılması en etkili sonucu veriyor.

En sık karşılaşılan saç sorunlarından bir tanesinin, saç şekillendirme aletlerinin aşırı kullanımı ve saç kreminin yetersiz kullanımı yüzünden tahrip olmuş, kuru ve seyrekleşen saçlar olduğunu söyleyen Dr. Francesca Fusco, "Özellikle saçlarınız konusunda maceraperest davranıyorsanız saç kökleri ve saç derisi üzerinde stres oluşturmanız kaçınılmaz ve bu durum da sağlıklı saç oluşumuna engel olmakta. Dolgunluk ve canlılığı kaybetmeden daha uzun ve daha güzel saçlara sahip olmak aslında o kadar da zor değil.
Saçlarınız dökülmeye karşı eğilimliyse mutlaka saç köklerini güçlendirecek ürünleri tercih etmeniz gerekli. Bu noktada Elidor'la birlikte geliştirdiğimiz Root Lock teknolojisiyle hayata geçirdiğimiz saç dökülmelerine karşı çözüm serisinin size en iyi sonucu sağlayacağını garanti verebilirim" diyor.

Basın Bülteni*

Dore'den Argan Yağı Mucizesi!

Dore'nin sunduğu Eveline Bio Argan Bakım Serisi'ne yepyeni iki ürün daha katıldı

 

Bio Argan Yenileyici El - Tırnak Kremi ve Bio Argan Ekstra Yumuşak Vücut Kremi
Cazip fırsatları ile akıllı alışverişin yeni adresi olan Dore, her ay yeni ürünlerle kataloğunu zenginleştiriyor. Kasım ayının iki yeni ürünü, bakımına özen gösteren hanımların tercihine sunuldu.
Eveline Bio Argan Yenileyici El ve Tırnak Kremi, özenle seçilmiş içeriği sayesinde cildi yoğun bir şekilde nemlendirir, düzgünleştirir ve epidermiste hızlıca yenilenmeye yardım eder. Tek bir uygulamayla etkisini hissettiren el ve tırnak krem, cildi dış etkenlere karşı korumaya yardım eder. Eller; sıkılaşmış, yenilenmiş bir görünüm alırken daha ipeksi bir yumuşaklık ve düzgünlük kazanır. BioArgan Yağı, meyankökü özü, üre, A, E,F vitamin kompleksi, D-pantenol+allantoin gibi aktif içerikleri ile krem, aynı zamanda tırnaklara ve kütiküllere bakım yapar, ciltte aşırı kuruluğu önler.
Eveline Bio Argan Ekstra Yumuşak Vücut Kremi ise Fas'ın altın sıvısı olarak bilinen bioArgan Yağı epidermiste doğal bir yenilenmeye destek olur. bioHyaluronik Asit bakımından zengin bioHyaluron KompleksiTM uzun süreli bir nemlenme sağlar. BioGinseng ve ipek özü gibi içeriğinde yer alan zengin bileşenler sayesinde cildi yenileyen ve besleyen krem, canlı ve ışıltılı bir görünüm verir. Bio Argan Ekstra Yumuşak Vücut Kremi, cildin mükemmel şekilde düzgünleşmesine, yenilenmesine, yumuşak ve canlı olmasına yardımcı olur.


Eveline Bio Argan Yenileyici El ve Tırnak Kremi – 7,90 TL
Eveline Bio Argan Ekstra Yumuşak Vücut Kremi – 11,90 TL

Basın Bülteni*

29 Kasım 2013 Cuma

Avon Luxe 5'li Far Paleti - Black Tie

Merhaba,
Avon'un Luxe serisinden olan orkide özleriyle özleştirilmiş 5'li far paletinden söz edeceğim. 
Avon Luxe 5'li Far Paleti, altın renginde hoş bir tasarıma sahip. İç kısmında kocaman bir aynası var. Aynalı olması güzel çünkü bizlerin nerede ne zaman makyaj tazeleyeceği belli olmadığı gibi coğu zaman aynaya bakma ihtiyacı da duyarız. =)


Avon Luxe far paleti 5 farklı renkden oluşuyor. Benim far paletimin adı "Black Tie" 
Renk tonları birbiriyle uyumlu olduğu için panik yapmadan hem gece hem de gündüz makyajımızı bu paletle kolaylıkla tamamlayabiliyorum.

Dokusu ipeksi ve yumuşak bir yapıya sahip. Pigmentasyonu harika. İçerisinde hafif simler bulunuyor. Kesinlikle abartılı değil.

Açık tondan göz pınarına sürerek aydınlık verebilir, koyu renk ile gölge yapabiliriz. 

Far peletinde renk tonlarını kolaylıkla görebilmeniz açısından numaralandırdım.

1 Numara:  2 numara ile arasında hafif renk farklı var. Vizon rengine benziyor...
2 Numra: Koyu vizon tarzında bir renk... Dediğim gibi 1 ve 2 arasında sadece ton farkı var.
3 Numara: küllü siyah...
4 Numara: uçuk bir beyaz....
5 Numara: Tatlı bir pembe...

Renklerin far peletinde göründüğü gibi olması benden tam puan aldı.

Avon Luxe 5'li Far Paletinin toplam 6 farklı renk skalası bulunuyor. 

Siz Avon Luxe serisinden en çok hangisini beğeniyorsunuz?

Sevgiler,
Pelin=)


Yeni Bebak Ferahlatıcı Yüz Temizleme Jeli ve Tonik

Merhaba,
Daha önce burada da bahsetmiş olduğum gibi bebak'ın yeni ürünleri olan  Ferahlatıcı Yüz Temizleme Jeli ve Tonik 3 farklı cilt tipi için ( kuru, normal, yağlı ) ayrı ayrı formüle edilmiş. Şimdiden söyleyeyim bu ikili yeni gözdeleriniz arasına girebilir... =)

Bebak Acıbadem ( Refreshing facial wash gel ) Yüz Temizleme Jeli: Kutu içeriği 200 ml. Uzun süreli kullanım açısından yeterli bir boyutta.

Ürün cildinizin nem dengesini korumayı, duru ve pürüzsüz bir görünüm kazandırmayı vaat ediyor.

Günlük kullanım için ideal bir ürün. Heleki havaların soğuduğu bu günlerde kuruyan cildimizin neme ihtiyacı var. Bebak da  bu konuda kendini kanıtlamış bir marka.

Kullanım şekli:

En önemlisi de alkol, paraben, alerjen içermiyor ve dermotolojik olarak test edilmiş.

Yapısı resimde görüldüğü üzere mikro tanecikler... :)



Bebak Acıbadem ( Deep Cleaning Toner ) Tonik: Beba Ferahlatıcı Yüz Temizleme Jeli'ni uyguladıktan sonra cildinize pamuk yardımıyla toniği uyguluyorsunuz.

Cildinizde her hangi bir gerilme, kuruluk hissi bırakmıyor. Bebak yüz temizleme jeli gibi toniğinde içerisinde argan yağı ve badem özleri bulunmakta.

Argan yağı ile formüle edilmiş ürünleri seviyorum. Saç bakımında da argan yağı tercihlerimin arasında...

Kullanım şekli:

Toniği uyguladıktan sonra yüzünüzü nemlendirebilir güzel bir uyku çekebilirsiniz! =)

Bebak ferahlatıcı yüz temizleme jeli gibi Tonik de
alkol, paraben, alerjen içermiyor ve dermotolojik olarak test edilmiş.

Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Not: Cilt tipinize göre doğru ürünü alırsanız daha çok faydasını görürsünüz.

Bebak Acı Badem ürünlerini sosyal medyadan takip edebilirsiniz.



Sevgiler,
Pelin=)

28 Kasım 2013 Perşembe

Tekin Acar Cosmetics’ten En Renkli Yılbaşı Hediyeleri


Tekin Acar Cosmetics’ten En Renkli Yılbaşı Hediyeleri

Tekin Acar Cosmetics, binlerce ürün seçeneğiyle Yılbaşı’nda hem kendini hem de sevdiklerini şımartmak isteyen kozmetik tutkunlarının imdadına koşuyor. Tekin Acar Cosmetics mağazalarına gelenler yeni yıl hediyesi olarak ünlü lüks markalarının ürünlerini çok özel fiyatlarla alabiliyorlar. Ayrıca tüm Tekin Acar Cosmetics mağazalarında  ''World'e özel 8 taksit” fırsatı da yılbaşı alışverişleriniz için avantajlı bir ödeme seçeneği olarak sizleri bekliyor.



Yılbaşı’na Özel Hediye Alternatifleri... 

Tekin Acar Cosmetics, geniş ürün gamı, eğlenceli ve farklı ürünleri, uygun fiyatlarıyla Yılbaşı’nda de ilk tercih edilen hediye noktalarından biri oluyor. Yeni yıl öncesi sevdiklerine hediye almak için Tekin Acar Cosmetics mağazalarına uğrayan herkes, Tekin Acar Cosmetics’in eğlence ile ihtişamı bir arada sunan mağazasında aradığından fazlasını buluyor. Yılbaşı’na özel 1.000TL değerindeki Estee Lauder profesyonel makyaj seti 1 büyük boy Estee Lauder parfüm alışverişlerinizde sadece 129TL!

150TL ve üzeri Shiseido ürün alışverişlerinizde 650TL değerindeki Best Sellers of Shiseido set Tekin Acar Cosmetics özel sadece 149TL!

Hayat Güzeldir! Lancome Dream Box ile rüya gibi bir yılbaşı sizlerle...450TL değerindeki muhteşem Dream Box set Lancome’dan yapacağınız herhangi bir boy parfüm alışverişlerinizde sadece 99TL!

Zamansız bir şehir, zamansız renkler. Clinique’ten yılbaşına özel "Jenna for Istanbul" Makyaj seti zengin içeriği ile 390TL değerindeki set sadece Tekin Acar Cosmetics Mağazaları'nda 129TL



Cilt bakımı setinden makyaja, avantajlı parfüm kofresinden, vücut bakım setlerine kadar farklı hediye alternatifleri Tekin Acar Cosmetics severleri bekliyor.



Estee Lauder Profesyonel Makyaj Seti

Makyaj artistlerinin gizli defteri Estee Lauder profesyonel makyaj seti sadece Tekin Acar Cosmetics Mağazaları’nda. Tekin Acar Cosmetics mağazaları Estee Lauder stantlarından yapacağınız 1 büyük boy Estée Lauder parfüm alışverişinde 1.000TL değerindeki set sadece 129TL... Profesyonel Makyaj Setinin içerğinde Pure Color Far - 30 Adet, Pure Color Allık - 3 Adet, Bronze Goddess Allık - 1 Adet, Pure Color Ruj - 15 Adet, Pure Color Dudak Parlatıcısı - 2 Adet ve Pure Color Kajal İkili Göz Kalemi yer almaktadır.




Lancome Dream Box Set

Rüya gibi bir yılbaşı...  Lancome Dream Box özel yılbaşı seti sadece Tekin Acar Cosmetics’te... Lancome’dan yapacağınız herhangi bir boy parfüm alışverişlerinizde 450TL değerindeki sete 99TL’den sahip olabilirsiniz. Lancome’un eşsiz parfümü La Vie Est Belle ile mutlu bir yılbaşı...



Best Seller of Shiseido Set

Best Seller of Shiseido Set ilk kez ve sadece Tekin Acar Cosmetics’te... 650TL değerindeki bu sete 150TL ve üzeri Shiseido ürün alışverişleriniz de sadece 149TL’te sahip olabilirsiniz. Set içerisinde Zen parfüm 25ml, Bioperformance Super Corrective serum 9ml, Bioperformance Super Revitalizer bakım kremi 7ml, Benefiance temizleyici köpük 50ml, The Skincare göz kalemi 15ml, Pureness matlaştırıcı kompakt pudra, mini maskara ve mini Lacquer ruj yer almaktadır.




Clinique Jenna for Istanbul Set

Zamansız bir şehir, zamansız renkler. Clinique’ten yılbaşına özel "Jenna for Istanbul" Makyaj seti... 390TL değerindeki set Clinique Repairwear Laser Focus Eye Göz Çevresi Bakım Kremi 5ml, Take the Day Off Göz Makyaj Temizleyicisi 125ml, Long Last Ruj All Heart 4g, 4'lü Far Paleti Jenna's Essentials 4,8g, High Impact Siyah Maskara 3,5 ml, Moisture Surge Ekstra Yoğun Nemlendirici 15ml ihtiyaç duyduğunuz her ürün tek bir çantada... 390TL değerindeki bu muhteşem set sadece Tekin Acar Cosmetics Mağazaları'nda 129TL!




Clinique Chubby Stick Dudak Parlatıcısı Seti

Hayatınıza ve dudaklarınıza renk katmak için hazırlanan Chubby Stick Dudak Parlatıcısı set içerisinde üç adet birbirinden eğlenceli renklerden oluşan Pudgy Peony, Chubby Stick Dudak Parlatıcısı Two Ton Tomato ve Chubby Stick Dudak Parlatıcısı Voluptuous Violet Chubby Stick yer alıyor. 89TL değerindeki eğlenceli set Tekin Acar Cosmetics’e özel 69TL’den satışa sunulmaktadır.

Clinique High Impact Extreme Volume Maskara Set

Çarpıcı bakışlar için hazırlanan Clinique High Impact Extreme Volume Maskara Set içerisinde High Impact Extreme Volume Siyah Maskara, Cream Shaper For Eyes Siyah Göz Kalemi,  All About Eyes Göz Çevresi Bakım Kremi yer almaktadır. Üstelik özel mor çantasıyla birlikte satılıyor. 169TL değerindeki eğlenceli set Tekin Acar Cosmetics’e özel 82TL’den satışa sunulmaktadır.



Clinique Even Better Clinical Set

Yeni yılda koyu lekelerden arınmış, ışıltılı bir cilt isteyenler için hazırlanan Clinique Even Better Clinical Set zengin içeriği ile büyülüyor. Even Better Clinical Koyu Leke Serumu, Even Better Clinical Cilt Tonu Eşitleyici Nemlendirici SPF 20, Even Better Koyu Leke Karşıtı El Kremi SPF 15 ve 7 Day Scrub Peeling 30ml’den oluşan 310TL değerindeki Tekin Acar Cosmetics özel seti sadece 215TL!



Clinique 3 Adımlı Cilt Bakım Seti

Harika bir cilt herkesin hakkı! Tekin Acar Cosmetics için özel hazırlanan Clinique 3 Adımlı Cilt Bakım Seti zengin içeriği ve uygun fiyatı ile kendine hayran bırakıyor. 127TL değerindeki set içeriğinde

Hassas Ciltlere Özel Yüz Temizleme Jel 50ml, Clarifying Lotion Arındırıcı Losyon 2 100 ml, Dramatically Different Nemlendirici Losyon+ 50 ml ve 7 Day Scrub Peeling 30ml sadece 69TL’den satışa sunuluyor...



Armani Si Edp Bayan Parfüm Seti

SI Armani çizgisinde, kadının içindeki ışığı ortaya çıkaracak şekilde tasarlanan bir parfüm. Si, dişiliğin zarafetini, esnekliğini, akıcılığını, güç ve hâkimiyet uyandıran bir tavırla bütünleştirebilen bir parfüm... Aşka, güce ve hayatı zincirlerden kurtaran her şeye "SI" (Evet). Yılbaşı için Tekin Acar Cosmetics’e özel hazırlanan 319TL değerindeki set içeriğinde Armani Si Edp 50ml, Armani Si duş jeli 75ml ve Armani Si vücut losyonu 75ml yer almaktadır.  Üstelik bu sete sadece 219TL’ye sahip olabilirsiniz.



Carolina Herrera 212 VIP Erkek Parfüm Seti

 212 VIP Kadını partideki eşini buldu! Parti organizatörü, genç prens, gecelerin aranan adamı, paparazzilerin peşinde olduğu, abartılı, kimsenin karşı koyamadığı, tarz sahibi 212 VIP erkeği ile kadınları baştan çıkarmaya hazır olun! Yılbaşı için Tekin Acar Cosmetics’e özel hazırlanan 336TL değerindeki set içeriğinde Carolina Herrera 212 Vip Men Edt 100ml ve duş jeli 100ml yer almaktadır.  Üstelik bu sete sadece 269TL’ye sahip olabilirsiniz.



Calvin Klein Euphoria Bayan Parfüm Seti

Hayallerinizi gerçekleştirmeye ve sınırları olmayan bir yolculuğa hazır mısınız? Euphoria yeni kazanılmış özgürlükten ilham alan, kişinin hayallerini yaşama dönüştürmesini anlatan aklınızda yer edecek, seksi ve şık bir parfüm... Yılbaşı için Tekin Acar Cosmetics’e özel hazırlanan 387TL değerindeki set içeriğinde Calvin Klein Euphoria Edp 100ml ve Calvin Klein Euphoria vücut losyonu 100ml yer almaktadır.  Üstelik bu sete sadece 279TL’ye sahip olabilirsiniz.





* Belirtilen hediye ve özel setler stoklar ile sınırlıdır...
*Basın Bülteni

27 Kasım 2013 Çarşamba

Bebak Ürünleri / Bebak Acı Badem Makyaj Temizleme Sütü

Merhaba,
Yıllar önce şuan adını hatırlayamadığım bir blogda görerek almıştım Bebak Makyaj Temizleme Sütünü... Kendisi Bittikçe tekrar aldığım nadir ürünlerden bir tanesi. :)

Tüm cilt tipleri için uygun olan Bebak Acı Badem Makyaj Temizleme Sütü; cildinizi temizleme, yumuşatma ve besleme niteliğine sahip bir makyaj temizleme ve güzellik sütüdür. Cildinize içeriğindeki doğal badem yağı ve acı badem özü sayesinde canlılık parlaklık ve tazelik hissi vermeyi vaat ediyor.


Bebak Acı Badem Makyaj Temizleme Sütü'nü pamuk yardımıyla cilt makyajınızı  ve göz makyajınızı yüzünüzü nemlendirerek kolaylıkla çıkarabilirsiniz.



Bebak Acı Badem Makyaj Temizleme Sütü'nün yapısı ne çok katı ne çok sıvı... Kolaylıkla sürülüyor ve az bir miktar makyajı çıkarmak için yeterli oluyor. 
Kokusu adından da anlaşıldığı gibi tam bir acı badem kokusu... Benim hoşuma gidiyor! =)

Kışın kuruyan cildime nemlendirme özelliği olan Bebak Acı Badem Makyaj Temizleme Sütü'nü kullanıyorum. Yazın ise güneşten etkilenen yüzüm için tercih ediyorum...


Bebak Acı Badem ürünlerini sosyal medyadan takip edebilirsiniz.


Sevgiler,
Pelin=)

Bebak Ürünleri / Bebak Acı Badem Sütlü Makyaj Temizleme Mendili

Merhaba,
Bebak makyaj temizleme sütüyle daha önceden tanışmıştım. Sadece makyaj temizleyici olarak değil, yazın denizde güneşlendikten sonra cildimi rahatlattığına inandığım, waterproof ürünlerini kullandığımda bana yardımcı olan, daima maseverek kullandığım bir ürün. 

Bebak ürün skalasına yeni ürünler de ekledi. Üç farklı cilt tipi için ( kuru, normal, yağlı ) ayrı ayrı formüle edilen; yüz temizleme jeli ve toniği ikilisinden oluşan ürünlerini bizlere sunuyor.

Ama bugün Bebak Acı Badem Sütlü Makyaj Temizleme Mendili'nin detaylarına ineceğim.

 

Oldukça pratik bir makyaj temizleme mendili olan ürün, dermatolojik olarak test edilmiştir. Paket içerisinde 20 adet bulunuyor. Üstelik tüm cilt tipleri için uygun...


Benim cildim kuru ve hassas olmasına rağmen cildimde kızarıklık yapmadı. Acı badem kokusundan rahatsız olanlar olabilir ama ben  seviyorum bu kokuyu ! =)


Sizlerinde görmesi açısından elimin üst kısmına çeşitli markalı göz kalemlerinden sürdüm. Mendili iki sürüşte göz kalemleri çıktı. Bastırmadan cildinizi tahriş etmeden kolaylıkla çıkarıyor...

Bebak Acı Badem ürünlerini sosyal medyadan takip edebilirsiniz.
Twitter:  https://twitter.com/BebakAciBadem
Facebook: https://www.facebook.com/BebakAciBadem
www.bebak.com.tr
 
Sevgiler,
Pelin=)

Bunu Blogumda Paylaşabilirim. Hürriyet Benim.

Hürriyet; gündeme dair cesur bir projeyle karşımızda. TBWA\ISTANBUL'un hazırladığı proje kısa zamanda oldukça ses getirdi. Din, dil, ırk, cinsiyet ayırt etmeden bireysel özgürlükleri konu alan projenin amacı Türkiye'nin dört bir yanından insanların hürriyetlerini dile getirmeleri ve seslerini duyurmaları...

Bu proje katılımcıların kendi hürriyetlerini anlatmaları için tasarlandı, katılımcılar videolarını oluştururken ilham versin diye de bir film hazırlandı.
Hürriyet, herkesi kendi hürriyet cümlelerini yazmaya ve hürriyet şarkılarını yaratmaya davet etti. Kullanıcılar içinde kendi fotoğraflarının da olduğu hürriyet filmleri yaratabiliyor ve bu filmleri sosyal medyada dilediğince paylaşabiliyor. Ayrıca seçtikleri mesaj ve fotoğraflarından oluşan bannerı hurriyet.com.tr sayfalarında yayınlanıyor. Kısaca proje tamamıyle interaktif bir proje olarak kurgulandı. www.hurriyetbenim.com üzerinden ilham verici videoyu seyredebilir, kendi video ve bannerınızı yaratabilirsiniz.

"Hürriyet Benim" filmi, daha TV’ye çıkmadan viral olarak sosyal medyada gösterildi ve çok kısa sürede yayılarak; sosyal medyada konuşulmaya ve paylaşılmaya başlandı. Kullanıcıların katkılarıyla yapılan klipleri Twitter'dan #hürriyetbenim hashtag'iyle takip edebilirsiniz.

Ben de kendi videomu oluşturdum ve benim için hürriyetin ne demek olduğunu anlattım. İzlemek için;
http://hurriyetbenim.hurriyet.com.tr/video.aspx?k=BOZWHDWJSFK
Bir boomads advertorial içeriğidir.

22 Kasım 2013 Cuma

Dermokil Maske - Kuru Cilter İçin

Merhaba,
Öncelikle herkese hayırlı cumalar!

Önceleri aktardan aldıgım kilden maske yapan biri olarak daha sonra Dermokil'in kuru ciltler olan kil maskesini kullanmaya başladım. Her zaman vakit bulup yapamasam da özel günlerde bir gün öncesinden yapmaya çalışıyorum.


Kendi cildim oldukça hassas ve kuru olduğu için Dermokil Kuru Ciltler için olanı seçtim. Maskeyi kullanmak için ilk önce yüzünüzün temiz olması gerekiyor. Bir çoğu yüzünü arındırmadan kirli yüze maske yapıp daha sonra temizliyor. Bu şekilde yapılan maskeler bize olumlu sonuç vermez. Bu nedenle cildimizin temiz olmasına özen göstermemiz gerekiyor.
Cildinizi temizleyip dermokil maske tüpünden parmak ucunuza sıkıp yüzünüze sürün. Eğer cildiniz benim gibi gereğinden fazla hassas ise çok ince tabaka halinde sürün.( Aksi taktirde cildinizde yer yer kızarıklık yapabiliyor. )


Maskenin yapısı katı krem gibi gorunsede aslında sürdüğünüzde yarı saydam bir yapıya bürünüyor. Ve kurudukça cildiniz de geriliyor. Bu biraz rahatsız etsede hepi topu 10 dk. Sanırım herkes 10 dk gerilmiş bir yüze katlanabilir öyle değil mi ? :)


10 dakikanın sonunda yüzünüzü ılık suyla yıkayın ve kurutun. Ben daha sonrasında krem sürme ihtiyacı duyuyorum. Nemlendirici sürerek tamamlıyorum bazı zamanlar ise gül suyu takviyesi yapıyorum. 

Bu işlemleri 10 günde bir yaparsanız sonucu daha erken alabilirsiniz.

Ürün paraben içermiyor.

Dermokil'in yeniliklerini Sosyal Medyadan da  takip edebilirsiniz.

Sevgiler,
Pelin=)

16 Kasım 2013 Cumartesi

Avon U By Ungaro Fever For Her Edp

Merhaba, 
Parfüm kullanmasını seviyorum hatta evde sıkıldığımda bile odama girer bir fıs sıkarım kendime... =) Avon Ungaro Fever biraz benim tarzımın dışında bir koku. Hep aynı kokudan sıkıldığım vakitlerde bu baharatımsı kokuyu tercih ediyorum.

Avoncular bilir her ne kadar For Away kadar olmasanda Ungaro Fever inde taliplisi çok.


Bana göre ağır bir kokusu var. Baharat kokusu oldukça fazla sanki. Daha çok şeker meyve kokularını seven biri olarak bu parfüm o kadar sevgimi kazanamadı! Şişesi bakımından şık. Parfüm şişelerini atmaya kıyamayan biri olarak daha sonra benim gibi süs olarak kullabilirsiniz=)


Avon U By Ungaro Fever For Her Edp 50 ml
The Ungaro Maison' kokusu,ince zevklerini ve cazibelerini ortaya çıkarmak isteyen kadınlar için özel olarak üretildi.U By Ungaro Fever,etkileyici kokusuyla Ungaro modasının ruhunu yakalıyor.Kadınlara özgü çiçek kokularının karşı konulmaz karışımı..

Sevgiler,
Pelin=)


Watsons Çalışanlarından Anlamlı Koşu

WATSONS ÇALIŞANLARINDAN ANLAMLI KOŞU



WATSONS İYİLİK PEŞİNDE KOŞUYOR

Watsons çalışanları, 17 Kasım Pazar günü düzenlenecek Avrasya Maratonu’nda, Türkiye'nin ilk ve tek Yardımseverlik Koşu Grubu Adım Adım Oluşumu ile birlikte TEGV’e destek için koşuyor.

Her adımlarını, Van depreminin ardından eğitimleri aksayan çocuklara destek için atacak olan Watsons çalışanları, düzenledikleri Yardımseverlik Koşusu'yla Van Erciş’te TEGV bağışları ile inşa edilen TEGV Öğrenim Birimi’nin işletme giderlerine destek olacak. 
Watsons çalışanları, tüm tanıdıkları ile paylaştıkları Bağış Çağrısı mektupları ile herkesi çocuklarımızın eğitimi için bağış yapmaya ve bu koşuya destek olmaya davet ediyor.   

Web:                    www.watsons.com.tr
Facebook:          www.facebook.com/watsonsturkiye
Twitter:                               www.twitter.com/watsonsturkiye
Youtube:             www.youtube.com/watsonsturkiye
Instagram:          www.instagram.com/watsonsturkiye
Foursquare:       www.foursquare.com/watsonsturkiye
Vine:                     @watsonsturkiye