30 Eylül 2013 Pazartesi

BEBAK BADEMLİ, GÜLLÜ VE ARGAN YAĞLI SABUN

BEBAK BADEMLİ, GÜLLÜ VE ARGAN YAĞLI SABUN

YÜZ TEMİZLEME SABUNU (BADEMLİ) 125g

(Acı Badem Yağı, Acı Badem Özü)

            Hassas ve Normal Ciltler İçin                       

Gün boyu cildinizde biriken kiri ve yağı nazikçe ve derinlemesine temizler. Cildinizi germeden kurutmadan kirden arındırır, cildinize tazelik  verir. Cildinizi nemlendirip canlandırarak pürüzsüz bir cilde sahip olmanı sağlar. Cildi kurutmayan çok iyi bir makyaj temizleyicidir.

YÜZ TEMİZLEME SABUNU (GÜLLÜ) 125g

(Gül suyu, Gül özleri)

           Cildin Nem Dengesini Korur                 

Hassas cildinizin nem dengesinin korunmasını sağlayan, makyaj temizliğinde rahatlıkla kullanabileceğiniz  hoş kokulu bir sabundur. İçeriğindeki gül özleri ve gül suyu ile sıkılaştırıcı ve tonik etkisi ile makyajın cilt üzerindeki yıpratıcı etkilerini gidermenize yardımcı olur. Etkili onarıcı özelliğe sahiptir. Cildinize canlılık kazandırır, rahatlatıcı ve antiseptiktir.

YÜZ TEMİZLEME SABUNU (ARGAN YAĞI) 125g

(Argan Yağı)

                        Cildin Yenilenmesini Destekler                           

Derinlemesine temizleyen bileşimi sayesinde cildi kirden arındırır. Hücrelerin yenilenmesini sağlayarak cildinizi canlandırır. Antibakteriyel özelliği sayesinde sivilce oluşumuna neden olan bakterilerin azalmasına yardımcı olur. Tıkanmış gözenekleri açmaya ve cildi siyah noktalardan arındırmaya yardımcı olur. Yumuşak formülü cildi tahriş etmez. Daha sıkı, genç  görünen bir cilt için cildinizin doğal yenilenmesini destekler.   

Basın Bültenidir**

Kamuda Başörtüsü Yasağı Kaldırıldı


Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan paketten, kamuda kılık kıyafete özgürlük geldi. Kamuda başörtüsü yasağı tamamen kaldırılırken, uygulama kapsamına TSK personeli ile hakim ve savcılar alınmadı.


Kılık kıyafet yönetmeliğinin değiştirilerek, kamu kurumlarında başörtüsü yasağının kaldırılacağını vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmelik, kadın ve erkekler için kısıtlayıcı hükümler içeriyordu. Bu kısıtlamalar, çalışma hakkını, din ve vicdan özgürlüğünü ihlal ediyor, ayrımcılık içeriyordu. Yönetmeliğin 5'inci maddesinde değişiklik yaparak, kadın çalışanların giyimleri üzerindeki ayrımcı ihlalleri kaldırıyoruz.

Resmi elbise giymek zorunda olan, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını, emniyet mensuplarını, yargıda hakim ve savcıları bunun dışında tutuyoruz."

Ben bu habere çok sevindim. Kapalı değilim ama herkesin çalıştığı yerde özgür olmasını isterim. Bir çok kapalı bayanın çalışmadığını biliyorum buna istinaden çok sevindim. 

Peki bu konu hakkında sizin düşünceleriniz  nedir?
 Kaynak: Haber7

HERGUNKAMPANYA.com'da Çekiliş Zamanı!



   HerGünKampanya - Ödüllü Çekiliş

Hergunkampanya.com kazandırmaya devam ediyor.
Yayınladığı kampanya haberleri ile takipçilerine hediyeler kazandıran Hergunkampanya.com şimdi de kendi düzenlediği yeni çekiliş ile hediyeler dağıtıyor. Siz de çekilişe katılıp telefon, masa futbolu ya da sürpriz hediyelerden birini kazanmak için tıklayın adresini ziyeret edebilirsiniz 

Sevgiler,
Pelin=) 

27 Eylül 2013 Cuma

KIŞ AYLARINDA KURUYAN VE ÇATLAYAN CİLDİNİZE BEBAK İLE ACI BADEM MUCİZESİ

KIŞ AYLARINDA KURUYAN VE ÇATLAYAN CİLDİNİZE
BEBAK İLE ACI BADEM MUCİZESİ
Cildiniz...
Cildiniz vücudunuzu dış etkenlerden koruyan bir sur gibidir adeta. Vücudunuz için gerekli olan mineral, vitamin ve önemli tüm elementler, cildinizde depolanır, gerekli olan her an vücudunuzun kendini yenilemesine yardımcı olur.

Bu yüzden, bedenin deposu olan cildinizi korumak, sağlığınız açısından büyük önem taşıyor. Günümüzün hızlı ve stresli yaşamında, ciltlerimiz yaş ve cinsiyet gözetmeksizin en önemli aksesuarımız haline gelirken, iç dünyamızı yansıtan bir pencereye gibi. Yaşamda ne kadar dinç kaldığımızın veya ne hızla yıprandığımızın ipuçlarını veriyor.

Peki, cildimize gereken özeni gösteriyor muyuz?

Hayır... Ta ki cildimiz kırışmaya başlayıncaya kadar! Ya da görmek istemeyeceğimiz bir sivilce, bir kızarıklık oluşuncaya kadar cilt sağlığımızın farkında dahi olmuyoruz.

Kleopatra’nın Güzellik Sırrı: Acı Badem

Kadim zamanlardan bu yana insanlık, iç güzellikten önce dış güzelliğin sırlarının peşinde oldu. Beğeninin büyüsü; keşfedilen kök boyaları ile başlayan bir süslenme ve görsel şöleni kutsarken, bu yolculuk günümüzün dev kozmetik evrenine kadar uzadı.

Özünü doğadan alan kozmetik çözümlerse, popülerliğini hiç kaybetmeden günümüze taşındı. Tıpkı güzeller güzeli Kleopatra'nın ve makyaj ehli kadınların sırlarından birisi olan Badem Yağı gibi…

Badem yağı, asırlardan bu yana içeriğindeki yoğun E vitamini ve A, B1, B2, B6 vitaminleri sayesinde cildi besliyor, nemlendiriyor ve ciltteki kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Badem, cilt dokusunu düzleştirirken, hassas ciltleri yapılandırıyor ve tüm cilt tipleri için cildi güzelleştiren mineralleri ve vitaminleri içinde barındırıyor.

Acı Badem’de 80 Yıldır Güvenilen Marka: BEBAK

Acı Badem’i neredeyse bir asırdır kullanan ve tüketicilerin vazgeçilmezi haline gelen BEBAK, özel formülü ve ürünleri ile hem cildinize hem de bütçenize fayda sağlamaya devam ediyor. Kış aylarına girdiğimiz bugünlerde, Kış Seti ile dikkatleri çeken BEBAK; Nemlendirici Kremi, Yüz Temizleme Sütü, Yüz Temizleme Mendili ve Nemlendirici Vücut Bakım Sütü ile karşınızda.

Havaların soğuması ile kuruyan ve çatlayan cildinizin bakımında Acı Badem özününün etkisi son derece önemli. Acıbadem yağı ilavesiyle yapılan Acıbadem Kremi’nin yoğun nemlendirici ve hızlı emilme özelliği sayesinde, kurumaya ve çatlamaya karşı cildinizi koruyabilirsiniz. Cilt temizliğinde de kullanılması önerilen Acı Badem Sütü, BEBAK markasının vazgeçilmez ürünleri arasında yer almakta. Özellikle hamilelik döneminde kullanılan krem, yırtıklar ve çatlakların giderilmesinde de oldukça faydalı. Kısa zamanda  cildinizi besleyecek ve güzelleştirecek bu ürünü denemelisiniz!

Faydası tartışılmaz Acı Badem’in kozmetik ile birleştiği, üç neslin güvenerek kullandığı BEBAK markası, tüketiciye sunduğu uygun fiyatlar ile herkes tarafından rahatlıkla alınabilmekte. Zincir marketler, eczaneler ve kozmetik dükkanlarında bulabileceğiniz BEBAK ürünleri, kış aylarında cildinizin en büyük dostu olacaktır.

Bebak Kış Seti Hakkında Kısa Kısa...

·         Bebak Bademli El ve Vücut Kremi (200 gr) : İçeriğindeki Badem Özü ve Badem Yağı’yla birlikte Jojoba Yağı ve E vitamini sayesinde yoğun besleyici ve nemlendirici özelliğiyle, ipek gibi taze ve canlı bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Cildinizi nemlendirir ve yoğun bir bakım sağlar. 


·         Bebak Acı Badem Makyaj Temizleme Sütü (120 gr ve 215 gr) : İçeriğindeki Acı Badem Yağı sayesinde suya dayanıklı makyajınızı dahi tek seferde çıkarırken aynı zamanda cildinizi besler ve nemlendirir. Süt formülasyonu ile Acı Badem’in cilt yenileme özelliği ile cildinize bakım yapar. Tüm cilt tiplerinin rahatlıkla kullanabileceği bir üründür.


·         Bebak Acı Badem Makyaj Temizleme Mendili (20’li Paket) : İçeriğindeki Acı Badem Yağı sayesinde suya dayanıklı göz makyajını dahi tek seferde çıkarabilen bu ürün, makyajınızı nazikçe temizlerken cildinizi yıpratmadan kurutup, gerginlik yaratmadan nemlendirir ve besler. 1 paket içerisinde 20 adet bulunmaktadır. Tüm cilt tipleri için uygundur.


·         Bebak Nemlendirici Tüp Krem (175 ml) : Cildinizi besleyen ve mükemmel yumuşaklık kazandıran bir güzellik sütüdür. İçeriğindeki acı badem yağı ve acı badem özü sayesinde cildinize canlılık ve tazelik verir. Tüm cilt tipleri için uygun bir üründür.



Ürünleri bulabileceğiniz noktalar: Eczaneler, ulusal ve yerel marketler, kozmetik mağazaları.

Basın Bülteni** 

26 Eylül 2013 Perşembe

MODA ATEŞİ, MISS POEM İLE HAYAT BULUYOR!

MODA ATEŞİ, MISS POEM İLE HAYAT BULUYOR!
Miss Poem, 2013/14 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile renkli ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor...
Miss Poem’in, gösteri sanatlarının en renkli ve en eğlencelisi olan sirkten esinlenerek hazırladığı 2013/14 Sonbahar – Kış koleksiyonu “Magic World” vitrinlerde sergilenmeye başladı.
 
İçinde barındırdığı sıra dışılıkla her zaman heyecan uyandıran sirkler, Miss Poem’in 2013/14 Sonbahar-Kış koleksiyonunun temasını oluşturuyor.
 
Magic World” sezonun en iddialı renklerini sıra dışı kullanımı ile dikkat çekiyor.  Sezonun trendy renkleri olan bordo, ördekbaşı, vizon, karamel ve gri tonlarını sofistike tasarımlarına uygulayan Miss Poem, hayatın vazgeçilmezi olan siyah ve beyazı da sıra dışı kullanarak genç kızların dünyasını renklendiriyor. 
Trikolar ve tüylü yüzeyli kumaşlar “Magic World” de bordo gibi çarpıcı renklerle harmanlanarak özel bir tarz sunuyor. 
 
Miss Poem’in yeni koleksiyonu, tıpkı heyecan verici bir gösteri gibi göz alıcı, sıra dışı ve sirkin tüm renklerini yansıtan tasarımlar dokulu, tüylü, şardonlu, parlak yüzeyli ve kapitoneli kumaşlar ile buluşturarak Miss Poem’in 2013/14 Sonbahar-Kış Koleksiyonu “Magic World”ü oluşturuyor
Görselliğiyle sınırları zorlayan şovlar gibi modanın sınırlarını zorlayan Miss Poem’in çarpıcı tasarımları arasında süslü elbiseler, kalem etekler, ekose kumaşlar ve motorcu ceketler 2013/14 Sonbahar-Kış koleksiyonunda öne çıkıyor.

21 Eylül 2013 Cumartesi

Pastel #108 Oje

Merhaba,
Pastelin bu nar çiçeği, turuncu karışımı rengi çok şeker diiimii? 


Yapısı oldukça ince 2 kat sürmeme rağmen tırnağımın beyaz kısımlarını pek örtmedi. Bir daha ki sefere 3 kat süreceğim. Daha güzel duracağına eminim.


Bu tatlımı tatlı, şeker mi şeker, nar çiçeği rengini beğendiyseniz hemen bir pastel standına gidip #108 numarayı isteyin!

Sevgiler,
Pelin=)

Rengarenk #iPhone5C

Bu renklere kulak verin! 

Bir apple hayranı olarak iPhone5C yi ben çok beğendim. =)


Apple iPhone 5C, Amerika'da 2 yıl kontratlı olarak 99 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. iPhone 5S'in 16GB'lık başlangıç versiyonu ise, 199.99 dolarlık bir fiyata sahip. Amerkida bu kadar ucuzken Türkiyede kaç bine satılır artık düşünmek bile istemiyorum. :/

Ülkemize Aralık ayında gelmesi bekleniyormuş.

Peki ya senin favorin hangisi?

Sevgiler,
Pelin=)


19 Eylül 2013 Perşembe

Tavuklu Salata

Merhabaaaaaa,
Günlük yaşantımda sulu yemek sevmeyen biriyim. Hiç yemesem çorba içmek aklıma gelmez. Daha çok salata, meze tarzı aperatifleri tüketmeyi çok seviyorum. Makarna, patates, rus salatası vs hepsi benden sorulur! :) Geçenlerde her zaman yaptığım yoğurtlu tavuk salatasını değiştirip farklı bir lezzet yaratmak istedim. Güzelde oldu... 

İşte size şefin salatasııııııııııııııııı =)




Malzemeler
  • 250 gr. haşlanmış tavuk,
  • 2 adet fırında közlenmiş kırmızı biber,
  • 5 adet kornişon turşu,
  • 1 kutu konserve garnitür,
  • 1 kutu konserve mısır,
  • 1 yemek kaşığı zeytin yağı,
  • 1 tatlı kaşığı limon,
  • pulbiber
  • tuz.
Yapılışı 
Tavuklar haşlanıp didiklenir. Fırında közlenen kırmızı biberlerin kabukları soyulur, ince ince kıyılır. Ardından diğer tüm malzemeler bir kabın içine koyulup, harmanlanır.
Hepsiiiiiiiii bu kadarrrrrr. :)
Sevgiler,
Pelin=) 

18 Eylül 2013 Çarşamba

Bebek Sağlığı Uzman Hemşiresi Sorularınızı Cevaplıyor!

Değerli Anne ve Babalar!

Bebek Sağlığı Uzman Hemşiresi Bahtegül Hanım Yarın 12.00-14.00 Saaatleri Arasında  Sorularınızı Cevaplıyor! Hazır Mısınız? 


Eğer hazırsanız Haydiii o zaman Fresh'n Soft Facebook sayfasına!! =)

Sevgiler,
Pelin=)

15 Eylül 2013 Pazar

Wigglesteps / Kıpır Kıpır Tarz Çoraplar

Merhabaaaaaaaaaa, 
Çoraplarım nasııııııll? :-) çok cici dimiii 😁

 Oldukça genç bir marka olan Wigglesteps  Türkiye’de ve dünyada çorap endüstrisinin en önemli üreticileri arasında yer alan, dünyanın ilk ve tek organik çorap fabrikası olan Atel Tekstil’in tescilli markasıdır.


Gayeet çılgın (benim gibi sürekli siyah çorap giyen birine çılgın gelmesi normal) olan bu çorapları sonunda giyme fırsatı buldum. İlk olarak hamburgerli karışık desenli çorabı giydim. Dizimin altına kadar gelen hamburger ağırlıklı çorap sizcede çok çılgınca değil mi? :) Normalde diz altına gelen çorapların birçoğunun lastik kısmı rahatsız edebiliyor ama Wigglesteps çoraplarında bu durumla karşılaşmadım. Benim gibi rahatına düşkünler için ideal...

Gel gelelim cupcake desenli çoraba. Sıradanlığı sevmiyorsanız bu çılgın desenlerdeki çorapların tam size göre olduğunu düşünüyorum. Cupcake desenli çorap diğerine göre daha sade... 


Vee tabi olmazsa olmazım siyah-beyaz!!! aralarında en çok sevdiğim olduuu! =)

Şimdi bir çoğunuz doğal olarak nereden satın alacağız, nereden bakacağız diye soruyorsunuz. O zaman sizlere güzel haberi veriyorum yakında bu çılgın çorapların çeşitlerini wigglesteps.com 'da online olarak satın alabileceksiniz.
Şimdi wigglesteps.com 'a giriyoruz ve mailimizi bırakıyoruz onlar bize haber veriyooor.

Dilerseniz diğer sosyal mecralarda da yakından takip edebilirsiniz.

Bana bu şirin mii şiriiin, çılgın mı çılgııın, tarz mı tarzzz çorapları deneme fırsatı veren @wigglesteps'e teşekkürlerimi sunuyoruum.

Sevgiilerrrr,
Pelin=)

 

7 Eylül 2013 Cumartesi

Pastel Magic Sand Matte Finish / Dokulu Oje #726

Merhabaa,
Son zamanların yeni trendi dokulu ojeler artık Pastalde! Özgürlüğü, huzuru ve sonsuzluğu  anımsatan  masmavi bir postla karşınızdayım. :)


İlk olarak beni tedirgin eden sürümü zor olacak düşüncesiydi. Takdir edersiniz ki dokulu ve kum kum görüntüsü böyle bir piskolojiye sebep oluyor. Fakat düşündüğüm gibi olmadı gayet sürümü kolay gerçekleşti.


 Pastel Magic Sand Matte Finish serisi 7 renkten oluşuyor. Benim denediğim ise #726 numaralı huzur dolu bir mavi...

 

Pastel Magic Sand Matte Finish ojeler isminden de anlaşılağı gibi mat bitişli ve dokulu bir yapıda...


Sürdüğünüzde tırnağınızda hafif parıltıları farkedeceksiniz. Buda bence pastel dokulu ojeye fark katmış diyebilirim.


Kalıcılığı bana göre iyi. Ortalama 5 gün kadar dayanıyor. Çıkarmasıda sürmesi kadar kolay... Pamukta bekletmeden çıkarabilirsiniz. Normal ojeler gibi ufak bir çabayla çıkarmanız mümkün.



Normal ojelerden sıkılanlar için güzel bir alternatif olduğunu düşünüyorum.
Pastel Magic Sand Matte Finish Kum efektli ojeleri ben çooo..k sevdim.

Perakende satış fiyat : 7,25TL

Sizin düşünceleriniz neler?

Mutlu haftasonları...

Sevgiler,
Pelin=)

5 Eylül 2013 Perşembe

Flormar Nail Enamel #321 / Kırmızı Candır ! :)

Merhaba,
Oje seven herkesin genelde favorisidir kırmızı. Hatta bazen kurtarıcımızdır. Kırmızı ojeyi istediğim zaman, istediğim kıyafetle sürsemde beni rahatsız etmıyor niyeyse =)


Heleki yagmurlu bir karadeniz gününde sürmesi bile ayrı güzel oldu !
Kırmızı candır... ;)

Sevgiler,
Pelin=)

3 Eylül 2013 Salı

Tırnaklarda Son Trend: Kum Efektli Ojeler!

Tırnaklarda Son Trend: Kum Efektli Ojeler! 

Pastel'in Kum Efektli serisi "Pastel Magic Sand Matte Finish" ile tırnaklar göz kamaştıracak!
 

Pastel Kum efektli oje, 2 ince kat uygulandıktan sonra kuruduğunda matlaşır ve üzerine hiç bir şey sürmenize gerek kalmadan tırnaklarınıza kum efekti verir. 7 farklı renkten oluşan koleksiyonda florasan, gliterlı ve sedefli renkler yer alıyor. 

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 6.90TL
 
Basın Bültenidir.*

Sen Tarzını Paylaş, Veet Gardrobunu Yenilesin!

Hissettiği Gibi Giyinerek Tarzını Paylaşanlar, Veet'ten 500 TL veya 50 TL'lik Alışveriş Yapma Hakkı Kazanıyor

Kadınların giyim kararlarında öncelikle pürüzsüz bir cilde sahip olmanın ne kadar etkili olduğunu keşfeden Veet, 'Hissettiğin Gibi Giyin' sloganıyla yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında Veet kadınlarının Instagram veya Facebook'taki fotograflarıyla katılabilecekleri bir stil yarışması hayata geçiriliyor.

Kişilerin hissettikleri gibi giyinerek oluşturdukları günlük tarzlarını paylaşarak katılacakları yarışmada kazananlar gardroplarını yenilemek üzere alışveriş kuponları kazanyor. Veet'in yeni reklam yüzü Bade İşcil Süalp'in jüriliğini yapacağı yarışmada, Bade'nin seçeceği bir kişi her hafta 500 TL'lik alışveriş yapma hakkı kazanırken, en çok oy alan 10 kişi de 50 TL'lik alışveriş kuponu kazanıyor.

Kullanıcılar yarışmaya katılmak için hissettikleri gibi giyindikleri fotoğraflarını http://veetilehissettigingibigiyin.com/ adresinden bağlanarak veya www.facebook.com/veetturkiye'de yer alan uygulamaya girerek gönderecekler. Instagram'la yarışmaya katılmak için Instagram'a yüklediğiniz fotograflarda #hissettigingibigiyin hashtagini kullanmak gerekiyor. Kullanıcılar, Facebook albümlerinden  seçtiğiniz bir fotograf veya Instagram'daki hashtagli fotograflarını uygulamaya yükledikten sonra katılım formunu eksiksiz doldurarak ödül kazanma hakkı elde edecekler.

Her hafta yüklenen fotoğraflar arasından Bade İşçil'in seçeceği 1 kişiye 500 TL'lik alışveriş yapma hakkı hediye edilecek. Bunun yanı sıra her hafta fotoğrafları en çok oy alan 10 kişi 50 TL'lik alışveriş yapma hakkı ve yarışmada en çok oy veren 10 kişi Veet Hediye Sepeti kazanacaktır.



Bade İşçil Süalp'in reklam yüzü olduğu Veet, bu yarışma ile birlikte hem takipçileriyle aktif bir diyalog kuracak hem de hediyeleri ile onları mutlu edecek. http://veetilehissettigingibigiyin.com/ 'dan veya www.facebook.com/veetturkiye adresinden ulaşılabilecek yarışma 20 Ağustos 2013 tarihinde başlayıp 24 Eylül 2013 tarihinde sona erecektir.

Bir bumads advertorial içeriğidir.