24 Mayıs 2013 Cuma

Flormar Mayıs Ayı Boyunca Tüm Parfümlerde %50 'ye Varan İndirim.

Bu kampanya 03-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında geçerlidir. Code, Flormar, Dishy ve So parfümlerinde %50'ye varan indirim uygulanmaktadır.40TL ve üzeri alışverişlerde makyaj çantası hediye kampanyası, sadece flormar.com'da yapılan alışverişlerde geçerlidir. Flormar kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

23 Mayıs 2013 Perşembe

DARPHIN PERFECTING BODY SCRUB & SILKY MOISTURIZING LOTION

YENİ! YENİ! YENİ!
ERFECTING BODY SCRUB & SILKY MOISTURIZING LOTION





AQUAPORİN ŞEFTALİ ve KAYISI BİRARAYA GELİNCE
DARPHIN’den MUŞTEŞEM KOKULU 2 VÜCUT ÜRÜNÜ ORTAYA ÇIKTI!

Gözle görülür ve uzun süreli sonuçlar için Darphin enstitü tecrübesinden ilham alarak cildi ölü hücrelerden arındırarak pürüzsüzleştiren, cilde neme doyurarak parlaklık ve ipeksi bir yumşaklık kazandıran 2 profesyonel vücut ürünü geliştirdi.
Meyveli kokusuyla Darphin’in duyumsal tecrübesini yaşatır.

DARPHIN PERFECTING BODY SCRUB
Kaliteli ve doğal içeriklerden oluşan granülleri cildinizi yenilerken besliyor.

Scrub granülllerini oluşturan KAYISI ÇEKİRDEĞİ cildinizi ölü hücrelerden arındırarak, cilt yüzeyine parlaklık kazandırarak cildi yeniler. ŞEFTALİ YAPRAĞI cildinizi nemlendirme sürecine hazırlar, yumuşak dokusuyla pürüzsüz bir cilt meydana getirir.
90%’ı doğal içerikli.
Fiyat: 89TL

DARPHIN SILKY MOISTURIZING LOTION
Hafif şeftali kokulu jel krem ciltteki kuruluk hissini anında ortadan kaldırıp, pürüzsüz bir cilt açığa çıkarıyor. Cilt tarafından hızlıca  emilen formül uygulamanın hemen ardından hemen giyinmenize olanak sağlıyor.  

İçeriğindeki HYALÜRONİK ASİT cildinizi anında nemlendirir, cildi neme doyurur. HYDRA-STRUCTURE TEKNOLOJİSİ ve AQUAPORIN Cildin doğal nemlendirme mekanizmasını harekete geçirerek uzun süreli nemlendirme sağlar. ŞEFTALİ YAPRAKLARI, GLUKOSAMİN  cilt yüzeyinde mini eksfoliasyon sağlayarak cilde pürüzsüzlük ve parlaklık sağlayarak ipeksi bir yumuşaklık kazandırır.   
92%’si doğal içerikli
Fiyat: 73TL

Basın Bültenidir. *

22 Mayıs 2013 Çarşamba

Kiehl’s Actively Correcting & Beautifying BB Krem SPA 50/PA +++

Merhaba,
Kiehl'sın mucizevi etkilerini duymayan,görmeyen, bilmeyen kalmamıştır diye düşünüyorum. :) Benim blogumda da olduğu gibi bir çok blog'da Kiehl's Midnight Recovery Concentrate Gece Serumundan söz edildi. Ürün etkileri beklentilerimin çok daha fazlasını karşıladı. Sabah kalktığımda yüzüm parlıyor, soluk bir görüntü olmuyor. Bu beni çok sevindirdi. Vee sonuç olarak  Kiehl's sevdiğim markalar arasında kısa sürede yerini aldı!

Kiehl's dan bu kadar memnun kalıp da BB kremini kullanmamak olmaz öyle değil mi ?

Yep yeni, gıcır gıcır bir ürün Kiehl’s Actively Correcting & Beautifying BB Krem SPA 50/PA +++  !!!

Sıcaklar yüzünü gösterdi bende dahil bir çoğumuz fondotenleri çantalarımızdan çıkardık. Gerçi ben kıştan başladım fondoteni kullanmamaya ama neyse =)

Kiehl’sin yeni cici ürünü Actively Correcting & Beautifying BB Krem SPA 50/PA +++  en ama ennnn çok sevdiğim yanı 50 PA +++ UV  yüksek korumaya sahip olması. Yüzümde sürekli güneş kremi kullanmam gerekiyor. Yaz / Kış farketmiyor. Lazer epilasyona gittiğim için her makyajımın altına güneş kremi kullanmam gerekiyordu. BB kremlerin çoğu 15 SPF olduğu için Kiehl'sin 50 olması benim açımdan mükkemel diyebileceğim bir özellik!



Kiehl’s Actively Correcting & Beautifying BB Krem  3 tonu mevcut,  Çok açık, açık ve doğal. Ben Light rengini seçtim. Aslında iyi mi ettim kötü mü ettim bu konuda kararsızım aslında, biraz koyu geldiğini düşünüyorum fakat yüzüm bileğime göre daha koyu renkte. Sürdükten bir süre sonra cildimle birleşince uyum sağladı. Bir açık rengini deneseydim belki daha iyi olabilirdi ama Light da bir süre sonra cilt tonumla bütünleşti diyebilirm.


Fondöten kıvamında fakat daha ince bir yapıya sahip. Yüzümde belirgin bir iz, yara , sivilce tarzı şeyler olmadığı için kapatıcılık durumu ne kadar iyi kestirmek zor olsa da yüzümde oluşan güneş lekelerini kapattı. Gün içerisinde yanakları kızaran pembe pembe dolaşan bir kız olarak bu durum koyu pembe yerine toz pembe oldu =) bunada şükür!

Kokusu hakkında pek yorum yapmayacağım, sevmeyen olabilir ama beni rahatsız etmedi.

Genel olarak;
C vitamini içermesi,
50 PA +++ UV yüksek korumaya sahip olması,
Dokusu ve yüzümdeki hafifliği beni cezbetti.


Ürün Özellikleri:
Doğal Mineral Pigmentler:
Amino asit kaplı demir oksitleri, cilt yapısına benzerlikleri sayesinde tüm gün süren doğru renk tonunu sağlar.
Gliserin:
Bu nem tutucu cildin nemini korumasına yardım eder. Formül içerisinde bu içerik cildin berraklığını ve ışıltısını artırmak için nem miktarını yeniler.  
C Vitamini (Ascorbyl Glucoside):
Bölgesel olarak uygulandığında, cilt hasarlarını önlemek ve düzeltmek üzere birçok fayda sağlayan güçlü bir antioksidandır. Formül, melanin üretimini ve transferini azaltmak için çalışır. In vitro ve in vivo testlerde renk bozukluğu üzerindeki etkinliği kanıtlanmıştır. Zamanla cilt tonunu eşitler, cilt dokusunu pürüzsüzleştirir ve cildin ışıltısını artırır.
UV Filtreleri
Homosolate/octisalate – Bu içerik cildi güneş yanıklarından korumaya yardımcı UVB ışını emicilerine sahiptir.
Octocrylene – Bu su geçirmez molekül cildi UVB ve kısa UVA ışınlarına karşı korur.
Titanyum Dioxide – Bu mineral güneş koruyucu UVA ve UVB ışınlarını bloklar. Küresel silikada kapsüllenen bu titanyum cilde transparan bir görünüm, yumuşak ve ipeksi bir doku sağlar.

Kullanım Talimatı:
Gündüz, cilt bakım programınızda kullandığınız ürünlerden sonra uygulayın. Tek başına kullanılabildiği gibi fondötenin altında da kullanılabilir.

Ana içerikler:
Eşsiz BB Cream formülümüz tüm cilt tiplerinde renk bozuklukluklarını ve cilt kusurlarını gidemeye yardımcı olur.
Geniş kapsamlı GKF 50 PA+++ koruması sağlar.
Çok açık, açık ve doğal olmak üzere üç farklı fon seçeneği sunar.
Tüm gün nemlendirme sağlar.
Gözenek ve ince çizgi görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
Paraben, silikon, koku ve mineral yağlar içermez.

30 ml 69 tL.
Detaylar için tık tık!

Sevgiler,
Pelin=)

21 Mayıs 2013 Salı

Organik Couleur Caramel Mat Göz Farı ( No:03 Chocolate Brown )

Merhaba,
Bu minik çanta görünümünde ki far artık benim! Aslında göz far'ı kullanmasını sevmem, günlük makyajımda  da pek nadir kullanırım.Simliler günlük makyaj için bana göre çok fazla. Bu yüzden mat olması tercihim.

Ürünün %13’ü Aktif Bileşenler’den,
%100’ü işlenmemiş doğal malzemelerden,
Minimum %11,12’si işlenmemiş organik malzemelerden oluşmaktadır. 



Couleur Caramel Mat Göz Farının organik olması, son derece sağlıklı olması benim için gerçekten çok önemli. Hergün lens kullanan biri olarak gözlerim çabucak mikrop kapabiliyor. Bu yüzden far'lar da organik ve belli başlı markalar tercih ediyorum.



Kontrollü üretim süreci/Özellikleri I-305 standardına göre belgelendirilmiştir. www.qualite-france.com  adresinde bulabilirsiniz.
Yüksek miktarda pigment içeren Mikronize pudra.

"Ürünün Amacı: Gözlerinizi bir ışıltı ile biçimlendirmek, vurgulamak ve aydınlatmak için farklı renk tonları kullanmanın ve hafif kontrastlar yaratmanın tadını çıkartın. Cesur, doğal veya gölgeli göz makyajınızla çeşit çeşit renkler ve kontrast tonları kullanarak göz alıcı olun. "



"Ürün Avantajları: Geniş bir yelpazede sunulan yüksek miktarda pigment içeren parlak renkler / İpeksi ve pürüzsüz doku/ Kullanımı oldukça kolay tonlar/ Mükemmel kalıcılık"
 
"Kullanım Şekli: Mat göz farlarını uygulamak için gölgelendirme fırçanızı kullanın. İnci ışıltılı ya da pırıltılı göz farlarınızı
Uygulamak için sünger uçlu fırçanızı kullanın. Renkleri birbirine harmanlamak ve keskin çizgileri gidermek için yuvarlak uçlu göz fırçanızı kullanın. Kirpik çizgisine yapacağınız uygulamalarda  (eyeliner sürme gibi) eğik uçlu göz farı fırçanızı kullanın. Daha fazla renk yoğunluğu için ise göz farına uygulamadan önce fırçanızı nemlendirin. "

 Aktif Bileşenler:
  1. Zeytinyağı (Skualen): Cildinizi nemlendirerek* yumuşaklık ve ipeksi bir pürüzsüzlük hissi verir.
  2. Organik soya yağı (Glycine soja): Filmogenic ve yaşlanma karşıtı özellikleri ile cildinizi nemlendirir * ve yeniler.
  3. Karanja yağı (Pongamia glabra): Cildinizi nemlendirir *.
  4. Afrika Kızıl Çayı ekstresi veya Roybos (Apalathus linearis):  Cildinizin yaşlanmasına neden olan serbest radikallerin oluşmasını engelleyen bitki bazlı bir anti-oksidandır.
  5. Organik üzüm çekirdeği yağı (Vitis vinifera): Cildinizi korumanız için esansiyel yağ asitleri, E vitamini ve polifenoller açısından zengin bir içeriğe sahiptir.
  6. Organik Karite (Shea) Yağı (Butyrospermum parkii): Doğal A, E ve F vitaminleri açısından oldukça zengin bir içeriğe sahiptir; cildinizi nemlendirir*, canlandırır ve yeniler.
  7. Organik kayısı tozu (Prunus armeniaca): Cildinize ipeksi ve pürüzsüz bir görünüm kazandırırken yumuşaklık ve sağlıklı bir ışıltı verir.
* Epidermisin üst katmanlarını nemlendirir.
Organik: içeriğindeki maddeler Organik Tarım ürünüdür.

içerik bilgisi cosmed'den alıntıdır.


Günlük kullanacağım için toprak tonlarında bir renk seçtim. İyi de etmişim hani :) Cok sevdim! Çanta şeklinde arkasinda bir lastiği var onu açıyorsunuz ve minik çantanız açılıyor. :) isterseniz far kısmını çıkartabiliyorsunuz , istemezseniz o şekilde de kolaylıkla kullanabilmeniz mümkün.
Görünümü şıklığı, minnak çanta görüntüsü makyaj çantamı süsledi.

Oldukça pigmentli ve sürümü kolay...  Diğer farlar gibi üfleseniz uçacak cinsten değil bunu kolaylıkla söyleyebilirim.

Detaylı bilgi için Glorika.Com'a bakabilirsiniz. Tık tık!

Sevgiler,
Pelin=)

18 Mayıs 2013 Cumartesi

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate Gece Serumu

Merhaba,
Kiehl's in merak ettiğim gece bakım serumunu yaklaşık 20 gündür kullanıyorum.  Sonuç inanılmaz!


Öncelikle şişesinden söz etmek istiyorum. Sağlık ve hijyenik acıdan cam şişe seçilmiş. Oldukça şık duruyor. İçerisinde damlalığı mevcut. (Kendinizi deney yapiyor gibi hissedebilirsiniz:) )  damlalığın üzerinde (kapağında) basmamızı sağlayan aparatı var bu şekilde damlalığa ürünümüzden istediğimiz miktarda çekebiliyoruz. Su renginde şeffaf bir yapısı var. Lavanta kokulu fakat rahatsız edici bir kokusu olduğu söylenemez. Bunu lavanta kokusunu sevmeyen biri olarak kolaylıkla söyleyebiliyorum. :) Daha bir artısıda Paraben, parfüm ve mineral yağ içermiyor



 Ürün açıklaması;

 

Damlalık kısmı;


Uygulama şekline gelecek olursak; ilk olarak makyajımızı çıkartıp cildimizi temizliyoruz. Gece yatmadan önce, 3 damla avucumuza damlatıyoruz. Tampon şeklinde yüzümüze uyguluyoruz.

Uygulama sonrası; birkaç saniye sonra cildiniz serumu çekiyor. Yüzünüze nemlendirici sürmüş hissiyatı veriyor. Bu yüzden yastığa , yorgana bulaşır diye korkmadan gönül rahatlığıyla cildinize uygulayıp mışıl mışıl uyuyabilirsiniz.

Sonuç; yüzümde tatlı bir rahatlık oldu. Cildim kuru olduğu için her sabah uyandıgım da ki gergin yüzüm pamuk gibi oldu. Soluk yüzüm parladı. Makyaj yapmasam da yüzümdeki canlılık bana yetmeye başladı. En çok da makyaj yapma gereksinimi duymuyorum ve bu beni cok mutlu etti.


Damla damla kullanıldığı için uzun süre kullanabileceğiniz bi ürün. Bu yüzden fiyatı kullanım süresine göre cok ideal.

 30 ml fiyatı 104 TL.

Ayrıca söylemeye unutmuşum  Kiehl's çalışanları oldukça ilgililer 2 kere arayıp ürün hakkındaki görüşlerimi sordular. Memnun olup olmadığım hakkında bilgi istediler. Çok zarifler. Kendilerine buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.



Sevgiler,
Pelin=)


17 Mayıs 2013 Cuma

MAC PEACHES Sheertone Blush Allık

Merhaba,
Uzun zamandır allık arayışı içinde olan ben, sonun da aradığım allığı buldum! Krem allık mı? Top allık mı? Simli? Simsiz derken MAC Peaches Şeftali tonunda ki allığı seçtim.


Peki neden? :)
Günlük kullanacağım için simsiz ve mat olması gerektiğini düşündüm. +1
Cildim kızaran bir yapıya sahip olduğu için şeftali tonuna ihtiyaç duydum. +1
Ve tabi bunlarla birlikte bende hergün dahada nükseden MAC aşkı +1



Allık her mevsime uygun.(bana göre)
Benim diğer  allıklarıma fırçayı hafif sürer sürmez toz toprak olurdu her yer. MAC Blush allıkta ben bu durumla karşılaşmadım. İlk dikkatimi çekende bu oldu. Hatta yeni ondandır diye düşündüm ama 2.3 ve 4. deneyişimde de aynı güzelliğini korudu. 
Oldukça pigmentli bir yapıya sahip bu yüzden tek sürüşte istediğim kıvama getirebiliyorum. Kalıcılığı hakkında çok olumlu değilim fakat benim beklentilerimi %90 karşıladı.



Eğer doğal, mat görünümlü, her mevsim kullanmak istediğiniz bir allık istiyorsanız  MAC PEACHES Sheertone Blush Allık met şeftali tonunda ki bu allığı size  önerebilirim.

Ürünü  Glorika.Com'dan temin edebilirsiniz. Ürün detayları için tık tık!
Sevgiler,
Pelin=)

10 Mayıs 2013 Cuma

Anneler Günü’ne özel kampanyalar şimdi Gratis’te…

Anneler her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor. Anneler Günü’nde onları mutlu edecek birbirinden güzel ve kaliteli hediye alternatifleri ise Türkiye’nin kişisel bakım marketi Gratis’te sizleri bekliyor. Gratis’in yüzlerce marka ve binlerce ürün seçeneği arasından annenizin zevkine en uygun hediye alternatifini seçmek ise size kalıyor. Üstelik Anneler Günü’ne özel kampanyalar da şimdi Gratis’te… 
O, şimdiye kadar önce sizi düşündü. Sevgi ve şefkatten oluşturduğu bir dünyada büyümenizi sağlarken, tüm fedakârlıkları üstlenmekten de çekinmedi. Sevincinizi, mutluluğunuzu sizinle paylaşırken, üzüldüğünüzde teselli etti. Bu arada doğal olarak kendini de biraz ihmal etti. Şimdi Anneler Günü için alacağınız güzel bir hediyeyle sizin de ona verdiğiniz değeri hatırlatma vakti geldi. Anneniz için en özel hediye alternatifleri ise Gratis mağazalarında… Gratis’lerde cilt ve vücut bakım ürünlerinden ithal parfüm ve kozmetik malzemelerine, annenizin ev dekorasyonunda kullanabileceği mum ve biblo gibi dekoratif eşyalardan cüzdan ya da bozuk para çantası olarak yararlanabileceği cüzdanlara, birbirinden şık küpe, bilezik, tokalara kadar sayısız seçenek bulmanız mümkün. Siz de birçok seçenek arasından dilediğinizi seçerek annenizi mutlu edebilirsiniz.   

Anneler Günü’nden önce mutlaka bir Gratis mağazasına uğrayın, çok özel kampanyalarla anneniz için en güzel hediyeleri alma fırsatını kaçırmayın.

9 Mayıs 2013 Perşembe

Glorika.com Alısverisim

Merhabalar,
Yepyeni gıcır gıcır bir site, Glorika.com !! 2012 de kurulmuş fakat, bendeniz  twitter’da şans eseri gördüm. :)
Glorika.com ‘da hepimizin severek kullandığı markaları bulmamız mümkün. Mac, Dior, Clinique, Max Factor, Estee Lauder vs…
Ben bir MAC  hayranı olarak alışverişim’de tercihim ondan yana oldu. Çok da iyi oldu.  07.05.2013 vermiş olduğum siparişim 08.05.2013 saat 17:05 de elime ulaştı. İşte buna hayran kaldım!
İnternet üzerinden yaptığım alışverişler de en fazla 1 hafta dayanabiliyorum.  15 günde gelen var, isim vermeyeceğim ama 1 ayda gelen bile oldu. İnsan ne aldığını bile unutuyor geldiğinde aaa bunu mu almışım diye şaşırdığım bile olmuştur.
Benim gibi paypal hesabıyla alışveriş yapmayı sevenler var mı bilmem ama varsa müjde mi isterim. :) Glorika.com ‘ da paypal hesabınızı kullanarak da alışveriş yapabilirsiniz.
İşte aldığım ciciler;
  • MAC Powder Blush Allık (Peaches ) 
  • MAC Technakohl Eye-Liner Kajal ( Graphblack ) 
  • Couleur Caramel Eye Shadow Göz Farı ( No:03 Chocolate Brown )
 
Couleur Caramel markasını daha önce hiç denemedim. İlk kez deneyeceğim o yüzden ona karşı büyük bi merakım var. :)

eee artık napiyooruz?
Alışveriş yapiyoruz,
Güzelce ambalajlanıyor, kırılmadan, deforme olmadan 1 gün içinde elinize ulasıyor. Yuppiiiiii =)
Bana bu imkânı sağlayan Glorika.com’a teşekkür ediyorum..
Not: Ürünleri tek tek incelediğimde detaylıca yazacağım. Özellikle allığımı bir an önce kullanmak istiyorum.

Sevgiler,
Pelin=)

8 Mayıs 2013 Çarşamba

Art Trend – En Kolay Değişen Nevresimlerle Tanıştınız Mı?


Art Trend – En Kolay Değişen Nevresimler…
 Nevresim değiştirmek bir kâbustur, özellikle de bu işi genellikle tek başınıza yapıyorsanız… Art Trend markalı nevresimler işte bu problemi çözmek üzere tasarlandı. Dünyanın en kaliteli fermuarının kullanıldığı ve 2D ile 3D olarak adlandırdıkları iki özel dikiş tekniği ile üretilen Art Trend koleksiyonu sayesinde nevresim değiştirmek artık herkesin tek başına, kolaylıkla yapabileceği bir iş haline geldi. Art Trend’in getirdiği rahatlık bu kadar da değil. Her nevresimin içinde iki yorgan iliği var; yorganlarınıza dikeceğiniz iki düğme sayesinde yorganlarınızın nevresimin içinde hareket ederek sizi rahatsız etmesini engelleyebilirsiniz. Art Trend ürünlerinde insan ve çevre sağlığına zarar vermeyecek şekilde OEKO-TEX® güvenlik sertifikasına sahip tesislerde boyanan, en kaliteli pamuk satenler kumaşlar kullanılıyor. Nevresimler ürünlere değer katan el yapımı, özel kutularda sunuluyor. Koleksiyon gözü yormayan düz renklerden seçiliyor; bazı modeller özel nakış makinelerinde işlenen modern motiflerle süsleniyor. Markanın hedefi kullanışlı, kaliteli, şık, kadınlar kadar erkeklerin de beğenecekleri bir koleksiyon üretmek; bu işi gerçekten de başarmış gözüküyorlar… 

Çift Kişilik Nevresim Takımı Modelleri





 
 Çift Kişilik Nakışlı Nevresim Takımı Modelleri





Daha fazla bilgi için: www.arttrend.com.tr
Pa-Mar San. ve Tic. Ltd. Şirketi
Karşıyaka, İzmir
T: 0232–3689912
E-mail: info@arttrend.com.tr


1 Krem 6 Etki: Vichy Idealia BB Krem

Cildimin nefes almasını önlediği ve yüzümde bir ağırlık hissi bıraktığı için fondöten, pudra gibi kapatıcıları oldum olası sevemedim. Günlük makyajım için kullandığım göz altı kapatıcısını ve allığı genellikle yeterli buluyorum. Ancak cildimde renk farklılıkları olduğunu da kabul etmem gerekiyor... Çoğumuzun alnı, burnu, çene ve yanakları aynı renk tonunda değil. Ton farklılığına ek olarak solgun renkte bir cilt zaman zaman kendimizi kötü hissetmemize sebep oluyor...

Son bir yıldır kullandığımız kozmetik ürünleri listesine iddialı bir giriş yapan BB Kremler, cildi yormayan hafif yapılarıyla renk eşitleyici ürünlere güzel bir alternatif oldular. Hal böyleyken, ben de solgun görünen cildime uygun olan ama aynı zamanda diğerlerinden farklı bir BB Krem arayışına girdim ve Vichy Idealia BB Krem ile tanıştım.



Hassas bir cildim olduğundan, Vichy Idealia BB Krem'in benim için en önemli özelliği gelişmiş UV Filtre Sistemi ve Paraben içermemesi.. Tüm cilt tipleri ve yaş grupları için uygun olan Idealia BB Krem, açık ve orta olmak üzere iki ideal renk seçeneği sunuyor. Ben cilt rengim sebebiyle açık tonunu tercih ettim.

40 ml tüp ambalaja sahip Vichy Idealia BB Krem'i uygulaması çok kolay. Tam kıvamındaki krem cilde kolaylıkla sürülüyor. Bu yüzden kremi elimle yüzüme uygulamayı tercih ettim. Vichy Idelia BB Krem'in şahane kokusu kremi sürerken büyük bir keyif veriyor. Kremi uyguladıktan sonra solgun cildimin doğal ve sağlıklı bir parıltıya kavuştuğunu söylemekten mutluluk duyuyorum! Bana huzursuzluk veren bir kaç sivilce lekesinin de arada kaynadığını söylemek isterim :)

24 saat nemlendirme özelliği olan Vichy Idealia BB Krem'i nemlendirici sürmediğim cildime uyguladım. Yüzümde kaldığı süre içerisinde cildimi nemlendirmeye devam ettiğini hissettim. Yüzümdeki mimik kırışıklıklarının görümünde de gözle görülür bir azalma oldu. Kırışıklık demişken, BB Krem'in içeriğindeki Kambucha ile geliştirilmiş özel formülü kırışıklık ve leke görüntüsünün azalmasına yardımcı oluyor.

Yukarıda anlattıklarımı toparlarsam ,Vichy Idealia BB Krem cildin 6 farklı ihtiyacını karşılamış oluyor:

1- Cilde ışıltı veriyor.
2- 24 saat nemlendiriyor.
3- Kırışıklık görünümünü azaltıyor.
4- Cilt dokusunu düzeltiyor.
5- Koyu leke görünümünü azaltıyor
6- UVA/B ışınlarına karşı koruyor.

Vichy Idealia BB Krem isminin hakkını veren, gerçekten de "ideal" bir BB Krem.
Solgun görüntüsüne veda etmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.
40 ml Vichy Idealia BB Krem’in tavsiye edilen tüketici satış fiyatı ise 49.90 TL.

https://www.facebook.com/VichyTurkiye
https://twitter.com/VichyTurkiye

İçerik: www.gardropkedisi.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

6 Mayıs 2013 Pazartesi

MATRIX Biolage Colorcarethérapie

Saçımı deneme tahtası gibi sürekli değişen biri olarak saç kremi, saç bakım serumları gibi ürünleri çok sık kullanıyorum.
Aynı ürünü sürekli kullanmak da bana göre değil sürekli değiştirme ihtiyacı duyuyorum. Bu sıralar kullandığım matrix biolage renk koruyucu serisi.
ilk adım şampuan, daha sonra renk koruyucu bakım kremini kullanıyorum. Islak saça masaj yaparak 1-3 dakıka arası bekletip duruluyorum.
Saçımı taradıktan sonra renk koruyucu spreyı sürüyorum.

MATRIX  Biolage Colorcarethérapie Renk Koruyucu Şampuan
Boyalı saçın rengini, parlaklığını ve yumuşaklığını koruyan, derinlemesine arındırıcı bakım şampuanı.


MATRIX  Biolage Colorcarethérapie Renk Koruyucu Bakım Kremi

Boyalı ve sağlıklı saçların ışıltısını, yumuşaklığını ve rengini korumaya yardım eden ağırlaştırmayan bakım kremi.


MATRIX  Biolage Colorcarethérapie Renk Koruyucu Parlaklık Spreyi
Günlük uygulanabilen sprey saçlarınızın rengini korurken kolay taranmasını da sağlar.


Sevgiler,
Pelin=)

2 Mayıs 2013 Perşembe

Advanced Génifique Gençligi Aktive Eden Konsantre

2009 yılında lanse edilen Génifique Gençlik Aktivatörü kısa sürede tüm kadınların sevgilisi haline geldi. Tüm cilt tipleri üzerinde etkili olduğu ortaya konulan Génifique Gençlik Aktivatörü’nün başarısı 4 yıl içerisinde 150’den fazla uluslararası ödülle taçlandırıldı. İlk defa gen bilimi teknolojisinden yararlanarak “7 günde gözle görülür oranda gençleşmiş bir cilt” diyen Gençlik Aktivatörü kısa sürede ikonik bir ürün haline geldi. Kadınların vazgeçemediği bu ürün mayıs ayında daha gelişmiş bir formül ve etkinlik alanıyla yenileniyor: yeni Advanced Génifique Gençliği Aktive Eden Konsantre.
 
14 yıllık araştırma ve devrim yaratan buluşlar sonucunda yenilenen 9 patentli Advanced Génifique genç görünmek isteyen kadınların cilt bakım rutinin ilk adımı.

Fiyatı: 30 ml, 190 TL- 50 ml, 260 TL

1 Mayıs 2013 Çarşamba

fizy’den büyük sürpriz! fizy shop!

fizy’den büyük sürpriz! fizy shop!

Türkiye’nin çok kullanılan ve popüler yasal dijital müzik platformu fizy müzik keyfini katlayan yeniliklerine hız kesmeden devam ederken  tüm müzik severlere büyük bir sürpriz hazırladı. İçinde birbirinden güzel, ilginç ve şık ürün bulunan fizy shop’u açtı.

Online shop’ta balıkgözü, makro ve geniş açıya sahip 3 lensi tek bir gövdede sunan ve iphone 5 ‘i profesyonel bir fotoğraf makinesine dönüştüren olloclip iphone5, ısı göstergeli tank up coffee mug,renkli müzik simalarından oluşan funk karakterleri serisi, evlerin  baş köşesini süsleyecek the hobbit one ring, yüksek ses kalitesine sahip hoparlörer gibi teknoloji  ürünlerinden  ofis ürünlerine , rozetlerden, posterlere , tshirtlere, ev dekorasyon ürünlerine kadar  kadar eşini başka bir yerde bulunmayacak pek çok ürün çok uygun fiyatlarla alınarak sadece  48 saat içinde adresde olabilir. Ayrıca 100TL üzeri siparişlerden hiçbir kargo ücreti talep edilmeyecektir.

Yakında en çok sevlen sanatçıların ürünlerinin de yer alacağı fizy shop’tan faydalanmak için sadece   www.shop.fizy.com ’u  ziyaret etmek yeterli olacaktır.

fizy kullanıcıları için yeni sürprizler hazırlamaya devam edecek….Kaçırmamak için sadece takipte kalmak yeterli olacaktır.