27 Nisan 2013 Cumartesi

Pastel Metalik Waterproof Göz Kalemleri

2013 İlkbahar yaz sezonunda en çok dikkati çeken unsurlardan biri de renkli göz makyajları . Pastel rengarenk farları, göz kalemleri ve renkli mascaralarıyla sezonun trendlerini takipte!
Pastel Metalik waterproof göz kalemleri yumuşak ve kolay kullanımı, rengini hemen verme ve waterproof özelliği, kremsi dokusu ve yüksek derecede sedefli yapısıyla göz makyajınızın vazgeçilmezi olacak . Pastel Metalik waterproof kalemler makyajınızı tamamlarken içeriğindeki jojoba yağı , e vitamini ve pamuk çekirdeği yağı ile göz çevrenize doğal antoksidan özelliği vererek yaşlanmayı önleyen bakım yapar .

Tavsiye edilen parakende fiyatı 11,15 TL

19 Nisan 2013 Cuma

Dore çorap’tan 23 nisan’a özel twıtter kampanyası

23 Nisan mesajını tweetle,
Dore Çorap’ını kazan!
     
Çorap sektörünün 45 yıllık duayenlerinden Dore Çorap, 23 Nisan’a özel yepyeni bir twitter kampanyası düzenliyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusuna dahil olmak ve Twitter’daki takipçilerini de bu coşkuya dahil etmek isteyen Dore Çorap, herkesi 23 Nisan’da vermek istediği mesajı paylaşmaya davet ediyor. Mesajını paylaşan şanslı twittercıları Dore’den beğendikleri çoraplar bekliyor.
Dore Çorap’ın 23 Nisan’da gerçekleştireceği kampanyaya katılmak için öncelikle Dore Çorap’ı Twitter’da takip etmek gerekiyor. Ardından tek yapmanız gereken 23 Nisan’da vermek istediğiniz mesajı #çocuklargeleceğimizdir hashtagini ve @dorecorap hesabını da ekleyerek tweetlemek. 23 Nisan sabahı saat 9.00’da başlayacak kampanya aynı gün saat 19.20’de son bulacak. Kampanyada 23 Nisan mesajını #çocuklargeleceğimizdir hashtagi ve @dorecorap hesabı ile tweetleyen ilk 500 kişiden her 50’inci kişiye www.dorecorap.com online alışveriş sitesinden beğeneceği bir çorap hediye edilecek.
Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi ve gelişmeleri Dore Çorap’ın twitter.com/dorecorap Twitter ve facebook.com/dorecorap Facebook sayfalarından takip edebilirsiniz.

Bahar Alerji Yapmasın!

Bahar mevsiminde havada uçuşan polen ve tozlarlarla birlikte alerjik hastalıklar da kapımızı çalıyor. En sık görülen alerjiler arasında ise alerjik göz nezlesi geliyor.  Gözde sulanma, kızarıklık, kaşıntı, ışık ve güneşe karşı aşırı hassasiyet gibi belirtileri olan göz nezlesinin geç teşhisi ise göz kapaklarında düşme ve kısılma, korneada yaralar ve kalıcı göz bozukluklarına neden olabilir. 
Bahar aylarında sık görülen göz alerjileri kabusunuz olmasın!  Gözde kızarıklık, kaşıntı ve sulanma gibi şikayetler alerjilerin habercisi olabilir.  Erken teşhis edilmediğinde ise görme kaybına kadar uzanan ciddi sorunlara neden olabiliyor.  Uzmanlar göz alerjilerinden korunmak için tozlu ortamlardan uzak durup şapka ve gözlük takarak dışarıya çıkılmasını ve göze el temasından mümkün olduğunca kaçınılması konusunda uyarıyor. Aynı zamanda çevresel faktörlerin önemli rol oynadığı göz kuruluğu hastalığı hem alerji ile benzer semptomları göstermekte hem de alerji için zemin hazırlamaktadır. Sıcak ve rüzgarlı ortamlarda ortaya çıkan düşük nem, uygun olmayan ışınlar, polenler ve uçuşan partiküller de göz kuruluğunu tetikleyen faktörler arasındadır.

Bahar mevsimi ile birlikte göz nezlesi vakalarında (konjonktivit) önemli artış görüldüğünü belirten Dünyagöz Hastanesi doktorlarından Op. Dr. Nur Duman, “Açık havada gözlerimiz en korunmasız organlarımızdandır. Rüzgârda uçuşan polenler ve tozlar alerjik göz nezlelerini ortaya çıkartır. Alerjik göz nezleleri genellikle atopik diye adlandırılan bünyelilerde çocukluk yaşlarıyla ortaya çıkıp yıllarca aynı mevsimlerde kendini hatırlatır. Alerjinin en rahatsız edici yanı göz kaşınmaları olduğundan, hastalar gözlerini kaşımaya ve ovuşturmaya doyamaz.  Bu kaşımalar bazı kimselerde gözün önündeki saydam tabaka olan korneanın yapısında bozulmalara sebep olur ki bunların en ciddisi ise görme kaybına yol açan keratokonustur” dedi.

BULAŞICI OLABİLİR
Göz nezlelerinin sadece alerjik kökenli olmadığını bulaşıcı, mikrobik göz nezlelerinin de bahar aylarında sık görüldüğünü söyledi. Op. Dr. Duman, sözlerine şöyle devam etti: “Viral göz nezleleri el teması, öpüşme, havadan, paradan, havludan kolayca bulaşabilir. Daha çok sıcaklığın yüksek olduğu yaz aylarında görülür. Viral göz nezlelerinde hastanın gözündeki kızarıklık, şişlik, sulanma çok fazla olabilirken hastanın aslında gözlerinden fazlaca bir huzursuzluk yakınması olamayabilir. Bazı tiplerinde gözlerde kanamalar ve kulak etrafı lenf bezlerinde şişmeler olabilir.

DIŞARI GÖZLÜK VE ŞAPKASIZ ÇIKMAYIN
Bahar göz alerjilerine yakalanmadan da geçirmek mümkün elbette. Göz alerjilerinde korunmak için tozlu ortamlardan uzak durup şapka ve gözlük takarak dışarıya çıkılmasını söyleyen  Dr. Duman, şu önerilerde bulundu: “Havalandırma yerine filtreli olduğu için klima kullanın. Gözünüzü elinizle kaşıyıp, ovuşturmayın. Göze el temasından mümkün olduğunca uzak durun. Yatak odanızda toz çekmeyen kumaşlardan yapılmış, sık yıkamaya müsait yatak örtüleri ve nevresimler kullanmayı tercih edin. Evde toz alırken ıslak bez kullanın. Evinizi de mutlaka günde bir kez süpürün. Ellerinizi ve yüzünüzü sık sık bol su ile yıkamayı da ihmal etmeyin.”

dunyagoz.com

Bu baharı daha da renkli yaşamayı kim istemez?

Pastel’in yeni CANDY COLOR COLLECTION serisi ilkbahar – yaz renklerini skalasına ekledi. Baharın cıvıl cıvıl, içinizi kıpır kıpır yapan havasına renk katıyor. Pastel ojenin zengin renk skalası sayesinde hem zevkinize hem de kıyafetinize en çok uyan rengi seçebilirsiniz.

Bu yeni ojeler de diğer Pastel ojeleri gibi Avrupa standartlarında üretiliyor. 4 zararlı madde olan “Toluene, DPT (Dibutyl Phthalate), Camphor ve Formaldehyde resin”maddelerini içermiyor. Pastel Ojeler ilk sürüşte renk verme özelliği, örtücü, kalıcı Patentli formülü ve sararmayı önleyici UV filtreli içeriğiyle tırnaklarınız hem sağlıklı hem de ışıl ışıl olacak!
TEPF : 2,60TL

15 Nisan 2013 Pazartesi

23 Nisan’ı en iyi anlatan resme butikbebe.com’dan hediye çeki!

23 Nisan’ı en iyi anlatan resme butikbebe.com’dan hediye çeki!
Butikbebe.com 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na resim yarışması ile giriyor. ’23 Nisan’ı en iyi ben anlatırım’ konulu yarışma ile bu anlamlı günü en iyi anlatan ilk 3 yarışmacı hediye çekleri ile ödüllendirilecek. Birinciye 150 TL, ikinciye 100 TL, üçüncüye ise 50 TL hediye çeki kazandıran yarışma Facebook üzerinden yapılıyor. Katılımın 12-21 Nisan tarihleri arasında yapıldığı yarışma için resimler yarisma@butikbebe.com adresine mail olarak gönderilecek.


Yarışmasının jüri üyeleri arasında ise Elele Dergisi Yayın Yönetmeni Gözde Kaynak, Hey Girl Dergisi Yazı işleri Müdürü Nilgün Yıldız, Working Mother Editörü Ece Koçel ve Bir Adam Bir Bebek’ten Cesur Doruk olacak.

11 Nisan 2013 Perşembe

Yeni nesil ruj, Star Lips!

Yeni nesil ruj; Star Lips ince ve kremsi yapısıyla kolay sürülür..Nem tutma özelliği sayesinde dudaklarınızın hep çekici görünmesini sağlar...
İçeriğindeki vitamin B5 sayesinde hücre yenileme özelliğine sahiptir.
Birbirinden çekici renkleri ile tüm dikkatleri dudaklarınıza toplayacaksınız.

Önerilen parekende satış fiyatı : 12,50 TL

9 Nisan 2013 Salı

PASTEL İLE BU BAHAR ERKEN GELDİ!


Yeni Spring Blush-On allıkla, baharın tüm canlılığı yüzünüzde! 
Spring Blush-on allık yumuşak, ipeksi yapısı sayesinde kolayca renk veriyor. Baharın neşesini, yazın enerjisini pembe ve şeftali renkleriyle yüzünüze yansıtıyor.

Önerilen perakende satış fiyatı: 9.90TL’dir.

Memleketimize Dünyanın En Hızlı İnterneti

Dünyanın en hızlı interneti fiber internet, Türk Telekom altyapısı ile ülkemizde. Ülkemizde Dünyanın çevresinden 4 kat daha uzunlukta kurduğumuz dev fiber altyapının ülkemizde ulaşmadığı sokak, mahalle kalmayacak.

Fiber internetle en son haberler, filmler, diziler hiç takılmadan izlensin; uzaktaki sevenler yanınıza hiç beklemeden, kesintisiz gelebilsin diye ülkemizde fiber internet altyapısı kurduk. Bundan sonra Türk Telekom fiber optik altyapısını kullanan İnternet Servis Sağlayıcıların sunduğu fiber internet hizmeti ile 6 dakikada DVD, 58 saniyede 300 resim, 4 saniyede ortalama 50 dosya indirebilecek, akıllı evinizde çok akıllı ve çok hızlı bir iletişim ağı kurabileceksiniz.

Türk Telekom fiber altyapı detayları için tıklayınız.

www.facebook.com/TurkTelekom
https://twitter.com/Turk_Telekom

"Türk Telekomünikasyon A.Ş. kurduğu fiber internet altyapısını talep eden internet servis sağlayıcıların hizmetine; internet servis sağlayıcılar da bu hizmeti kendi abonelerine sunmaktadırlar.  Abonelerden kaynaklanan hız kısıtlamaları, sunucuların veya bilgisayarın performansı, hatların yoğunluğu gibi etkenler hizmetin hızını ve kesintisizlik durumunu etkileyebilir. Arthur D Little&Exane BNP Paribas’ın Mart 2011 tarihinde yayınlanan “Superfast Broadband: Catch up if you can” isimli raporunda farklı teknolojiler kıyaslanmış ve sonucunda  fiber internetin en hızlı internet olduğu tespitine yer verilmiştir."



Bir bumads advertorial içeriğidir.

2 Nisan 2013 Salı

Sanat Küçük Kalplere Dokunuyor

 Sanat, tıp ve iş dünyası, kalp hastası çocuklar için el ele veriyor. Ünlü ressam Renée Niklan’ın 17 eseri, 10-14 Nisan tarihlerinde Ekavart Gallery’de sergileniyor. Ekavart Gallery nerede diyenlere, işte adres:  The Ritz-Carlton Hotel, Süzer Plaza, No: 15, Gümüşsuyu-İstanbul. Sergi, çarşamba-cuma günleri 11.00-18.30, cumartesi günü ise 12.00-18.30 saatleri arasında gezilebilir.

Bu serginin diğerlerinden farkı ne derseniz, salt bir resim sergisi olmanın ötesinde bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi niteliği taşıdığını söyleyebiliriz. Sergideki eserlerin satışından elde edilecek gelirin tamamı, gelişmekte olan ülkelerde doğuştan ya da sonradan kalp hastası olan çocukların tedavi edilmesi için kullanılacak. Tedavileri, bu işe gönül vermiş bir avuç tıp insanının kurduğu Herkes İçin Kalp Derneği (www.cptg.ch) gerçekleştirecek. Dernek, modern tıbbın sunduğu olanaklardan yararlanamayan bu çocukların İsviçre’de ya da kendi ülkelerinde ücretsiz tedavi olmalarını sağlıyor.

Ne yazık ki, gelişmekte olan ülkelerde her yıl yaklaşık 2 milyon çocuk kalp bozukluklarıyla doğuyor ve bu çocukların yarısı maddi kaynak veya sağlık sektöründeki insan kaynağı yetersizliği nedeniyle ilk iki yıl içinde yaşamını yitiriyor. Bu ülkelerde açık kalp ameliyatı olmayı bekleyen çocukların sayısı ise 8 milyonu buluyor.

Herkes İçin Kalp Derneği’nin kurucusu Ord. Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos. Kalangos, iki kez Nobel Tıp Ödülü’ne aday gösterilmiş bir kalp cerrahı. Bu alanda 14 ayrı teknik geliştirmiş. Son 100 yılın en iyi cerrahlarından biri olarak tanınıyor. Ayrıca, dünyanın en prestijli tıp ödüllerinden Fransız Tıp Akademisi Ödülü’ne sahip.

Sergi, Alvimedica’nın sponsorluğunda gerçekleştirilecek. Alvimedica Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, hayır amaçlı bu tür etkinliklere özel önem veriyor ve Herkes İçin Kalp Derneği’ni yürekten destekliyor.

Niklan’ın mutluluk, umut ve sevgi mesajları içeren eserlerinden oluşan  “Sanat Küçük Kalplere Dokunuyor” temalı sergisini mutlaka görün. Gidemem diyorsanız, sergiyi Türkiye’nin ilk online sanat televizyonu www.ekavart.tv’de de izleyebilirsiniz. Resimler, yüreğinizi ısıtacak…

Hem dernek hem de sergi hakkında şuradan bilgi alabilirsiniz: http://alvimedica.com/hearts-for-all/tr/

Bir bumads sosyal sorumluluk içeriğidir.

1 Nisan 2013 Pazartesi

Tırnakların sağlıksız ve yavaş mı uzuyor?

Tırnakların sağlıksız ve yavaş mı uzuyor? 
Biz kadınlar için sağlıklı, bakımlı tırnaklara ve ellere sahip olmak önemlidir.
Güzel görünümlü ellere sahip olmak için yavaş ve sağlıksız uzayan tırnaklara bakım yapmak artık çok kolay :) Pastel Instant Care bu problemi çözerken uzun ve sağlıklı tırnaklara sahip olmanızı sağlıyor. Pastel Instant Care'i temiz ve kuru tırnağınıza gece yatmadan önce uygulayıp, sabah sıcak su ve sabun ile çıkarırsanız Pastel Instant Care 8 saat boyunca tırnağa ihtiyacı olan besinleri kazandırır, bakımını yapar. Sonuç olarak daha güçlü, sağlıklı ve hızlı uzayan tırnaklara sahip olabilirsiniz.
Önerilen perakende satış fiyatı: 9.35TL

DORE ÇORAP’IN FİLELERİNDEN FİLE BEĞENİN!

Dore Çorap’tan her tarza uygun
zarif ve dayanıklı file çoraplar…
Bahara “merhaba” dediğimiz şu günlerde elbiseleri ve etekleri şenlendirecek Dore Çorap’ın ince ve zarif file çorapları bu sezonun iddialı kadınları için bire bir… Dore Çorap’ın yumuşacık ve bir o kadar da dayanıklı file çorapları şıklığınıza şıklık katacak. Üstelik dorecorap.com’da satışa sunulan filelerin fiyatları da çok uygun.
Gözleri üzerinize çekecek Dore Çorap’ın fileleri her zevke hitap ediyor. Sadelikten hoşlananlara sık dokulu Örümcek File, Ağ File ya da çizgilerle süslenmiş Çağla ve Beste File… İddialı giyinmeyi sevenlere ten rengi ve siyahın birlikte kullanıldığı sıra dışı Açelya File ya da farklı olmak isteyenlere yandan bağcıklı file tayt… Tarz sizin, tercih sizin!
Evde, işte, dışarıda, kısacası her an her yerde baharın en zarif ve iddialı kadını olmak isteyenler Dore File çoraplara www.dorecorap.com online alışveriş sitesinden ulaşabilir.  
     
     
     
 
1. ve 2. görsel: Dore Açelya File Külotlu Çorap: 7,13 TL
3. ve 4. görsel: Dore Beste File Külotlu Çorap: 7,13 TL
5. ve 6. görsel: Dore Çağla File Külotlu Çorap: 7,13 TL
7. görsel: Dore File Külotlu Çorap: 6,00 TL
8. görsel: Dore Örümcek File Külotlu Çorap: 6,38 TL
9. görsel: Dore Yandan Bağcıklı Tayt: 6.38 TL
10. görsel: Dore Dantelli Dizüstü File Çorap: 7,45 TL