28 Mart 2013 Perşembe

Anne ve babalara müjde! Bebek&anne ürünlerine %90'a varan indirim ve cazip fırsatlar, Mompery.com'da

Bebeklerinizi ve sizi daha mutlu edebilmek adına ‘Mutlu çocuk mutlu aile’ sloganı ile hayatına başlayan Mompery.com’da; bebek bezinden battaniyeye, önlüklerden biberon ve emziklere, hamile giyiminden bebek bezlerine kadar her şeyi sizler için indirimle sunuluyor.

Anne olanlar ve hamilelik sürecinin keyfini alışverişle çıkarmak isteyenler için, her türlü ürün %90’lara varan indirimle kapınıza getiren www.mompery.com, üye olduğunuz anda 20 TL hediye çeki ile indirimleri ürünlerin üzerine bir de ek avantajlar yaratıyor.

Siteye yapacağınız girişle hemen bu hediye çekine sahip olabilir, "Avvio, Hello Kitty, Huggies, Kotex, Wonderwalls, Be Cool” gibi önemli markalardan gönlünüzce alışveriş yapabilirsiniz.

Mompery.com, her sabah 7’de online olarak yardımınıza koşuyor. 72 saatte bir yenilenen butikleriyle de kimsede olmayan bambaşka ürünlerin sahibi olabiliyorsunuz. Özellikle Hello Kitty markasını seviyorsanız 8 gün boyunca sürecek cazip fırsatlarından da yararlanmanızı tavsiye ederiz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

14 Mart 2013 Perşembe

Cilinique Happy Parfüm

Merhabalar,
Clinique, online satış mağazasını bir gün öncle açtı! Twitter hesabından bunun şerefine ufak bir yarışma yaptılar. Doğru cevap veren ilk 10 kişiye ise Clinique Happy Parfüm hediye ettiler.  Bunlardan biri de ben oldum. Çok mutluyum! Jet hızıyla hediyemde bu sabah elimde oldu. E daha ne olsun.
Artık Clinique Online Mağaza ile evde işte her yerde alışveriş keyfinini çıkaracağız.

Sevgiler,
Pelin=)

12 Mart 2013 Salı

PASTEL PROFASHION ADVANCED COMPACT POWDER



Son trendleri hep yakından takip eden Pastel bu yıl pek çok ürününün ambalajında değişiklik yaparak yepyeni bir tasarım ile "PROFASHION" serisini tüketicinin beğenisine sunuyor. Profashion ambalajlar şıklığıyla makyaj çantalarının vazgeçilmezi olacak.

Bu ürünlerden biri de ” Pastel Profashion Advanced Compact Powder” Yeni geliştirilmiş pudra formülü, içeriğindeki aktifler sayesinde uzun süreli nemlendirme etkisi ile kırışıklıkların ve çizgilerin görünümünü azaltmaya ve özellikle cilt kuruluğunu önlemeye yardımcı oluyor.


Tavsiye edilen parekende satış fiyatı: 16,25 TL

9 Mart 2013 Cumartesi

Dr. Hauschka Lip Gloss #01

Merhaba,
Daha önce hiç kullanmadığım bir markanın ürünü elime geçti. İnsan ayrı bir heyecan yapıyor kullanırken sanki... :) Ya da ben abartıyorum, bilemedim. :$
Önceleri Türkiyede satışta olmayan  Dr. Hauschka  markalı ürünler 2 yıl önce artık ülkemizde de satışa çıkmış. Bir Alman markası olan Dr. Hauschka, ünlüler tarafından da oldukça revaçta.  Uma Thurman, Jennifer Lopez, Jessica Biel, Leighton Meester, Martha Stewart, Madonna da markanın ünlü müdavimlerinden...
 Dr. Hauschka Lip Gloss  #01 numaralı rujumu çok beğendim. Nude tarzı sevdiğim için şimdiden favorim olacak gibi duruyor...  Hafif bir pembelikle birlikte dudaklarınızı parıl parıl, ışıl ışıl gösteren bir urun. Günlük makyajınızda parıltıyı sevmeyenler için bile ideal olabilir çünkü abartılırı bir parıltılık yapmıyor diyebilirim.
Kokusuna gelecek olursak sanki adını hatırlayamadığım bir kremin kokusuna benzettim. Dudağı vıcık vıcık etmemeside +100 benim için.
Ayrıca Dr. Hauschka markası Biyodinamik tarımla üretiliyor bu da demek oluyor ki herseyiyle organik!
Dr. Hauschka markalı ürünleri tüm gnc mağazalarında bulabilirsiniz. Web sitesinden de online olarak satın alabilirsiniz. Tık Tık!

Sevgiler,
Pelin=)

8 Mart 2013 Cuma

Vaseline Losyonları ve Kremleri Yenilendi! Denediniz mi?

Vaseline’i cilt bakımı için doğal ve kaliteli ürünler üreten bir marka olarak hepimiz tanıyoruz. Yılların uzmanlığıyla, cildimizin nelere ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyor. Şimdi ise geliştirdiği yepyeni formülünde, hem doğal özleri artırmış, hem de cildin bütün tabakalarını eşit nemlendiren patentli Stratys 3+ teknolojisi geliştirmiş. Her gün kullanıyorum ve içeriğindeki artırılmış saf özlerin cildimi daha iyi nemlendirdiğini hissediyorum.

Vaseline’in yeni formülünü deneyebileceğiniz 3 çeşidi var. Ben Cocoa Butter’ın kokusuna bayılıyorum. Ayrıca kakao yağı cildin ışıltılı ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Aloe Fresh losyonu, kurumuş ve çatlamış ciltleri nemlendirirken hafiflemiş bir hisse kavuşturuyor. Essential Moisture ise A, B ve E vitaminleri açısından zengin yulaf özleriyle cildi derinlemesine besliyor.

Ben yapışkanlık hissi bırakmayan Vaseline ürünlerini her gün kullanmaya çalışıyorum. Neden mi? Çünkü cildimizin; rüzgâr, sıcak - soğuk hava, suyla temas gibi etkenler yüzünden gün boyu kaybettiği nemi geri kazanması gerekiyor. Cildin üst tabakasındaki tüm katmanların günlük bakıma, nemlendirilmeye ve beslenmeye ihtiyaçları var. Cildin yüzeyi sağlıklı görünse de, alttaki katmanlar kurumuş veya çatlamış olabilir. Vaseline’in yeni Stratys 3+ formülü, hem “4 kat daha fazla nem tutma”, hem de “24 saat” özelliğine sahip. Yani cildin gün boyunca sağlıklı ve bakımlı görünmesini sağlıyor. Başka bir deyişle; cildin günlük bakımını yapıyor, hem de derin katmanlara kadar.

En sevdiğiniz Vaseline ürününü, bir de yenilenen Stratys 3+ formülüyle deneyin. Bakalım siz de farkı cildinizde hissedebilecek misiniz? Unutmayın, cildimiz her gün kuruyor ve nem kaybediyor. Kurumuş bir ciltle, bakımlı ve güzel görünmek neredeyse imkansız. Yumuşacık bir cilde sahip olmak için, ona iyi bakmamız gerekiyor. Cildinizi her gün nemlendirmeyi atlamayın. Yumuşacık, pürüzsüz ve ışıltılı bir cildi kim istemez?

Detaylı bilgi için tıklayın.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

6 Mart 2013 Çarşamba

8 Mart'ta en ideal mutfak Butikbebe’de!


8 Mart'ta en ideal mutfak Butikbebe’de!

8 Mart Dünya Kadınlar gününde butikbebe.com'dan anlamlı armağan.
Butikbebe.com bu özel günde anne ve anne adaylarına Ece Vahapoğlu'ndan imzalı '60 tarifte ideal mutfak' kitabını hediye ediyor.
Bebek giyim, hamile giyim ve tüm bebek alışverişi için yaptığı kampanyalarla aile bütçenize uygun fiyatlarıyla katkıda bulunan butikbebe.com, hediyeleriyle de yüzünüzü güldürüyor. Sadece bir yemek kitabı olmayan '60 tarifte ideal mutfak' içinde doğru beslenmenin püf noktaları, sağlıklı yaşam tarzına geçiş, sağlıklı beslenme önerileri gibi önemli konularda da sizlere rehberlik ediyor. 
Besinleri sağlıklı pişirme yöntemleri ve ideal mutfağın püf noktalarını anlatan kitaba sahip olmak için tek seferde 50 lira ve üzerinde alışveriş yapmanız yeterli. Üstelik Yapı Kredi World karta sahip olanlar butikbebe.com 'un peşin fiyatına 6 taksit avantajından yararlanabiliyor.

8 Mart Kadınlar Günü'nde siz anne ve anne adaylarımızı, kitap hediyeli alışveriş keyfiniz için butikbebe.com'u tıklamaya davet ediyoruz...

5 Mart 2013 Salı

PASTEL GLOSS UP SAYESİNDE ULTRA PARLAK GÖRÜNÜME SAHİP, UZUN SÜRE DAYANIKLI MANİKÜRLER!

 Her manikür sonrası kadınların büyük stresi, ojelerinin fazla el yıkama, duş, banyo veya günlük işler nedeniyle çıkması veya matlaşmasıdır. Ancak Pastel Gloss Up sayesinde manikürden hemen sonra çıkan veya matlaşan ojeler tarihe karışıyor. Pastel Gloss Up formülündeki güçlü koruyucu katmanı sayesinde, ojenizin ilk sürüldüğü zamanki parlaklığında ve görünümünde kalmasını sağlar, manikürünüzün bakımlı görünümünün uzun süre korunmasına yardımcı olur.
Önerilen Parekende Satış Fiyatı : 9.35TL

4 Mart 2013 Pazartesi

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NDE FAVORİ DORE ÇORAP'INI SEÇ, TWEETLE VE KAZAN!

Favori Dore Çorap’ını seç,
tweetle ve kazan!
Kaliteli, dayanıklı ve zevkli çorapların adresi Dore Çorap, Dünya Kadınlar Günü’nü twitterdaki özel yarışması ile kutlamaya hazırlanıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bu yarışmada, katılımcılar Dore Çorap’tan seçtikleri favori ürünü kazanma şansı yakalayacak. Sadece bir gün sürecek kampanyada hızlı ve şanslı twitterlılar kazanacak. 
Dore Çorap’ın düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yarışmasına katılmak çok kolay. Tek yapmanız gereken 8 Mart’ta www.dorecorap.com online alışveriş sitesine girip favori Dore Çorap ürününüzü belirlemek ve bu ürünü sayfanın sağ üst köşesindeki twitter butonu ile @dorecorap hesabını ve #DoreileDünyaKadınlarGünü hashtagini ekleyerek tweetlemek. Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilecek yarışmada saat 9.00’dan 21.00’e kadar @dorecorap hesabına #DoreileDünyaKadınlarGünü hashtagi ile atılan tüm tweetler yarışmaya katılmaya hak kazanacak. Yarışma sonunda 10, 20, 30, 40 ve 50’inci tweet sahipleri tweetledikleri favori ürününü kazanacak. Herkesin sadece bir tweet hakkı olduğu yarışmada birden fazla tweet gönderenlerin ilk tweet’i dikkate alınacak. Kazananlar 11 Mart Pazartesi günü Dore Çorap’ın Twitter ve Facebook adreslerinden ilan edilecek.
Dünya Kadınlar Günü’nde şansını denemek biraz da eğlenmek isteyen her kadının hediyesi bir Dore Çorap olabilir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi ve gelişmeleri Dore Çorap’ın twitter.com/dorecorap Twitter ve facebook.com/dorecorap Facebook sayfalarından takip edebilirsiniz. 

MAC Plushglass

Merhaba,
Çok sevdiğim bir ürünü sizinle paylaşmak istedim.  Öncelikle rengi tam istediğim gibi. Nude renkler günlük yaşantımda favorimdir. Üstelik MAC Plushglassın güzel de bir özelliği var. Dudaklarınızı dolgunlaştırıyor. Kalıcı bir dolgunluk sağlamasa da sürdüğünüz sürece doğal bir dolgunluk veriyor. Sürdüğünüz andan itibaren hafif sızlamaya başlıyor, yanıyor. Korkmayın! Acısı daynılmaz değil. =) Akşam yemeklerinde, düğünlerde dudişları bununla dolgunlaştırabilirsiniz… :)
Sevgiler,
Pelin=)

Arby's Lezzetleri Hediyeleri ile Garanti Link'te!


Garanti alışverişlerde sunduğu kampanyalarla oldukça dikkat çekiyor. Yeni projeleri de her daim sosyal medyada olanların çok seveceği bir projeye benziyor. Facebook’ta neler olur bilirim, Twitter’daki gündem benim işim diyorsanız siz de hemen hesaplarınızı Bonus Card’ınıza Link’leyin, yani eşleştirin! Sonra da kampanyaların tadını çıkarın! Diyelim alışveriş yaptınız, yorgunluk belirtileri baş gösterdi ve acıktınız! Karşınızda Arby’s, cebinizde Bonus varsa size iyi haber. Garanti Link ile Arby’s’den Classic menü alanlara Roast Chicken Deluxe Jr. menü hediye! Kampanyaya katılım işin en eğlenceli tarafı. Kampanyayı Facebook’ta paylaşabilir ya da Twitter’da #garantilinkarbys hashtag’i ile bir tweet atabilirsiniz. Sonra da yemeğinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Bir tüyo da vereyim: Link’te kampanyalar son hız devam edecek gibi görünüyor, gözünüz Link’te olsun! Detaylı bilgiler www.link.garanti.com.tr’de.
 
Bir bumads advertorial içeriğidir.

1 Mart 2013 Cuma

BORDO KASIRGASI

BORDO KASIRGASI

Güzellik denince aklımıza pürüzsüz sağlıklı bir cilt, güzel yüz hatları ve şekilli dudaklar geliyor. Dudak makyajda çok önemli bir unsurdur, iyi seçilmiş bir ruj makyajın çekiciliğini arttırırken yanlış ruj tüm makyajın albenisini bozabilir. Kadın ister sade ister yoğun makyaj sevsin , ister sarışın ister esmer olsun bir renk vardır ki tüm kadınlara çok yakışır. Bordo ruj...Bordo dudakları vurgulamak  için güzel ve trendi renk seçimlerinden biridir…

Bordo ruj sürmeye karar verdiyseniz göz makyajınızı eye liner, maskara ve göz kalemi üçlüsüyle yapmalısınız. Böylece dudaklarınız ön plana çıkar gözlerinizdeki çekicilik de artar...

Pastel de kadınların çok severek kullandığı koyu renkli  geniş ruj kolleksiyonuna sizler için bir renk daha ekledi. Severek kullanacağınız bu yeni bordo renk ruj için dikkat etmeniz gereken tek bir nokta ruju sürmeden önce dudaklarınızın kontürünü bir ruj kalemi ile belirlemektir. Kullanacağınız ruj kalemi rujunuzun dağılmasına engel olurken, dayanıklılığını da arttıracaktır.

Ruj Önerilen Parekende fiyatı: 9,90TL Oje Önerilen Parakende fiyatı: 2,50 TL