26 Şubat 2013 Salı

Bu parfümlere kimse karşı koyamaz!

Bu parfümlere kimse karşı koyamaz!
Birbirinden çekici 3 farklı tarz, 3 farklı koku !

By Pastel parfüm serisi gerek kokuları gerekse kendine özgü tarzıyla, üç parfüm ve body spray ile sizler için özel olmaya aday.

ROCK CHICK’in meyve ve çiçek kokularının birleşimi ile kendinize özgü tarzınızı yansıtın, Super Star’ın herkesi kendinize hayran bırakacak meyve kokularıyle kendinizi star gibi hissedin ve SUN QUEEN’in yaz meyveleriyle de bu yaz plajların kraliçesi siz olun!



Eau de Toilette -75 ml – Önerilen perakende satış fiyatı: 26,90TL
Body Spray-150ml: 6,90 TL
http://www.pinkar.com/pastel/index.php

21 Şubat 2013 Perşembe

imPress Takma Oje

Merhaba,
imPress Takma Oje özel günlerde kurtarıcınız olabilir. Kendisiyle ani olan bir düğün de tanıştım. Tırnaklarımı epey kısaltıp dinlenmeye bıraktığım zaman da imdadıma yetişti diyebilirim :)
Kutusu gördüğünüz gibi çok şirin. Ambalajı oje şişesine benzetilmiş ve içerisinde 24 adet mevcut. Renk skalası oldukça geniş. Çatlayan oje ve desenli modelleri de oldukça güzel ve dikkat çekici.

Pakette 12 farklı ölçüde 24 adet takma oje bulunmakta. Kullanım şekli ise bir o kadar pratik ve kolay… Öncelikle dikkat etmeniz birkaç detay var.  Ambalaj içerisinde boy boy tırnaklar olduğu için bunları tırnak boyutunuza göre ayarlamanız gerekiyor. Daha sonra kutu içerisinden çıkan mendil ile tırnaklarınızı siliyorsunuz. Bu tırnakların daha uzun kalması için uygulanan basitleştirici. Daha sonra tırnağın altındaki koruyucu tabakanın görünen kısmı tırnak dibine gelecek şekilde hizalayın. Koruyucu tabakayı çekerek çıkartın, iyice bastırarak yapıştırın. Kullanıma bağlı olarak rahatca 1 hafta kadar kullanabilirsiniz. 
Benim düğünde kurtarıcım oldu. Gerek kullanımı, gerekse pratikliğiyle herşeyiyle memnun kaldım. Çıkartma işlemini de bir kabın içerisine tırnak boyunuz kadar aseton koyarak içine bandırıp bir kaç saniye bekledikten sonra yandan hafifçe ittirerek çıkartabilirsiniz.
fiyatı 22 TL
sevgiler,
Pelin=)

7 Şubat 2013 Perşembe

14 Şubat’ın En Işıltılı Sürprizi; Love Kolye!


Tüm dünyanın aşkla kaplandığı çok özel bir gün olan 14 Şubat yavaş yavaş yaklaşıyor...  Bu yıl da Sevgililer Günü’ne günler kala ne alacağına bir türlü karar veremeyen milyonlarca aşık, oldukça yorucu geçecek bir hediye arama maratonuna hazırlanıyor. Geçen gün bir alışveriş merkezinde dolaşırken, Assos vitrinlerinin ışıl ışıl görünümüne dayanamadım ve kendimi bir anda mağazanın içinde buldum. İyi ki de öyle olmuş... Böylece Assos’un bu Sevgililer Günü’nde öne çıkardığı Love kolyeyi yakından inceledim, çok da beğendim.  Üstelik Assos’un 1000 TL ve üzeri alışverişlere kalp bileklik hediye ettiğini öğrendim. Yani hanımlar sözün kısası; bizi mutlu edecek bir 14 Şubat hediyesi almak isteyen beyler 15 Şubat’a kadar Assos’a gidiyor ve 1000 TL ve üzeri alışverişlerinde kalp bileklik hediyesi ile Assos’tan ayrılıyor.




Bir bumads advertorial içeriğidir.

1 Şubat 2013 Cuma

Pure Beauty Jasmine Water BB Cream


Merhaba,
Son birkaç aydır herkesin gözdesi olan bb kremi bende kullandım.  Tabi benim kullanma nedenim biraz farklı. Yüzümün bir kısmına lazer epilasyon yaptırdığım için yaz kış güneş kremi kullanmak durumundayım.  Nedeni ise her hangi bir lekeye (ben, çil)  karşı önlem. 
Tercihim Pure Beauty Jasmine Water BB Cream oldu.  Bunu seçmem deki ilk neden aslında 30 spf olmasaydı.  Gittiğimden 30 spf  den yüksek bulamadım. Ne kadar yüksek olursa benim için o kadar iyi çünkü…
Pure Beauty Jasmine Water BB Cream 30 ml. Şöyle 50 ml falan olmalıydı aslında. Bana az gibi geldi birazda kutusu boş gibi… Boş gibi derken fos fos ediyor içi bitti bitecek...




Ürün genel olarak güzel. Benim cildim kurudur. Hiçbir sorun yaşamadım diyebilirim. Kapatıcılığı ise, gayet iyi. En önemlisi de südüğünüz de yüzünüz de kalıp gibi durmuyor. 

Ürünü temin etmek isterseniz watsons mağazalarına uğrayabilirsiniz.
Sevgiler,
Pelin=) 

BKM Express ile Hayatınız Kolaylaşıyor!


İnternet alışverişlerinizde ödeme yaparken her seferinde kart bilgilerinizi girerek hem zaman kaybediyorsunuz; kimi zaman da endişeleniyorsunuz.

Artık sizi tüm bu düşüncelerden kurtaran, kart bilgilerinizi vermeden hatta kartınız yanınızda bile olmadan internette alışveriş yapmanızı sağlayan yeni bir ödeme sistemi var.

Bankaların ortak platformu Bankalararası Kart Merkezi'nin sunduğu BKM Express, tüm kart sahiplerine internette kolay, hızlı ve güvenli alışveriş imkanı sağlıyor.

Üstelik BKM Express herkese ücretsiz!

BKM Express size neler sunuyor?

- BKM Express ile kart bilgilerinizi girmeden kolay alışveriş yaparsınız.
- Kartınızı yanınızda taşımanıza gerek kalmadan hızlı işlem yaparsınız.
- Kendi belirleyeceğiniz şifreniz ile alışverişinizi güvenle tamamlarsınız.
- Taksit yapabilir, kartınızın size sunduğu puanı kazanmaya devam edersiniz.

BKM Express'e nasıl üye olursunuz?

www.bkmexpress.com.tr adresinden “Hesap Aç” linkine tıklayarak BKM Express üyesi olabilirsiniz.
- BKM Express’e üye olduktan sonra internet üzerinde alışverişlerde kullanmak istediğiniz kart veya kartları hesabınıza tanımlayabilirsiniz.
- Üstelik kart bilgilerinizi tanımlarken, kart numaranızın ilk 6 son 4 rakamı ile, güvenlik kodunu girmeniz yeterli.

BKM Express ile nasıl alışveriş yaparsınız?

- Hesabınıza kart tanımladıktan sonra tüm BKM Express anlaşmalı işyerlerinde alışveriş yapabilirsiniz.
- Bunun için alışveriş sepetinizi oluşturduktan sonra, işyerinin ödeme sayfasında "BKM Express ile Öde" seçeneğini seçin.
- Açılan BKM Express sayfasından BKM Express üyeliğiniz için kullandığınız "kullanıcı adı ve şifrenizle" giriş yapın.
- Karşınıza çıkan ödeme seçenekleri tablosunda, hesabınıza kayıtlı tüm kartlara uygulanan taksit ve kampanya seçeneklerini karşılaştırıp, size ve bütçenize en uygun seçimi yapabilirsiniz.
- Kartınızı ve ödeme türünü seçtikten sonra, bankanızda kayıtlı cep telefonu numaranıza gönderilecek doğrulama şifresi ile işlemi onaylarsınız.

İşte bu kadar! BKM Express ile alışveriş yaptıkça rahatlığına şaşıracaksınız.

Siz de vakit kaybetmeden BKM Express’e üye olun, kolay ve güvenli alışverişe başlayın!
BKM
Bir bumads advertorial içeriğidir.