30 Eylül 2012 Pazar

Pastel Dramatic Look Mascara 5X Volume Mavi

Stresli bir Pazar gününden herkese merhaba,  :) Bir yandan 20’lik diş ağrısı, öte yandan yemek yiyememek! Çok kötü çok… Kendimi keke vurdum. Dişimi ağrıtmadan çenemi fazla yormadan tek yiyebildiğim besin kaynağım kek.  Dan kek, kekstra, browni, pop kek … 6 gün boyunca hiç yemediğim tüm keklerin tadına baktım. Bildiğin kek kolik oldum. Bir yandan doktorun verdiği gargara ile ağrısını durdurmaya çalışsam da 1 şişe gargara bitmek üzere. O derece bağımlısı olmuşum ağzım uyuşuk dolaşıyorum.  Neyse tüm ağrılarımı sızılarımı bir köşeye atıp bloğum için ayırdığım ürünlerime göz attım. Yeter ki kafam dağılsın şu acım da arada kaynasın! Diyerekten albeni, sür beni dercesine parıldayan pastel dramatic look mascara 5x volume’u aldım elime. =)



Pastel dramatic look mascara’m mavi renk. Rengini de gizlemiyor sürünce koyu değil bildiğin göze batarcasına bir mavi oluyor diyebilirim. Fiyatına göre performansı gayet güzel. Benim bariz olarak gördüğüm iyi yönleri ise;

  •  Bazı rimeller gibi kirpiklerinizde ağırlık yapıp kirpiklerinizin üzerinde yük taşıyormuş gibi bir hissiyat bırakmıyor.
  • Kıvrım performansı gayet iyi.
  • Topaklanma olmaması gibi gün içerisinde pul pul dökülmüyor.

Günlük kullanım için bence iyi bir seçim.

Mutlu Pazarlar.
Pelin=)

29 Eylül 2012 Cumartesi

Sensetools - Eos Lip Balm


Merhaba,
Artık havalar bir sıcak, bir soğuk, bir rüzgârlı moduna girdi sayılır. Bu havalardan en çok etkilenen kuru ciltler ve dudaklarımız oluyor. Eee peki biz ne yapıyoruz dudak koruyucularımızı çantamızdan eksik etmiyoruz. :) Kışın daha çok kullandığım lip balm’larıma  yeni bir bebek ekledim. Eos lip balm!

Eos lip balm önceleri yurt dışından temin ediliyordu ama artık birkaç firma Türkiye’de satışını yapıyor. Tabi fiyatı yurtdışına göre biraz daha farklı. Türkiye’ye kadar gelmişken ürün, yurt dışı olaylarına da üşengeç ben girmek istemiyor tabii. :)

İlk olarak herkesi etkileyen yumurta şeklinde ki görünümü olsa gerek. Oldukça şirin tasarlanmış. Renkleri de çok hoş pastel tonlarında insanın sevesi geliyor yahuu:) Diğer klasik lip balm’lara göre daha dikkat çekici ve cici bir tasarım olduğu çok net!


Bendeniz Eos lip balm strawberry sorbet yani çilekli olanı kullanıyorum. Ama şunu diyebilir ki inanılmaz çeşitleri var. Naneli, mandalinalı, yaz meyveleri vs. epey seçenek sunuyor bize.

Yoğun sabunumsu bir yapıya sahip. Sürünce dudağınızı yumuş yumuş hissediyorsunuz. Esansı sizi rahatsız etmeyecek derecede, oldukça kullanışlı ve doğal…

Eos Lip Balm'ı sensetools'dan temin edebilirsiniz. Elinizi çabuk tutun derim stok tükeniyor!

Sevgiler,
Pelin=)

25 Eylül 2012 Salı

24 Eylül 2012 Pazartesi

GoodSkin Labs Z-Pore Anında Sıkılaştırıcı Serum

Gözenekleri ANINDA sıkılaştırır!
GoodSkin Labs Z-Pore Anında Sıkılaştırıcı Serum.... 
Cilt Tipi
Tüm cilt tipleri için uygundur.

Ürün Özellikleri
Hemen hemen herkes gözenek problemi yaşamaktadır. Bunun sonucunda genişleyen gözeneklere sahip olmakta kaçınılmazdır. Bazı gözenek problemleri yağ ve kir birikiminden kaynaklanırken, bazıları cildin elastikiyetini kaybetmesi, stres, hormon ve dış faktörler sonucunda oluşabilmektedir. Silikon polimerler, mika, optik dağıtıcılar gözenek görünümünü anında yok eder. Yağ emici içerikler ile gün boyu pürüzsüz, ipeksi ve mat bir görünüm sağlarken, E vitamini ve Naturel orijinli amino asitler (loril lizin) cildin kurumasını engeller. GoodSkin Labs'in gözeneklerinize savaş açan son buluşu Z-Pore Anında Gözenek Sıkılaştırıcı, hafif formulü ile gözeneklerin görünümünü azaltarak ipeksi, pürüzsüz bir tene kavuşmanızı sağlar. Sonuçlar mı? Gözle görülür sıkılaşan gözenekler ve makyajsız bile pürüzsüz bir ten hem de anında ve gün boyu… Nasıl etki eder? Özel silikon polimerler, mika, matlaştırıcı içerikler anında gözenek görünümünü azaltırken ipeksi mat bir görünüm sağlar. Ne zaman ve nerde olursanız olun suya, tere ve neme karşı dayanıklı formülüyle gözeneklerinize karşı Z-Pore yanınızda.

Ürün Avantajları
Anında:

·Gözenek görünümünü yok eder

·Yağlanmayı kontrol eder

·Parlamayı önler

2 Hafta Sonunda:

·Kullananların %85'i mat bir cilde sahip olduklarını belirtmiştir.

·Kullananların %88'i daha pürüzsüz bir cilde sahip olduklarını belirtmiştir.

·Kullananların %69'u gözenek görünümünün hafiflediğini belirtmiştir.

·Cildin yağ seviyesini düzenler

Su, ter ve neme karşı gün boyu kalıcıdır.

Ürün Kullanımı
Gözenek probleminin yoğun ve belirgin olarak yaşandığı burun ve T bölgesi ağırlıklı olmak üzere tüm yüzünüze uygulayın. Makyajınızdan önce baz olarak uygulayabilirsiniz. Gün içerisinde ihtiyaç duyuldukça tekrar uygulayınız.

Ürün Fiyatı : 75 TL
Detaylı incelemek için Tıklayın!

23 Eylül 2012 Pazar

Ekka Kozmetik - Hello Kitty Lipgloss #01

Merhaba,
Okul nedeniyle bloğumla kısa süre ilgilenemedim. Kolay değil şehir değiştirmek… Okul içinde olsa ayrı bir stres…
Hazırlıklar, eksikler, bavullar, valizler derken attım kendimi yurda. :) Neyse ki hayatım kısa bir karmaşıklıktan sonra düzene girdi.
Bu ara okul da favorim olan hello kitty lipgloss’umdan söz etmek istedim.  Ciddi derecede beğenimi aldı kendileri.  Pek Lipgloss süren biri değilim ama taktım mı takarım arkadaş! :)

Yapısı hafif simli ama öyle parıl parıl parlamıyor. Günlük kullanabilecek yapıda simli diyelim biz buna… Kokusunu sorarsanız miss gibi kavun. Hatta sürdüğünüzde yurt arkadaşlarınızdan; “ Kavun kaldı mı ya? Kavun koktu! Kim yedi ! heey! Canım cekti.”  Gibi cümleler duymanız mümkün.
Renk ise baskın bir renk değil, hafif pastel tonunda turuncumsu pembe tarzında bir renk. Oldukça doğal duruyor.
Ben bu cicişi sürmeden önce hafif pembelik veren chubby stick sürüyorum üzerinede kavunumu serpiştiriyorum :) Harika bir şey oluyor deneyin derim!
 
Ürünü satın almak veya incelemk için tıklayın! 

Sevgiler,
Pelin=)