10 Haziran 2012 Pazar

Clinique Chubby Stick #06 Woppin Watermelon

Clinique adı gibi tombul rujlarını neredeyse tüm bloglarda görmeniz mümkün.   Takip ettiğim kadarıyla %80 blogger bu stickleri beğenmiş.

Herkesin yakındığı ortak bir nokta var oda fazla renk vermemesi sanırım. Ama bu renk olayı benim hoşuma gitti açıkçası. Çok renkli ve mat rujları sevmediğimden kaynaklanıyor olsa gerek. Clinique Chubby Stick tam benlik diyebilirim.Hem nemlendirme özelliğine sahip hem de öyle dudaklarınızı yapış yapış yapmıyor.  Sürümü, kullanımı, rahatlığı her şey dört dörtlük.

Yaz sıcakları da bastırdı çok sıcaklarda o katı rujlar çekilmiyor hele ki denizde güneşlenirken dudaklarımız da etkileniyor. Şahsen bu yazın favori rujum chubby stick oldu. Kışın kullanır mıyım bilmem ama yazın çantamın sürekli elemanı olarak kalacağından eminim. J



Sevgiler,
Pelin=)

Pastel Sparkle Long Lasting Eyeliner

Yine bir Eyeliner postu… Bloğumda en çok Eyeliner yazılarımın olduğunu fark ettim. Bu da benim Eyeliner ı çok sevdiğimden ve sürekli kullandığımdan kaynaklanıyor. J



Pastel Sparkle Long Lasting Eyeliner simli bir yapıya sahip oldukça fazla simi var. Renk olarak çok mat bir siyah değil, belki içerisindeki simin yoğunluğundan grimsi gibi gözüküyor. Fakat sürünce de simsiyah bir görüntü ortaya çıkmıyor.

 
Kutusu klasik Eyeliner ‘lar gibi… Şirin çok büyük değil kolaylıkla çantanızda taşıyabilirsiniz.
Tek ısınamadığım fırçası, bu tarz fırçalılar bence kolay sürülmüyor. Hele ki yeni sürmeye başlayanlar için çok zor. Daha sert fırçalı olanları mevcut yeni başlayanlar onları daha kolay kullanabiliyor. Ya da kalem şeklinde olanları tercih etmeliler. Eli alışan biri için bu fırça ile sürmek zor gelmez fakat yeni başlayanlar için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.


Aslında bu resimde pek olduğu gibi çıkmadı. Daha simli halini düşünün. =)

Sevgiler,
Pelin=)

7 Haziran 2012 Perşembe

Sephora Far

Arkadaşımın hediyesi Sephora  far.
Rengine, tonuna, pigmentine, kutusuna, kalıcılığına kısaca tüm herşeyine bayıldım.J



picnic inthe park no:44

Sevgiler,
Pelin=)