26 Mart 2012 Pazartesi

Tırnak yüzüğü evet... Yanlış duymadınız...

Görünce çok şaşırdım.. Çok ilginç :)


İyi kombin edilirse güzel bi görüntü :)  İlk resimdekini çok beğendim . Fakat tüm tırnaklara takmak rahatsız edebilir denemedim ama merak ediyorummm..

İnternette araştırdığıma göre tırnak yüzüklerini  http://www.pelinaksesuar.com 'dan satın alabilirsiniz.

18 Mart 2012 Pazar

Katre Banyo Tuzu


Nedir bu banya tuzu ? :)
Terlemiş, gezmiş ve yorulmuş ayakları rahatlatır, bedende de aynı etkileri bırakır. Doğal tuzlar ve bitki özyağları ile hazırlanmıştır. Küvetinize 4 çorba kaşığı tuz ilave etmeniz yeterlidir.

Diğer ürünlerini merak edip katrenatural.com'a girdim gerçekten faydalı ürünleri mevcut. Henüz kullanmadığım banyo tuzumuda gönül ferahlığı ile deneyeceğim:)

http://www.katrenatural.com

15 Mart 2012 Perşembe

Ezber Bozan Kozmetik Markalarını Sunan Bonvagon Bu Ay 25 TL Kazandırıyor!


Henüz tanışmamışlar için belirtelim. Bonvagon, “gezer, seçer, getirir!” mottosuyla geçtiğimiz Eylül ayında yola çıkmış ve kısa sürede popüler hale gelmiş bir alışveriş kulübü.



Her gün sıradışı tasarım ürünler, özenle seçilmiş markalar ve ilginç aktiviteleri %70’e varan fiyatlarla üyelerine getiren site, kozmetik ve kişisel bakım alanında da niş tarzını koruyor ve alışılmışın dışında ürünler sunuyor. Sanatı modayı ve kozmetiği birleştiren Berkley Square Cosmetics, organik kozmetiğin seçkin markası Attirance, tarihin en kışkırtıcı markalarından Agent Provocateur, Ciltteki C vitamini mucizesi EmerginC ve iddialı parfümler Bonvagon’un seçkilerinden bazıları.

Türk tasarımcıları buluşturdu!

Bonvagon’u heyecanla takip etmemizin bir diğer sebebi de tematik kampanyaları. Bu hafta Sıra dışı Tasarımcılar, Konuşan Tasarımlar isimli kampanyasıyla Türkiye’den seçtiği 27 tasarımcıyı, en orijinal ürünleri ile birlikte tasarım tutkunlarının karşısına çıkarıyor. Aida Pekin, Karaca Erdem, Dani Benreytan, Itır Saran’ın da içlerinde bulunduğu tasarımcıların eşi görülmemiş tasarımları sadece bir kaç tık ile ulaşılabilir hale getiriyor. Gelecek aylarda bizi bekleyen sürprizlerden ilk önce haberdar olmak için merakla Bonvagon’u takip ediyoruz. www.bonvagon.com’a hala üye olmadıysanız, acele edin deriz. Çünkü Mart ayı boyunca Bonvagon'a davet ettiğiniz her arkadaşınız sayesinde hem siz hem de arkadaşınız 25TL kazanıyor!

Bir bumads advertorial içeriğidir.